• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

MegaEvo Edit by Help3R =)

Status
Zamknięty.
Odp: MegaEvo Edit by Help3R =)

Umiem to co jest w tym poradniku.. Zmieni?em ?ci??ke tam wtym obok wpisa?em "start" i teraz jest inny b??d

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'theforgottenserver.z_news_big' doesn't exist' in D:\Programy\xampp\htdocs\latestnews.php:80 Stack trace: #0 D:\Programy\xampp\htdocs\latestnews.php(80): PDO->query('SELECT * FROM `...') #1 D:\Programy\xampp\htdocs\index.php(130): include('D:\Programy\xam...') #2 {main} thrown in D:\Programy\xampp\htdocs\latestnews.php on line 80 JUZ NIE WYRABIAM TYLE SIE PRZYKLADAM DO TEGO OTSA DO TEGO WSZYSTKIEGO I NIE OGARNIAM:(((((((((((((

help3r, dobra robota! tylko cos pomi?sza?e? bo na 8.6 mi tibie buguje ;) bede hostowal jak dojde dlaczego crashuje;p

mam male pytanko jestem poczatkujacy w zabawie silnikami i wlaczajac ten silnik wyskakuje mi couldn?t estabilish connection to SQL database a jak napisales wczesniej ze database jest w folderze schemas ale nie wiem jak zrobic to zeby odczytalo te pliki?? POMOCY

pomocy nie wiem jak zrobic zeby odczytalo mi te pliki database gdzie je wrzucic kompletnie nie mam pojecia ...;(

ludzie, pom??cie, albo sciagne jakiego? innego acc makera.. Bo chyba to jedyne wyjscie:(

Jakim programem edytowac mape?
Opr?cz RME 2.x

Dobrze by by?o jakby kto? mia? linka do Simone's Map Editor do tej mapy.

Problem rozwi?za?em, ale mam takie pytanie je?li chce edytn?? mape, i chce postawi? by inni mogli gra?, to musze mie? Twoj? zgode Help3R??

dziekuje ci za pomoc ale pojawia sie nastepny problem jak wczesniej juz napisalem jestem zielony w zabawa silnikami itp i mam problem bo nie potrafie zrobic acc na stronie potrzebowalbym twojej pomocy jak to zrobic krok po kroku bede bardzo wdzieczny ...

Kurde, mam pytanie dlaczego mam wszystko podw?jne, klikam zak?adke create account i s? 2 te same okienka, jak to usun????

A mi cos antywirus warjuje

By?o ju? o tym pisane chyba ze 200 razy albo i wi?cej...

Co do tematu to z tego co widz? fajna mapka a i jeszcze mnie ciekawi czy jest obecnie jaki? serwer z t? mapk?? Bo taka popularna, ka?dy wychwala a nie mog? ?adnego serwera znale?? :/

Od?wie?am!
Zapraszam do komentowania i je?eli macie jakie? b??dy zwi?zane z serwerem postaram si? pom?c.

No super 10/10

A posiadasz mo?e list? nowych itemk?w (poprosz? id)
Jest mo?e jaki? poradnik jak ta strona www razem z grafikami itp umie?ci??

Serwere przepi?kny takiego czego? szuka?em !!! Dzi?ki za wstawke :D

Serwer ujdzie, widzia?em lepsze swojego czasu, ale teraz zaczynam od nowa i p?ki co starczy mi ten serwer. Dzi?ki : ))

Ty mnie help3r zadziwiasz , doda?e? silnik ponad rok temu , a dalej ludzie jak napaleni ?ciagaj? , zgadzam sie z nimi , mapka wspania?a , jednak to nie moje klimaty : )
Co do twojej pracy , na prawde cie podziwiam :D ja po tylu postaw bym da? sobie spok?j , a ty dalej pomagasz , wielkie gz dla cb : )
silnik 8/10

Pozdrawiam - Nivek

O dzia za silnik
to nie jest 8.6 znaczy jest kompatybilny(nie wiem jak to sie pisze)

10/10 mapa taka sobie ale silnik gz

Status
Zamknięty.
Back
Do góry