zamulanie forum

Status
Zamknięty.

Awesome Asimov

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
106
nie wiem k*rwa dlaczego. ale od pewnego czasu mam problem z tym forum. odpalam a tu si? ?aduje i ?aduje z minute musze czekac zanim sie co? poka?e a czasami nawet d?u?ej. z innymi stronami nie mam takiego problemu jak z tym forum. wy te? tak macie czy cu??

Odp: zamulanie forum

Ja tam nie mam problemu zadnego.

Ja r?wnie? nie mam ?adnego problemu.

Ja musz? czeka? sekund? lub p?? sekundy o.O

Od jakiego? czasu mam to samo co kolega, musz? troch? poczeka? zanim te forum si? za?aduje, a z innymi stronami jest normalnie.

Czasami w nocy co? si? sypie, tak to ok.

no czasami sie zdarza ze zamula :P Ale og?lnie to te reklamy zamulaj? bo wyskakuje ich pe?no (mo?e adblocka zainstalujcie)

Potwierdzam, forum czasami freezuje.

Ee tam mi to sms przyszed? ?e pr?dko?? neta mam obni?on? a te forum i tak mi szybciutko od dzisiaj chodzi nie wiem czemu lol xD.

Mi to forum te? zawsze szybko chodzi, nawet jak mi net zamula i inne strony nie wchodz? :P

+ co mog? doda? reklamy mi znik?y a ?adnych AdBlock?w nie instalowa?em.

Zauwa?y?em, ?e przycina lekko jedynie w nocy.

Mi 2 noce temu wyskakiwa?o "502 Bad Gateway", przy czym inne stronki ?miga?y normalnie, a poza tym co noc s? lekkie ?cinki, tylko na tnet.

Mi og?lnie wszystkie strony tak zamulaj? nie wiem dlaczego ;o Google Chrom R.I.P

Problem Asimova nie le?y po stronie forum.
W nocy zdarzaj? si? r??ne dziwne rzeczy, lecz najcz??ciej s? one spowodowane z?? pogod? poniewa? hostingownia forum nie znajduje si? w Polsce.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry