• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rook, lvlowanie, skillowanie

Status
Zamknięty.

xXxPiciaxXx

New User
Marzec 27, 2009
Liczba reakcji
1
Witam.
Postanowi?em otworzy? service kt?ry b?dzie polega? na wychodzeniu z rooka, lvlowaniu postaci i skillowaniu, w kr?tkim czasie i za ma?e pieni?dze.
Wychodzenie z rooka u mnie to dos?ownie kilka godzin, lvluje postacie na max 30 lvl (chyba ?e dostane zlecenie mog? np. wbi? z 30 na 40) Skillowanie max do 60 u knighta, u palla do 65. Mog? zbiera? kamienie.
M?j service obowi?zuje na ka?dym ?wiecie, nie zale?nie czy to pvp, czy n-pvp, zlecenia wykonuje starannie i w jak naj kr?tszym czasie.
P?atno?ci za moje us?ugi to :
-premium sms
-gp
-do?adowania
W zale?no?ci od wybranej opcji mo?emy si? dogada?, ceny do negocjacji.
Kontakt gg : 11398245 , VT po wcze?niejszym kontakcie na gg.
Dlaczego ja ? Hmmm nie m?wi? ?e inne service na tym forum s? z?e lub tworz? je oszu?ci poniewa? nie znam tych ludzi ale sam postanowi?em zrobi? sw?j w?asny by Wam pom?c :)
Przy wi?kszych zam?wieniach mo?liwe allegro.
Pierwszy wyj?cie z rooka za free ! Wi?c kto pierwszy ten lepszy ;)
Zapraszam tak?e do innego z moich temat?w gdzie sprzedaje ju?wylvlowane postacie i nie tylko :
http://tibia.net.pl/real-tibia/467659-sprzedam-konta-neobota-pacc-lvlowanie.html
Pozdrawiam
Zlecenia wykonane :
- wyj?cie z rooka (free) - hubiii
- wyj?cie z rooka (free) - Donkey kong
- wyj?cie z rooka- Cgf
- wyj?cie z rooka dla - flomes

Zlecenia w trakcie wykonywania :
1- Rook + 30 lvl + 70skill dla - rogge
2- Sorc od 8 lvl do 22lvl dla - Cgf
3
4- 70 skill palka - hubiii
5
6

Odp: Rook, lvlowanie, skillowanie

ile by kosztowalo wyjscie z rooka i wbicie 30sworda?? swiat furora??oto moje gg12367206

Zlecenie wykonane, autor tematu przeszed? moj? postaci? wysp? dla nowicjuszy. Polecam.

Zleci?em wyj?cie z rooka.

Posta? zosta?a wyexpiona w ok. 1.5h bardzo ekspresowo i w og?le jestem zadowolony i co najlepsze za free :D

Gor?co polecam

Ile by kosztowa?o wbicie skill'a na Knighcie na n-pvp skill 70+ mam 51/45 (i par? & do 46), oraz ile by to trwa?o i co ci jest potrzebne opr?cz knife. Napisz na gg do mnie 17171884.

Ps. Skillujesz przy okazji mlvl?

Cena zale?y od tego w czym p?acisz, wed?ug kalkulatora skilli zajmie to ~95h
potrzebuje tylko bron do skilowania i kase na food, przy okazji trenuje m lvl.

Ile by kosztowa?o przejscie rooka + wbicie 60 skilli . ?wiat kyra (pvp). pisz na gg 3623971

Ile za wbicie 30 lvl i 60 skill. Posta? to knight. Forma p?atno?ci to gp

to zale?y na jakim serwerze, je?li nie na Beryli, obsidi lub galanie to musisz da? wcze?niej zna? poniewa? musz? zrobi? tam chara.

@edit. piszcie na gg, b?dzie ?atwiej si? porozumie?

Ostatnia edycja:

zleci?em przej?cie rooka+ wyexpienie na lvl 20. Zobaczymy co z tego wyjdzie :P

Wszystko ok, bardzo szybko wyszed? z rooka :D Polecam!

@@ EDIT. Zam?wi?em dodatkowo wbicie od 8 do 22 lvla zobaczymy :)

Ostatnia edycja:

Panowie aktualnie mam 4 zlecenia w toku, jeszcze 2 wolne miejsca !

Wszystko ok polecam goroca , bardzo szybko wyszed? z rooka a w dodatku wbil 9 lvl ;)

Uwaga jest opcja kupienia neobota za 150k na serwerze BERYLIA !!

Zleci?em temu u?ytkownikowi (przez allegro) wbicie z 67 na 75lvl, jak narazie to pad?, a na drugi dzie? ban (nie z jego przyczyny). W ramach rekompensaty przechodzi rooka (7lvl) i wbija 65 dist'a. Troch? trudno z nim si? dogada?, ale polecam jak narazie ; ) Mam nadziej?, ?e si? wyrobi.

Stanowczo nie polecam. Kontakt prawie zerowy. M?wi?, ?e postawi bota na wiecz?r, lecz nie postawi?, nic nie odpisuje, cho? jest dost?pny. Z?apa?em przez niego bana (z jego przyczyny jednak) i pad? raz. Wbi? 7lvl nowym charem i na tym pozosta?o, bo si? dupska ruszy? nie chce, a zap?acono za wszystko! 15 letni frajer NIE POLECAM i prosz? zbanowa? tego u?ytkownika. Do moderator?w - je?eli chcecie dowody to prosz? na pw.

Po?redonik mam to samo zlecilem mu 8 lvl i 60/60 wbi? 8 lvl a skilli nie wbi? czekam od pi?tku mia? wbic w tydzie? zobaczymy ma czas do jutra

to dajcie dowody kurwa nie by?o mnie 2 dni na kompie brat siedzia? na gg wi?c nie mia?em dost?pu do tibi.

Sprzedam cracka do neobota. pisac na gg

Mam do??.. Kole? ma mi wyskillowa? 72, a g?wno robi. Czy full deff na bocie to skill? Pad? 2 razy. I na 13-14 lvl wbi? ?a?osne 35.. Czekam ju? 2 tygodnie, a te 35 to ja mia?em na 8. Praktycznie nic nie zrobi? pr?cz 1k w dp. Je?li nie masz cierpliwo?ci odradzam ten serwis. I tak jak up@ 0 kontaktu..
Ekhem. Thx dla autora: Account banished until Feb 21 2011, 14:24:26 CET because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 5b)
Temat radz? zamkn??.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry