Zostane HOSTEREM

Status
Zamknięty.

Norus

Active User
Grudzień 10, 2010
Liczba reakcji
1
Moge zostac hosterem jakiegos dobrego OTS 7.6, szukam kogos kto ma naprawde ciekawy pomysl na ots, najlepiej z wysokim expem bo przewidujac najwiecej osob gra na takich ots pod 7.6. Ciezko jest rozwinac jakis ots z malym expem pod ta wersje tibi, ale to zostawiam do uznania dla osoby dla ktorej bede hostowal otka. Teraz info o maszynie:

Procesor - Intel(R) Celeron(R) CPU E3300 @ 2.50GHz
Pami?? ram - DDR2: 1GB
Dysk: 65 GB
Polska lokalizacja ( Warszawa)
System: Microsoft Windows XP Professional

Testowa?em na silniku XML z map? 50mb

Szukam kogos kto ma ciekawy sinik naprawde dobra mape, nie musi to byc cudo, ladnie pieknie, moze to byc nawet super wypasiony extra exp, aby przynosil spore zyski.

Co chce w zamian?
- 20% zyskow z sms shop.

Kontakt: PW
LUB GG:44117722 Prosz? pisa?;)

Notka moderatorska:
Dodaj wz?r zg?aszania si? do jutra

Odp: Zostane HOSTEREM

Jak masz warunki do hostowania, zrob cos sam, nie czekaj na gotowe. Bez obrazy ale bym nie zaufal osobie, ktora mowi np.;
Wyslij otka ( to co sam robiles ponad pol roku ), a ja go odpale

zgodze si? z panem up... 2 sprawa, co ty chcesz hostowa? na takich specyfikacjach co by zyski przynios?o? 30 os?b na lagach(bez strony... a z stron? i item shopem to ju? bez s??w)

@obanek

dzieki ze sie ze mna zgadasz, ale z Twoja 2 sprawa sie nie zgodze, kiedys hostowalem otsa prawie na takim sprzecie mapa 17mb XML 7.6 50+ osob bez lagow :)

@obanek

dzieki ze sie ze mna zgadasz, ale z Twoja 2 sprawa sie nie zgodze, kiedys hostowalem otsa prawie na takim sprzecie mapa 17mb XML 7.6 50+ osob bez lagow :)
po 1 to nie kiedy? gdzie na przerobionym mazurze PVP-e sz?o zarobi? mase kasy... po 2 czytaj z uwag?, mapa 17 mb nie przyniesie zysk?w a o to mu chodzi

Ogarnijcie si?, 1GB ramu w og?le nie odczyta silnika :o

Chyba sobie ?artujesz. Silniki prawie si? nie zmieniaj?, pami?tacie czasy, gdzie odpala?o si? Devland'y na 256-512 ramu i gra?o po 20 + os?b ?
Oskarze nie przesadzaj.. Ja na starym PC gra?em bez neta 32 ram?w, no ale wtedy to sam.

#edit @2xup
nie mialem mazurka. ani, nic tego typu rzeczy.

Ostatnia edycja:

co powiesz na serwer 8.1?

ja mam w?asny verdiaot.dyn.pl
przerobi?em yurka doda?em expo i lekko acc maker ;)
i co
mo?na?
mo?na!

Wgl nikt nie gra!:D

gra?o 10 os?b ale exp zmniejszy?em specjalnie ,?eby nikt nie wbija? na fazy testowe ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry