• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rookgaard czy Main

Status
Zamknięty.
Odp: Rookgaard czy Main

Lepszy main...
*Wi?cej ludzi
*Szybszy exp
*Lepszy Loot
*Wi?ksze mo?liwo?ci grania
*Czary...
Napisz? tak Rook to taka wersja "trial", main + facc to "Freeware", a main + pacc to Premium =) Radz? Main + Pacc... Na facc masz "prawie" to samo co na pacc jednak exp/loot/mo?liwo?? grania podziel sobie przez 3 i masz... :P

Ja owszem lubi? gra? na Rooku bo jest lepszy klimat ;]
Ale na Mainie tez nie narzekam, pr?cz tych lag?w,kick?w i frezz?w...

Ja polecam main poniewa? na mainie jest :szybki exp,lepsze itemki,prawdziwa rado?? z gry.
Moim zdaniem bycie rookstayerem to nuda, bo co to za expienie jak te potwory nie daj? praktycznie ?adnego expa.:p

Cz?owieku odbi?o ci?
Roook to g?wno na tibi niepotrzebne powinna byc taka opcja: Czy chcia?by? is? do na wysp? gdzie si? nauczysz gra? czy jeste? ju? umiej?tnym graczem i odrazu chcialby? gra? na zwyk?ej wyspie?.
takie co? powinno i mnie wkurza rookgard :/:mad:

Tak pozatym chyba main:
*Rook Teraz spada na psy (banki 1k itd..)
*Na mainie czary.
*Main Lepszy exp.
*Main du?o cz?stych rare items xD
*Wi?cej ludzi.
*Wi?cej lokacji do expa.
*Rookgard jest przejsciowy.
*Cipsoft niszczy rooka:/

Pozdrawiam Wina:)

Lepiej na rooku je?eli grasz na pvp servie a na mainie je?eli na non-pvp chyba ?e jak wolisz ka?dy ma sw?j gust.

Mo?e jeszcze za?o?ysz temat zabi? si? czy mame..

G?upie pytania zadajecie nie umiecie swoim ?yciem kierowa?...

rook oraz main!

najpierw mo?emy stworzy? posta? na rooku
nabija? lvl zdobywa? kase i przedmioty
kiedy zdob?dziemy np. 50cc tak jak niekt?rzy rookslayerzy
mo?emy zrobi? posta? prze?o?y? kase z rookslayera na now? posta? i na mainie mamy ju? np. 50cc wtedy mozemy kupi? jakie? lepsze itemy i jeste?my the best;]

Nie s?dze.... 40 lvl mozna wbic w niecaly miesi?c a czy na mainie na luuzie wklepiesz w miesi?c 120?...

40 poziom na Rooku w miesi?c? O_O Albo jestem ca?kowicie nie na czasie, albo gadasz totalnie g?upoty.
Lito?ci! Na jednym ?wiecie jest oko?o 20 Rookstayer?w, z czego kilku powy?ej 30 poziomu, wszyscy expi? jak wariaci, do tego dochodz? zwykli gracze przechodz?cy wysp?. No i dziesi?tki bot?w. Ach, drobnostka - najsilniejszy potw?r na Rooku to Sheng, respi?cy si? strasznie nieregularnie, poza tym minosy za 50 punkt?w do?wiadczenia. JAK CHCESZ WBI? NA ROOKU 40 LVL W MIESI?C?

Ja do rookstayler?w nic nie mam dopuki mi nie przeszkadzaj? w expie :p mo?e komu? si? podoba chodzenie ca?y czas w tym samym eq i bicie non stop s?abych mob?w tymi mizernymi skillami... jak dla mnie rook to tylko wyspa na kt?rej wbija si? 8lvl ?eby do??czy? do prawdziwej gry

Jak uwazacie czy lepiej pozostac rookslayerem i grac ci?gle na rooku czy byc na mainie?
Pisze si? Rookgaard, a nie Rookward
M@rtin

Lepiej byc na mainie, na rooku ciagle te samy moby sie bije, potem wszystko na hita sciagasz i 0 frajdy....

Na mainie ciagle sa nowe moby, nowe wyzwania itd...fajniej sie gra, boci, moze duzo rzeczy zdobyc nowych, szybciej lvl idzie.

Takze polecam rooka ;]

Odp: Rookward czy Main

Odp: Rookward czy Main

Zale?y kto jak lubi ;p Je?li jeste? cierpliwy i znasz dobrze rook to mo?esz zosta? ;p
Ja nigdy nie wbi?em na rooku powy?ej 8 lvl'a ;p
Main rox polecam Hiberne i Kyre (2 ?wiaty pvp) ;]

?wi?ta prawda, Kyra jest najlepsza :D:cool:

Ja tam uwa?am, ?e granie na rooku ma sw?j klimat na pewno jest jaki? respekt dla 20 rookslayera bo 20 lvl na mainie to ?adne osi?gni?cie.

Ja szczeze mowionc wole maina :P ale znalem goscia na swiecie clamera ktory gral na Island of Destiny a pozniej usunol konto :P moj kuzyn wbil 31 lvl na rooku i gra mu sie nie znudzila Qeth Zaoron xD

Ja my?l? ?e lepiej zdoby? sobie oko?o 15lvl na rooku a potem sobie Przej?? na maina:)

Wole 100% Main. Rook mnie nudzi..... Gdy wbije 8lvl ciesze si? ?e koniec ju? tego rooka :).

Uwa?am, ?e jednak main bo rookgaard jest zbyt monotonny i szybko si? nudzi no, a main to ju? zupe?nie inna sprawa;p.

Wi?c main.

Oczywi?cie ?e Main co ty chcesz swojego chara skaleczy??? Zobacz ile na Mainie ci leci many np jak chcesz zosta? druidem a ile na Roku ;D po z tym je?eli chcesz po roku i?? na maina to doradzam juz od 8 lvl ;D :)

Ja osobi?cie wol? Maina bo mo?na Pk itp. Wogule szybciej skile lec?, mlvl i wi?cej przeg?d

ja oczywi?cie Wole Maina !!!!
Bo mo?na Pk I jest wi?cej Potforuw I leprze ?? Czy nie mam Racji

A i mo?ne Si? Pk (To Jusz muwile) (ale ja to uwielbiam)

Uwa?am, ?e jednak main bo rookgaard jest zbyt monotonny i szybko si? nudzi no, a main to ju? zupe?nie inna sprawa;p.
Wi?c main.
Masz racje balu02006 bo tym jak wbijesz 8 level i pograsz z tydzien moze 2 tygodnie rookgaard ci sie znudzi nie bedzie potworka ktory mog?by ci zbytnio przeszkodzic. Po jakims czasie kazdego potworka zabijesz na hita... A na main to jest zabawa...
Ja bym wybra? main to zalezy jak kto lubi... :)

Main:
Plusy:
-Wiele ciekawych potwor?w..
-Duzo quest?w
Minusy:
-Du?o os?b przez co wiele expowisk mo?e by? zaj?tych
-Na pvp mozliwo?c deda

Rookquard
Plusy:
-Granie bez strachu deda
Minusy: