- Liczba reakcji
- 0
Witam. Mam problem z Windowsem 7 i tibia ; ), nigdzie na forum go nie znalazlem dlatego pisze
A wiec:
Mianowicie, gdy sie poruszam, strzalkami postac idzie stanie na 1 sekunde i idzie dalej, albo:
Biegne w prawo (strzalkami) nadusze w lewo i postac skreci, ale zaraz sie odwroci spowrotem
i po sekundzie dopiero biegnie w lewo.. Wiem ze to napisalem tak, a nie inaczej, ale moze ktos zrozumie
inaczej tego wytlumaczyc nie moge.
Chcialbym zauwazyc ze na Windows XP chodzilo mi wszystko plynnie,
Na komputerze dzialaja mi gry typu Simsy3, wiec tibia powinna dzialac. Nie wiem co zrobic, FPS w grze mam 80-120, wiec to nie wina tego.
Potrzebuje pomocy! Prosze tylko o sensowne odpowiedzi, ktore wniosa cos do tematu, inne beda nagradzane warningiem/banem.
Dziekuje, Pozdrawiam
Your's Lukasz
A wiec:Mianowicie, gdy sie poruszam, strzalkami postac idzie stanie na 1 sekunde i idzie dalej, albo:
Biegne w prawo (strzalkami) nadusze w lewo i postac skreci, ale zaraz sie odwroci spowrotem
i po sekundzie dopiero biegnie w lewo.. Wiem ze to napisalem tak, a nie inaczej, ale moze ktos zrozumie
inaczej tego wytlumaczyc nie moge.Chcialbym zauwazyc ze na Windows XP chodzilo mi wszystko plynnie,
Na komputerze dzialaja mi gry typu Simsy3, wiec tibia powinna dzialac. Nie wiem co zrobic, FPS w grze mam 80-120, wiec to nie wina tego.
Potrzebuje pomocy! Prosze tylko o sensowne odpowiedzi, ktore wniosa cos do tematu, inne beda nagradzane warningiem/banem.
Dziekuje, Pozdrawiam
Your's Lukasz

Bo juz to robilem : )
Problem naprawiony ;p sciaganlem DRIVERMAX i zakutalizowalem wszystkie sterowniki. Dzieki