Cze??,
Jestem nowym graczem w tibi
m?j sta? to nieca?e 2 dni na serwerze
..?eby nie robi? tu swojej metryki poprostu powiem, ze imie me to Pawe?
Witam wszystkich
Zaczn? od tego, ?e ciesz? si?, poniewa? z tego co widz? to forum jest aktywne. Tak, przejrza?em ju? kilka stron polskich pod wzgl?dem tego tematu i nic
Mam do Was kilka pyta?, kt?re mnie nurtuj? a nie mog? znale?? rzetelnej odpowiedzi w necie
About Cipsoft and their game:
- co si? dziej? z sama gr? Tibia i Cipsoftem. Czy gra si? rozwija?
- czy na oficjalnej stronie Cip softu znajduj? si? rzetelne i zaktualizowane informacje o grze? czy istnieje co? takiego jak profesjonalna pomoc techniczna?
- co to jest TibiaME? czy jest to przeniesiona wersja oryginalnej Tibi na smartphona?
- Co to jest Tibia Open?
About play:
- jaki jest najnowszy serwer Tibi w Europie ?
- czy cz?sto s? kicki z serwera (jak dzis mo?na zauwa?y?)?
- gdzie mog? znale?? ludzi do wsp?lnej gry ? czy warto zaufa? takiemu ludkowi ?
My?l?, ?e dzi?ki tym pytaniom nawi??e jak?? dyskusje na forum i sam uzyskam odpowiedzi na te pytania
Z powa?aniem,
Pawe?
P.S mi?ego dnia
Jestem nowym graczem w tibi
m?j sta? to nieca?e 2 dni na serwerze
..?eby nie robi? tu swojej metryki poprostu powiem, ze imie me to Pawe?Witam wszystkich

Zaczn? od tego, ?e ciesz? si?, poniewa? z tego co widz? to forum jest aktywne. Tak, przejrza?em ju? kilka stron polskich pod wzgl?dem tego tematu i nic

Mam do Was kilka pyta?, kt?re mnie nurtuj? a nie mog? znale?? rzetelnej odpowiedzi w necie

About Cipsoft and their game:
- co si? dziej? z sama gr? Tibia i Cipsoftem. Czy gra si? rozwija?
- czy na oficjalnej stronie Cip softu znajduj? si? rzetelne i zaktualizowane informacje o grze? czy istnieje co? takiego jak profesjonalna pomoc techniczna?
- co to jest TibiaME? czy jest to przeniesiona wersja oryginalnej Tibi na smartphona?
- Co to jest Tibia Open?
About play:
- jaki jest najnowszy serwer Tibi w Europie ?
- czy cz?sto s? kicki z serwera (jak dzis mo?na zauwa?y?)?
- gdzie mog? znale?? ludzi do wsp?lnej gry ? czy warto zaufa? takiemu ludkowi ?
My?l?, ?e dzi?ki tym pytaniom nawi??e jak?? dyskusje na forum i sam uzyskam odpowiedzi na te pytania

Z powa?aniem,
Pawe?
P.S mi?ego dnia