- Liczba reakcji
- 1
Witam.
Postanowi?em otworzy? service kt?ry b?dzie polega? na wychodzeniu z rooka, lvlowaniu postaci i skillowaniu, w kr?tkim czasie i za ma?e pieni?dze.
Wychodzenie z rooka u mnie to dos?ownie kilka godzin, lvluje postacie na max 30 lvl (chyba ?e dostane zlecenie mog? np. wbi? z 30 na 40) Skillowanie max do 60 u knighta, u palla do 65. Mog? zbiera? kamienie.
M?j service obowi?zuje na ka?dym ?wiecie, nie zale?nie czy to pvp, czy n-pvp, zlecenia wykonuje starannie i w jak naj kr?tszym czasie.
P?atno?ci za moje us?ugi to :
-premium sms
-gp
-do?adowania
W zale?no?ci od wybranej opcji mo?emy si? dogada?, ceny do negocjacji.
Kontakt gg : 11398245 , VT po wcze?niejszym kontakcie na gg.
Dlaczego ja ? Hmmm nie m?wi? ?e inne service na tym forum s? z?e lub tworz? je oszu?ci poniewa? nie znam tych ludzi ale sam postanowi?em zrobi? sw?j w?asny by Wam pom?c
Przy wi?kszych zam?wieniach mo?liwe allegro.
Pierwszy wyj?cie z rooka za free ! Wi?c kto pierwszy ten lepszy
Zapraszam tak?e do innego z moich temat?w gdzie sprzedaje ju?wylvlowane postacie i nie tylko :
http://tibia.net.pl/real-tibia/467659-sprzedam-konta-neobota-pacc-lvlowanie.html
Pozdrawiam
Zlecenia wykonane :
- wyj?cie z rooka (free) - hubiii
- wyj?cie z rooka (free) - Donkey kong
- wyj?cie z rooka- Cgf
- wyj?cie z rooka dla - flomes
Zlecenia w trakcie wykonywania :
1- Rook + 30 lvl + 70skill dla - rogge
2- Sorc od 8 lvl do 22lvl dla - Cgf
3
4- 70 skill palka - hubiii
5
6
Postanowi?em otworzy? service kt?ry b?dzie polega? na wychodzeniu z rooka, lvlowaniu postaci i skillowaniu, w kr?tkim czasie i za ma?e pieni?dze.
Wychodzenie z rooka u mnie to dos?ownie kilka godzin, lvluje postacie na max 30 lvl (chyba ?e dostane zlecenie mog? np. wbi? z 30 na 40) Skillowanie max do 60 u knighta, u palla do 65. Mog? zbiera? kamienie.
M?j service obowi?zuje na ka?dym ?wiecie, nie zale?nie czy to pvp, czy n-pvp, zlecenia wykonuje starannie i w jak naj kr?tszym czasie.
P?atno?ci za moje us?ugi to :
-premium sms
-gp
-do?adowania
W zale?no?ci od wybranej opcji mo?emy si? dogada?, ceny do negocjacji.
Kontakt gg : 11398245 , VT po wcze?niejszym kontakcie na gg.
Dlaczego ja ? Hmmm nie m?wi? ?e inne service na tym forum s? z?e lub tworz? je oszu?ci poniewa? nie znam tych ludzi ale sam postanowi?em zrobi? sw?j w?asny by Wam pom?c

Przy wi?kszych zam?wieniach mo?liwe allegro.
Pierwszy wyj?cie z rooka za free ! Wi?c kto pierwszy ten lepszy

Zapraszam tak?e do innego z moich temat?w gdzie sprzedaje ju?wylvlowane postacie i nie tylko :
http://tibia.net.pl/real-tibia/467659-sprzedam-konta-neobota-pacc-lvlowanie.html
Pozdrawiam
Zlecenia wykonane :
- wyj?cie z rooka (free) - hubiii
- wyj?cie z rooka (free) - Donkey kong
- wyj?cie z rooka- Cgf
- wyj?cie z rooka dla - flomes
Zlecenia w trakcie wykonywania :
1- Rook + 30 lvl + 70skill dla - rogge
2- Sorc od 8 lvl do 22lvl dla - Cgf
3
4- 70 skill palka - hubiii
5