Pokexgames - Arkam

Status
Zamknięty.

Arkam

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
180
pxge.jpg

SERVER: GOLD​

Witam...
Rozpoczynam ten temat skromnymi zdj?ciami ubogiego gracza ;D

Prawa do dok?adania zdj?? w tym temacie maj?:

• Arkam Shadow

Gdyby kto? zechcia? dzieli? si? swoimi osi?gni?ciami w tym temacie, prosz? o kontakt na PW.

Chan+30
lvlr.png

Shiny Venomoth+50
shinygengar.jpg

136 Level
136iu.jpg

Odp: Pokexgames - Arkam

Noo, nie?le!!
To musi by? jedna z lepszych postaci na w tej grze, przecie? w sumie nie dawno by? restart postaci. 135 to nie lada wyczyn. Troszk? ma?o zdj??, dawaj wi?cej.
Fratulacje Shiny Hitmonchan i Venomotha!!

Ostatnia edycja:

no Mickej lecisz jak szalony oby tak dalej :D.
Ps : Dominik kiedy start tego twojego otsa?

Supcio fajnie, fajny lvl i poki. Musia?e? si? napracowa?. Chyba najlepszy polak na serwie?

najlepszy polak na goldzie to Lubiecebule

Fajnie pokemony i dobry lvl :]
Mo?esz mi poda? ip do acc maykera ?
Mo?e wbije tam jak b?dzie reset postaci :]

Hahaha 135 lvl to osi?gni?cie popatrzcie sobie na Kasze Mistrza Rebelianta. A tak na marginesie powiedz co by? mia? gdyby nie to ?e okrad?e? wiele ludzi mia?by? jedno wielkie 0.I ze szczerego serca ?ycz? ci hacka ;]

darknes.jpg

icem.jpg

@Domine: tak? daj mi 1 osobe ktora jak ty to nazywasz 'hacknalem' :) do wszystkiego doszedlem sam nie jak te oszo?omy co chudego ojebali ze o wielu innych ludziach nie wspomne..

Ciekawe screeny. Gra?em na tym serwerze i musz? przyzna?, ?e wbicie 137 lvla jest nie lada wyzwaniem. Do tego ciekawe screeny i dobre poki. Oby tak dalej!

i9i9.jpg

Najwi?ksza zagadka bo dzisiejszym update!
Co to jest? Do czego mo?e s?u?y?? jak my?licie?

odkry?em tajemnic?, jak otworzy? portal. widzicie te g?wna na ziemi? trzeba zebra? je w liczbie 10 i u?y? na portalu

Regonos mog? Ci o?wiadczy?, ?e nigdy mi si? Arkam nie chwali?, a ni nic ?eby hackn?. Gra?em z nim jak mia? 96lvl i nigdy nic si? nie zdarzy?o :)

Arkam ?adnie lecisz, nie wiem do czego ten portal. Na forum jeszcze nie pisz?? A? dziwne.
Powodzenia i gogo 140.

?adnie lewelujesz~ czekam na dalsze screeny.
Gdzie expisz na tym lvl'u?
Grasz jeszcze?
@up
Urzek?a mnie twoja historia, jak nie grasz w tibi? (look sygna) to wypierdalaj.
@Regonos
Kozak po chuju fest, nie udowodnisz mu nic. Mo?esz mu opierdoli? ber?o.
Arkamowi daje reputka za kradzie?e, oszukiwanie i wkurwianie noob?w :D

@Down Regonos
A gdzie obraza w moim po?cie ; >?
Co to za dow?d, p?jdziesz na policj??
brawo-gif-gif

Zamiast niszczy? innym dobre pomys?y, sam zajmij si? czym?. Tak Ci? przejmuje los br'k?w mieszkaj?cych w sza?asach zbudowanych z li?ci bananowca?

Ostatnia edycja:

wowowo co tu sie dzieje, temat ze screenami zamienia si? w temat z ss z hackow? reganos report leci bo to post nie na temat ;s
@domine250: tak? a to nie bylo czasem tak ze chuku niechcial odebrac keya po czym okradl bogu ducha winnego 'kto tam jest' i se walil gruche ze ma jego poki? a potem jeszcze chcial nim padac? yy? tak samo tias .. wiec gowno wiesz hehe.
@Reganos: Nie shaczylem ani 1 osoby z tnp, a ciebie zwlasza wiec gowno cie obchodzi jak zarabiam ;s kazdy ma inne sposoby, niektorzy expia 24/7 a inni maja troche latwiejsze sposoby. Nie jestes zadnym z 'poszkodowanych' ani takowych nieznasz wiec sie nie 'wpier..' wtracaj.. reporty leca bo wszystkie twoje posty nie odnosza sie do tematu moich screenow. pzdr0 // btw czy to nie ty? 1 haslo na yt po wpisaniu reganos huasuhsa, teraz juz wiem 1. why bronisz br 2. why tak sie zachowujesz : Rega?os - YouTube
+gowno umiesz tylko krytykujesz innych ;s sam takie cos napisz + btw twoj generator sygnatur jest niczym papier toaletowy, do dupy:
signature.php

@Topic: Narazie malo gram ale wstawie nowe ssy ;s Pzdr0 dla was cenega and hate ;D

Ostatnia edycja:

@UP

Ale go pocisn??e? :)
Wida? ch?opak nie wie co m?wi.
@Topic
Aby nie by?o.
A co do tematu ?adnie expisz na tym goldzie.
Wstaw nowe Screeny :)
?ycz? dalszych sukces?w.

Pozdrawiam!

wowowo co tu sie dzieje, temat ze screenami zamienia si? w temat z ss z hackow? reganos report leci bo to post nie na temat ;s
@domine250: tak? a to nie bylo czasem tak ze chuku niechcial odebrac keya po czym okradl bogu ducha winnego 'kto tam jest' i se walil gruche ze ma jego poki? a potem jeszcze chcial nim padac? yy? tak samo tias .. wiec gowno wiesz hehe.
@Reganos: Nie shaczylem ani 1 osoby z tnp, a ciebie zwlasza wiec gowno cie obchodzi jak zarabiam ;s kazdy ma inne sposoby, niektorzy expia 24/7 a inni maja troche latwiejsze sposoby. Nie jestes zadnym z 'poszkodowanych' ani takowych nieznasz wiec sie nie 'wpier..' wtracaj.. reporty leca bo wszystkie twoje posty nie odnosza sie do tematu moich screenow. pzdr0 // btw czy to nie ty? 1 haslo na yt po wpisaniu reganos huasuhsa, teraz juz wiem 1. why bronisz br 2. why tak sie zachowujesz : Rega?os - YouTube
+gowno umiesz tylko krytykujesz innych ;s sam takie cos napisz + btw twoj generator sygnatur jest niczym papier toaletowy, do dupy:
signature.php

@Topic: Narazie malo gram ale wstawie nowe ssy ;s Pzdr0 dla was cenega and hate ;D

Po Pierwsze:
Co mnie to obchodzi ?e nie "shaczy?e?" ?adnej osoby z tnp. ? Liczy si? fakt dokonany, i mog? si? za?o?y ?e po?owa skradzionych kont to konta polak?w.Niekt?rzy expi? bo do tego s?u?? gry a ty jeste? zwyk?ym z?odziejem kt?ry nie r??ni si? niczym od z?odzieja kt?ry okrada sklepy.Nie jestem poszkodowanym bo tylko idiota m?g?by si? nabra? na tego twojego "lame Bota".

Po drugie:
Naucz si? czyta?. Nazywa si? "Regonos" a nie "Reganos". Mi?o by ci by?o jak bym pisa? do ciebie "Arkan SraWD??" ? Pewnie tak bo jeste? za g?upi ?eby si? na kogo? obrazi?.

Po trzecie:
Mo?e g?wno umiem. Ale je?eli ja g?wno umiem to ty umiesz mniej ni? g?wno ;).
Gdyby? by? na tyle ogarni?ty znalaz?by? mojego bota do PXG.
Kt?ry chocia? posiada cavebota i targeting a nie lighthacka i Outfit changer.

Co do Generatora Sygnatur:
Wykorzysta?e? go niezgodnie z zastosowaniem wiec oczywistym jest ?e nie dzia?a.

Po czwarte:
Twoja z?o?? jest uzasadniona :).
W ko?cu na wszystkich forach temat z twoim "?wietnym" botem zosta? usuni?ty przezemnie :).

Co do pana HateThisSite:
Nie wiem czy wiesz ale nas?uch i wyci?ganie danych bez wiedzy u?ytkownika jest karalne w ?wietle polskiego prawa. Nawet je?li poszed?bym na policje to nic by nie zrobili gdy? jest to niska szkodliwo?? czynu, lecz jest to takie samo przest?pstwo jak np. wyci?ganie informacji o kontach bankowych lecz o mniejszej szkodliwo?ci.

Btw. Na gg nie by?e? taki cwany tylko jak prawie baza ci p?k?a. Zas?ania?e? si? Animaxem co ?wiadczy o tym jaki jeste? s?aby i niedo?wiadczony :). Teraz tutaj si? wywy?szasz bo masz za plecami "Koleg?w" z forum. Dzi?ki takim ludziom jak ty kt?rym wydaje si? ?e co? umiej? to forum upadnie :).

Pozdrawiam,
Regonos.

Ostatnia edycja:

Od teraz ka?dy post bezpodstawnie oskar?aj?cy Arkama, zostanie ukarany 5 punkcikami.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry