Pokexgames - Arkam

Status
Zamknięty.
Odp: Pokexgames - Arkam

Dawno nie mia?em czasu gra? ale dzi? wyszed?em expi?:

punch.jpg

maroh.jpg

Komentujcie no xd
firebr.jpg

138jv.jpg

//zmieniam profke teraz a na taskach nic ciekawego nie ma.

Ja skomentuje mo?e , co do gry , ostro jedziesz, gra?em jeszcze na tym starym otsie od brazol?w , mam ochot? powr?ci? , bo za?apa?em bana na rl , ale nie mam z kim gra? ; X.
Co do lvl GZ , stone GZ , poki GZ :D , dalej tam a? tyle brazoli gra ?

Good Luck.

Widz?, ?e si? dorobi?e? a nie chcia?by? przypadkiem sprzeda? tam z 10 diamonds za sms-ka? Bo pogra?bym z tob?, ale du?e kolejki jak zauwa?y?em a chcia?bym jeszcze pogra? na BR bo tym restarcie :/

Odezwij si? tutaj (PW) lub gadu 3584314

a tutaj ma?a zabawa podczas robienia taskow:
venomtc.jpg

venom2v.jpg

electrico.jpg

2thunder.jpg

Gzz hio hio , co tam nic mi nieodpowiadasz? Ty to masz farta do ston?w xD

jak co ja :Housepl
server; Gold

Arkam ostro jedziesz zaraz wbijesz 150 ! chyba jako 1 polak o ile si? nie myl?..
Go go 200 lvl je?eli to b?dzie dla Ciebie mo?liwe ;) ?ycz? Ci sukces?w

@up mylisz si?
Rebeliant 170+
Kasza Miszcz ,Chuku ,Steper Mistrz 160+

No widze, ?e Twoja posta? ca?y czas si? rozwija. Gratuluje Venosaur'a, Charizard'a oraz Alakazam. Poka? wi?cej screen?w jak walczysz a nie jak osi?gasz ju? level.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Questa na halloweena zrobi?e?? W sumie ten wampir lepszy ni? ko?ciotrup, no i ogarnij addony dla pok?w.

Temat otwarty na pro?b? autora.

Takie ma?e info: mia?em ma?? przerw [5 miesi?cy] ale wracam powoli do gry... obecnie jest 162 poziom, z lepszych pokemonow to shiny golem+50 i rock inne boostowane ;D Co jakis czas mam do dyspozycji shiny raichu, s jynxa etc. wiec screeny beda dosc ciekawe. Jeszcze dzi? [wieczorem] zrobie edit posta i wstawie kilka ss :)

@UP: Thz za otwarcie ;s

Wiec jak mowilem tak sie stalo ;d musialem sobie ogarnac ticketa, jakies poczki z 2 serii, i to taki chwilowy team, ktory bedzie ze mna przez ca?e 8 lvli :)

09380789012930854843.jpeg

No, no Arkam, szkoda, ?e gold. Ja mam poki i chary 130+ na Sapphire, ale mog?bym z tob? pogierzy?, je?eli by? chcia?. Co ty na to x)? Tylko musia?by? mi questy poczy?ci? =D

@topic
Gogo 150 x) Co to za 2 shiny w chatce x)?

@UP: Spoko, napisz w grze albo na gg jak bede to poczyszcze ;p teraz duzo taskow mam do robienia z orange archipelagu+praca na pxg forum xd ale jakos ogarniam.
A co do balli to :
1.Ten po lewo to moj Tankerek (Shiny Golem+50) na ktory po ostatnim update nie mam wymaganego poziomu (170) -.- a obecnie uzywam s golema+25 ktorego dostalem od qmpli z teamu (BR)
2.Ten po prawo to Scyther+10 xd nie moj hehe ja mam scizora hyhy xd tam nizej jeszcze buzz i jakies smieci leza xd zreszta zobaczycie na innych ss//

@Topic: Not Warn plxpx xd dzis dodam nowe ss ( chyba ) :)

Ahh niech se ja ciebie Arkamie przypomn?..
Housepl here. ; d

@Up :) graj dalej ;D
@Topic: Stracilem dzis w pokach lacznie 5kk [ w tym mojego shiny golema+50] ale trudno sie mowi, gra idzie naprzod ;D

18916470070742763493.jpeg
Teraz bede odrabial 3kk na golema wiec nudne ss beda xd,, napsizscie czy mam robic ssy z loota stonow czy nie ? bo nie wiem ;D

No to daj jak?? ewentualn? posta? + poki to zagram.
Nie mam pass?w do starego konta.. ;/

Wiec tak.. Gre postaci? Mickey Mouse zakonczylem, byly trudne chwile ale wi?kszo?? gry by?a radosna :)
Przenosz? si? na serwer Quartz, robi?c wt z tego co mi zosta?o... Kolejny temat z moimi screenami otworze gdy zrobie questa na box 2 :) Tym razem gram w teamie, czyli zdi?? bedzie wiecej, pokemonow takze oraz ciekawych akcji.
Dziekuje wszystkim ktorzy odpowiadali w tym temacie wspierajac mnie do dalszej gry i wszystkich Pozdrawiam :).

Prosz? o zamkni?cie tematu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry