-Tibia 8.60 Zivera.eu real map - rpg ots

Status
Zamknięty.
Odp: Zivera.eu real map - rpg ots

Ko?cz? si?. To nie orsh z expem x999.

Server zapowiada si? ?wietnie.
Du?o guild oraz graczy ma zamiar wbi?.
Server, jest stworzony przez do?wiadczon? administracje.
Napewno na serverze, nie b?dzie lag?w !
Polecam , Justyna Kowalczyk !

Speary si? ko?cz? lecz zwyk?e s? ustawione na d?u?szy czas w sensie ?e rzadziej bd si? ?ama? ni? royalki :)

Texana syf ^^
Szkoda ?e pierwsza edycja sta?a 1,5 miecha <- jak na orsha to du?o.. a w ten sam dzie? startowa?a ?mieszna narvia i co ? u mnie jako? gra?o 800+ non stop.
Wszyscy lec? tam bo po pierwsze, Inwob "niby" rozdaje w chuj kasy ?eby mie? graczy po drugie nie ma jak na razie dobrego serwa.

Poczekamy zobaczymy kto tu b?dzie mie? du?o graczy.

Opanuj si? przyg?upie, bo inaczej takich dzieci nie potrafi? okre?li? bynajmniej nie ?agodniej, poka? mi server rl kt?ry kto? teraz stawia i sie trzymaj? d?u?ej, 3/4 rl mapek upada po tygodniu istnienia, a narvia sie trzyma do dzi? i nie jest tam ma?o graczy. Z polskich rl mapek jedynie stare servery xinna sie trzymaj? bo maj? starych zapatrzonych w ten server graczy. Narvia jest to chyba 2 ots najlepszy wzgl?dem stabilno?ci, i jest niezwykle dopracowana, w por?wnaniu z texanami i innym g?wnem bo tamte otsy to by? tylko download i napchane ?mieci w sms shop.
Co do soft?w, no pewnie ty masz 11lat i nie potrafisz inaczej zdoby? soft?w ni? za taniego sms, ale pomy?l jak by kosztowa?y 3z? to 90% graczy by mia?a na start softy, a zreszt? chyba server trzeba jako? utrzyma? nie? o tym ju? nie pomy?la?e? bo za g?upi jeste?. Narvia stoi ze 2 miesi?ce, inne servery tydzie? a ty p?aczesz, ?e ots za kr?tko stoi. A? g?owa boli na widok takich niepe?nosprawnych ludzi..

@Fenyxxxxxx

Sam jeste? przyg?up pajacu... A? tak Cie zabola?a prawda ,?e 1h si? rozpisywa?e? nad postem... Ja mam swoj? racje.. A Twoj? racje tak samo jak przeczyta?em to tak samo ju? o niej zapomnia?em..

Nie obchodzi mnie ile stoj? inne serwery mog? sta? jeden dzie?. Serwery tego pana stoj? od startu do startu to tyle. Wracaj?c do soft?w Ty jeste? taki jebni?ty na prawd??
Id? o o co chcesz ,?e na start b?dzie 1000+ a tydzie? po starcie b?dzie 300+. Postoi 1-2 miesi?ce, i b?dzie zn?w to samo "WIELKA JU? XXX KT?RA? ODS?ONA ZIVERA.UE CZY TAM NARVI.
Pozdro to tyle.. Ju? Ci nie odpowiem bo mam na Ciebie wysrane.. PIK..

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮  for you

Ostatnia edycja:

Texana syf ^^
Szkoda ?e pierwsza edycja sta?a 1,5 miecha <- jak na orsha to du?o.. a w ten sam dzie? startowa?a ?mieszna narvia i co ? u mnie jako? gra?o 800+ non stop.
Wszyscy lec? tam bo po pierwsze, Inwob "niby" rozdaje w chuj kasy ?eby mie? graczy po drugie nie ma jak na razie dobrego serwa.

Poczekamy zobaczymy kto tu b?dzie mie? du?o graczy.

No a mo?e nie syf? 800 ? a na otservie 500. Wtedy sam g?wniane teamy gra?y i do ciebie takowe wbi?y wtedy. Nikt nie leci bo inwob rozdaje kase, bo jak jej nie rozdawa? to te? wbi?o ok 1400 os?b na start. No poczekamy na ten tw?j pro server w dzie? startu b?dzie to u ciebie to co na 1-2 edycji, serv off a na stronie g??wnej Jeba? weeda czy co? w tym stylu i wielkie p?acze, ?e was pinguje. Co z tego, ?e sta?a p??tora miecha jak sporo ludzi gra?o 1-2 tygodnie, a reszte czasu 100 i mniej gra?o.

Servery inwoba s? najstabilniejsze praktycznie, i nie ma lag?w nawet przy 1300 osobach, i jest to z pewno?ci? jedna z najlepszych rl mapek. nie m?wie, ?e najlepsza.

Sritutitu!
Non stop gra?o 800 os?b i by?o git to nie 1 dzie? jak wspomnia?e? i teamy nie syfiast? tylko te co wymieni?e?.
Owszem nie zna?em Weeda i wszyscy m?wili ?e pinger itd itp.
Mia?em jednego buga w silniku kt?rego usuno?em po 20 min. - nie musia?o to trwa? jak u was przerwa 5 godzinna bo cast nie dzia?a ^^

Po drugie jakie kurwa 1400 os?b?! Masz takie co? jak maxymaln? liczbe w cpp
Pozdro hejcie ! SUPER OTS ! 0 krytyki ! hahahah

PS
Na v200 czy jakiej? tam dajcie 20 ty? do wygrania!

1) mam pytanie czy na zivera.pl jezeli chce sie kupic pkt przez przelew to trzeba miec swoje konto w banku czy tylko wypelnia sie ten papierek do przelewu idzie wplacic kase i tyle.
2) ile czasu mozna expic na jednym golden nuggeds ?
prosze o odpowiedz na pytania

Ostatnia edycja:

BUMP !!! Start ju? jutro :) Wbija du?o team?w. My?l? ?e 1000 b?dzie :)

Ostatnia edycja:

Dobry ots tylko ten sms shop ;p

tez chetnie dolacze do ogarnietego teamu, ED

No, no. ?wietny OTS si? zapowiada! Na pewno wbije! Narvia to swietny serwer, ludzie chodza na barbariany itp. Klimat jest swietny! Mam nadzieje, ze tutaj bedzie rownie dobry! Moj nick w grze : Jasio Muzykant

Dziwne ale nie wiem czemu nie moge si? wlogowa? na serwer mo?e wie kto? o co chodzi?

Haha wasza wspania?a jak ?e stabilna ZIVERA OFF.

i to juz do rana tak bd ha czy do poludnia ;)

i takie rzeczy sie zdazaja ale na pewno poczekam bo na taki serwer czekalem naprawde dlugo ! jeszcze jedno pytanie jak wyglada sprawa z premiuim account nie widzialem w item shopie

premium za free

Status
Zamknięty.
Back
Do góry