• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rookgaard czy Main

Status
Zamknięty.
Odp: Rookgaard czy Main

Wed?ug mnie na Rooku troszk? lepiej poniewa? mo?e i na mainie szybszy exp skill i lepsze eq oraz magia ale na rooku wystarczy nabi? ten 20-30 lvl i mo?na rz?dzi? a na mainie to niby ka?dy m?wi ?e pk ale jak wejdzie sie na main na 8 na pvp enfo lub zwyk?ym pvp to przecie? wyj?cie na exp jest kurewsko trudne albo dobiegni?cie do depo by nie zosta? zpk'owanym:)

Main - expowiska, quest, wielu ludzi (przyjaci??), wsp?lne hunty, pvp, dobre itemy, zagadki.

Rook - ma?o expowisk, ma?o quest?w, du?o ludzi, par? zagadek, ma?o item?w.

Odpowied? oczywista. Main Land.

Przechodz na maina tam zaczyna sie dopiero prawdziwa zabawa xD!

Ja jako rookslayer wole rookgaard, ale polecam bardziej maina gdy? na nim jest ciekawsza gra, ale to zale?y od was :P

A co jest na rooku takiego ciekawego? Mala wyspa, znasz kazdy kont, w miescie piardna, a ty to slyszysz na koncu wyspy ;p Lepszy main, duza wyspa, sporo miejsc do odkrywania, ciekawe miasta, no i powtwory i itemki. Na mainie zaczyna sie juz grac :)

POZDRO ZIOMY

Bump: A co jest na rooku takiego ciekawego? Mala wyspa, znasz kazdy kont, w miescie piardna, a ty to slyszysz na koncu wyspy ;p Lepszy main, duza wyspa, sporo miejsc do odkrywania, ciekawe miasta, no i powtwory i itemki. Na mainie zaczyna sie juz grac :)

POZDRO ZIOMY

Lepiej moim zdaniem i?? na main, bo jest duzo questow czarow eq itp a najwazniejsze na mainie jest PvP :P

Ja lubi? rook, nie wiem czemu, mo?e dlatego, ?e na mainie nic wi?kszego nie osi?gn??em...
No ale main jest ciekawszy i to o wiele ^^

Pzdr
Oskyy

To zale?y kto jak lubi. Ja np. za pierwszym razem poszed?em na maina a np. teraz mam rookstaayera wi?c trudno mi powiedzie? gdzie lepiej. I tu jest ciekawie i tam. Zawsze sobie mo?na co? odmieni? ?eby nie znudzi?a si? gra w jednym miejscu.

Ja mam 15 lvl na rookardzie oraz dwa 8 na novej main 23 harmonia main

Teraz po Update nie op?aca si? zostawa? na Rooku poniewa? CipSoft robi wszystko ?eby ich wyeliminowa? :/ Przyk?ad 1k w banku to ju? przesada :/Teraz zaczn? gra? na MAinie.

Kto jak woli :p
Ja wole Main (lepsze potowry, wi?cej item?w oraz wi?ksza mapa)
A rook? Chwile tam b?dziesz jak ja m?wie RookFrajerem :P
i koniec!

Je?li masz posta? na main zr?b se nowa na rooku taka jest moja odpowiedz !! ; ]

Moim zdaniem lepiej byc na rooku, poniewaz miejac wysoki lvl na rooku (50 +) mowi o tobie mnostwo osob, masz z tego frajde. A na mainie ?? 50 + to nie nowosc ;]

Wed?ug mnie oczywi?cie Main. Dlaczego? Wol? na mainie 115 lvl'em na frost dragony pobiega?, ni? na rooku 50 lvl'em na roty/minosy... Ja za takie expienie to dzi?kuj?. 30 mino za 1%.. ;d

Ja tam wole Main-a chocia? na rooku te? sie fajnie gra! Ale i tak Main najlepszy..xD

Pozdrawiam.
DRE.

Wg uznania
ja wole main
rookgard to jedna wielka nuuuda

rookstayerzy to boty :eek:
i tyle

Zada?e? jedno z najtrudniejszych pyta?. Ka?dy rookstayer b?dzie broni? rook'a, natomiast gracz lubi?cy poszale? na pvp czy pobotowac na n-pvp powie ?e main wymiata. Ka?dy ma sw?j gust. Ja lubi? main i rook(huh nie wiedzia?em ?e jestem taki tolerancyjny ; d).
Mia?em na mainie tylko 80lvl a na rooku 28. Ostatecznie wybra?bym main. Wsp?lne przygody, trenowanie swoich umiej?tno?ci do perfekcji to jednak co? wi?cej ; )

Osobi?cie expi?em do 10lvl na rooku. I chyba moja decyzja spoczywa na ramionach rooka... Gram na Novej,i czasami lepiej na takich servach podexpi? do wi?kszego lvla na rooku,?eby potem trudniej by?o by ci? zabi? na mainie.

Wol? rooka,lecz ?eby dosy? dobrze si? tam expi?o trzeba mie? PACC,wtedy na terytorium PACC'?w,i jaazda.

moim skromnym zdaniem lepszy main poniewa? na roku wbijasz 40lvl a na mainie by? ju? mia? z 120lvl do tego wi?cej przyg?d questy itp,. a na rooku co Katana Quest to nie wyczyn wykona?, a taki The Inquisition Quest to jest wyczyn :D

Nie s?dze.... 40 lvl mozna wbic w niecaly miesi?c a czy na mainie na luuzie wklepiesz w miesi?c 120?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry