• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wodbo By Bianco!

Status
Zamknięty.
Odp: Wodbo By Bianco!

Daj ss z tym script. Nie nabijaj postow ;D.

A ja radz? wam pousuwa? NPC z sagami i wog, zostawi? tylko te potrzbne typu "Goku","Yama","Items Buyer" itd... wtedy za 1 razem sie w??czy ^^ :*
Pomog?em?? Wiesz co klikn?? :p

Czy istnieje mo?e spolszczona wersja silnika i klienta Bianco?

Prosze o lnika do spolszczonego klienta PLS Dam Reputaa!

Bylo by jeszcze lepiej jak by byl kurwa jakis silnik z SOURCE -.-

Gra?em w Ten Serwer Mi Si? Podoba Jest Spoko

Witam. Wszystko ok, zajebisty silnik itp., lecz nie wiem jaki link do Acc Makera i jak go zrobi?, bo na passach 1/1 jest posta? z adminem i chce j? r?wnie? usun??. W jakim pliku mo?na robi? chary (z wymy?lonym nickiem np. MaCho.) i w jakim pliku mo?na dodawa? admina, tutora itp.? Prosz? o odpowied?.

nie da sie pobrac silnika;d trzeba miec premium ;c

Fajny Ots Tylko Ze Akurat Szukalem Takiego Norma Jak By Ktos Mial Do Silnika DBKO Orginalny Ots (caly) to wielkie thx jak cos 8/10

Pom?g? by kto? za?ozyc ots-a wodbo na moim kompie ?:) BO ja nie bardz oumie a dla niektorych to drobnostka ;d Z gory dzieki pisac na 9216116 :))

Witam czy m?g? bym prosi? o linki do download'u na innym hostingu. Poniewa? na tym mi wyskakuje ?e musz? kupi? konto premium

ten silnik mi nie dzia?a Link Do Silnika: Wodbo Bianco Server V5 0 - Speedy Share - upload your files here nie dzia?a mi silnik i pisze ze musze wykupic premuim prosz? o pomoc

Tak jak @up ;D Prosz? o upload na inny host :D

Z g?ry dziekuj? ;D Kruku120

Prosz? oto re-upload tym razem nie potrzeba premium link do silnika.
A tutaj skan.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry