• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

Super sk?adanka mapka + silniczek mapka troche do przerobienia ale silnik super wielki + :D

nie mog? wrzuci? bazy danych na imporcie wypierdziela pe?no b??d?w ?e znaki nie s? tak jak powinny by? ;/

Ja mam z regu?y taki problem ?e silnik za?aduje sie i w konsoli nie wyst?puj? ?adne b??dy. ale nie moge si? zalogowa? na acount manager w confingu mam ustawione true i nie mo?na ;(

Ja mam z regu?y taki problem ?e silnik za?aduje sie i w konsoli nie wyst?puj? ?adne b??dy. ale nie moge si? zalogowa? na acount manager w confingu mam ustawione true i nie mo?na
Z pewno?ci? wy?wietla si? Temple position is wrong? Zmieni?e? pozycje account managera w bazie danych?

WoW . Fajny Silnik. Polecam w 100% wszystko dzia?a.

Mam Pytanie za bardzo nie ogarniam z otsami typu sql... moze ktos napisac na moje gg i mi pomoc w uruchomieniu tego serva?acc marker to nic trudnego .tylko jak go uruchomic
Porsze o kontakt na nr gg 38640346
.

Witam ja mam male pytanko gdzie podmienic tego accemakera bo mam vxampa tylko gdzie to podmienic bo nie moge w jakim folderze

sorka za spam ale mi chodzi o tego drugiego co w folderze jest rinera tego ostatniego z silnikiem

Witam sk?d mo?na sci?gna? source do tego ots'a?.
chcia?bym postawi? serwer lecz nie mog? bo nie ma source
a z tego linku temat nie dzia?a prosz? o pomoc

Sorry za double ale mam problem
gdy wgrywam baz? danych do xamppa wypierdzielaj? b??dy ?e niepoprawne znaki czy krzaki s?, co to mo?e by? za problem?

Prosi?bym, o link do source (dzia?aj?cego).
Jeszcze kr?tkie pytanie, w temacie wida? i? serwer pod 8.6, jak otwieram map edytora pisz?, ?e jest potrzebny klient 8.54 chcia?bym to rozwi?za?, dlaczego akurat tak ?

#up

Jest to tak poniewa? nie potrzeba, takiego samego protoko?u tibii co i mapy. Je?eli ci to przeszkadza mo?esz to zmieni?.

#top

Silnik godny uwagi, lecz nie ma balansu i to jest minusem/wad?.
Dziwi mnie to, ?e autor ci?gle updatuje ten silnik.
Zajmij si? tym balansem ^.^

servt.png
mam taki b??d co zrobic ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

nie masz po??czenia z baz? danych ....
a ten piracki windows to co robi ?

M?g?by mi kto? podac inno strone z tym nisz speedshare bo mam neta 100mb/s a idzie mi 5kb/s
I prosze o dzia?aj?cy source.

mam problem z temple position is wrong, nic nie zmieniane.

Z tym, ?e ja nie mam config w xampp :O

Status
Zamknięty.
Back
Do góry