[XML]Evolution [8.10]edited by Hoster(Ja)

Status
Zamknięty.

GM CasPersCi

New User
Styczeń 4, 2009
Liczba reakcji
0
Chcia?bym wam zaprezentowa? silnik Evolution kt?rego autora nie pami?tam :P Sorki ale na serio tak dawno go ?ci?gno?em ?e ju? niepami?tam .
Lecz mapa jest przerobiona w wi?kszo?ci przezemnie szczego nie jestem zadowolony xD.
Do rzeczy :
*System Bed(Nie dzia?aj? nowe ???ka jak wi?kszo?ci evo ale zaraz poradze co zrobi?)
*Swinning System
*Nowe potwory (Osraniec, Allach, Tata Mirek, Canibal Man, Canibal Woman, Dark Shaman i wiele innych)
*Nowe itemy (GOD Hammer, GOD Mace, GOD Sword, GOD Plate Armor, GOD Plate Legs, Heavy Sword, Club(tajemna bro? ^^ i napewno jakie? jeszcze)
*Miasto w kt?rym znajduj? si? nowocze?nie zrobione 6 domk?w(nic specialnego ale jest od 450lvl wi?c tak jakby ludzie czuj? si? wy?szsi mieszkaj?c tam)
*Nowe domki w Enigma city
Kr?tki poradnik co zrobi? by odpali? serva :
-- server ip (the ip that server listens on)
ip = "0.0.0.0"<----Zmieniamy ip na swoje (jest program na internecie kt?ry sprawdzi twoje ip, Goggle:S)
-- server port (the port that server listens on)
port = "7171"<---(Jesli masz server i jest w??czony chcesz odpali? drugi na pr?be zmieniasz to na np. 7172 A je?li chcesz odrazu odpali? zostawiasz!
Pisa?em co? o ???kach :rolleyes: To proste widzia?em ?e pierwszy link w google pod has?em System bed 8.10 new style bed dzia?a? tylko ju? jest p??no i nic nie dodaje . Jako? sobie poradzicie albo zamienicie Bed z nowych :).
Opis og?lny :
Nie b?de k?ama? ?e to jaki? "specialny" ots co niekt?rzy tak m?wi? o swoich bo pierwszy raz zrobili co? .. nawet go nie hostowali , eh dobra niewa?ne :P .
Jest to m?ja pierwsza mapa w kt?rej tak wiele przerobi?em i doda?em .
Porady ?
Exp : 50 .
Loot : 10 .
Skill : 100 .
M LVL : 120 .
*I wiele wiele innych .
Nowe czary :
Force mas,
Exevo mas san,
Exori san,
Exevo gran mas frigo,
Exori gran,
Exovo gran mas tera .
Download: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Skan : Virustotal. MD5: f8b24fd81ff111f6a3adacf6787cc824 Trojan Horse Trojan.Delf.BWF.4 Trojan.Generic.1699925
Wiem nie wygl?da za dobrze 28/41 . Evo ma to do siebie i nic tego nie zmieni ;/, jako? mi kont nikt nie shakowa? i komp si? nie zepsu? . Je?li nie mo?ecie uruchomi? bo avast wam wykrywa Trojany (Wy??czcie go na czas odpalania a w??czcie kiedy ju? nie b?dziecie hsotowa?, lub poprostu nie sci?gajcie ..)
A i jak by kto? m?g? to dodajcie ss'y ja mo?e jutro wieczorkiem dodam jak nikt dzisiaj tego nie zrobi ale z g?ry by? bym wdzi?czny !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry