• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.10 Xevox - Zapowied? II

Status
Zamknięty.
Odp: Xevox - Zapowied? II

Mapa w sumie niez?a, tylko 8.10 :( Jak dobrze zareklamujesz to 30 os?b na start :(

Mapa w sumie niez?a, tylko 8.10 :( Jak dobrze zareklamujesz to 30 os?b na start :(
Ee tam na 2 serwerach rekord graczy byl + 100.

wgxt6fc.png

Na dole dodali?my scrolla gdy posiadasz mniejszy ni? 100 lv dostaniesz blessy za darmo a gdy wi?kszy niz 100 to p?acisz 10cc.

Dobry Silniczek ?ycz? tylko udanego startu.

#Dodano nowa walut? gold nuggets. (kt?ra mo?na tez p?aci? w sklepie bez zamiany na crystal coinsy)

w sumie;d tak patrze i my?le ?e pewnie wbije na serwer:) szkoda ?e to nie 8.6 no ale nawet dobrze. xd Polecam i Pozdrawiam :)

takze wbijemyyy !! dobry balans dobra mapa dobry ots!! wbijajcie i pobijmy rekord graczy... ;) zapraszam!!

"ka?de evo polega na UE UE" - i tu by? si? zdziwi? :)
Co do balansu .. Pierdo?y gadasz.

Jedynie co to mo?na si? zgodzi? z tym NG..

"ka?de evo polega na UE UE" - i tu by? si? zdziwi? :)
Co do balansu .. Pierdo?y gadasz.

Jedynie co to mo?na si? zgodzi? z tym NG..

Ja si? mam zdziwi??
Hyh chyba z tego ze prawie na ka?dym serwerze ED i MS maja wi?ksze hity z UE ni? z SD:) (Vestii nie mo?na do tego zalicza? < to chyba jedne evo 8.6 na kt?rym jest co? normalnego.)
A co do balansu to chyba zbytnio nie grasz na serwerach teraz to tylko pobieraj? datapack przerabiaj? lekko miasto i odpalaj? i maja wyjebane na bawienie si? z balansem najwa?niejsze ze pieni??ki id?:)

Qa4jLFK.png

I2DENik.png

Quests done: 4/13

Please comennt!​

?wietnie to wygl?da na prawd? robota na +.

No widze mapa coraz lepiej wygl?da :) . Nie wiem czy pisa?e? tam co? wcze?niej, macie juz jakas propozycje startu ? No i teraz w ko?cu wakacje, wi?c mo?e zn?w mnie nabra? wena, wiec jak bd mi sie chcialo robi? co? z mapkami to napisze ^ ^

Jeszcze data startu nie dokladna poniewaz mapa w polowie dopiero gotowa ;) no na wakacje trzeba wystartowac z tym tematem nie moze sie zmarnowac i Ciebie nie moze zabraknac w tym temacie z nami w Team ;)

Kolejna Orshabunda :D Mapka bardzo ?adna osobi?cie nie preferuje wysokich exp stage ale zycze powodzenia

Czytales zapowiedz to chyba nie jest wysoki exp stages:
1 - 7 - 70x
8 - 29 - 60x
30 - 49 - 50x
50 - 74 - 40x
75 - 94 - 30x
95 - 119 - 35x
120 - 149 - 20x
150 - 199 - 15x
200 - 299 - 10x
300 - * - 5x
..

dobry expstage taki moze zostac bo naprawde dobrze jak bedzie duzo do zwiedzania i wykonywania misji questow i wiele wiecej i wolniejszego wbijania doswiadczenia

Wbije na pewno ! Polecam server !

//

Wida? ?e si? du?o napracowa?a? jak na tibie 8.1, zostawiasz za sob? konkurencje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry