• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

WarlOn WorlD --nab?r

Avrellius

Senior User
Czerwiec 8, 2009
Liczba reakcji
40
logozxy.png

Witam

Jako jeden z za?o?ycieli WarlOn WorlD'u chcia?bym przeprowadzi? nab?r na cz?onk?w teamu.

Nasz serwer nie b?dzie nudnym OTS'em, na kt?rym gracze b?d? przesiadywali na Trainig Monkach i wbijali setne skille. Serwer b?dzie posiada? wiele urozmaice?, co b?dziecie mogli obserwowa? na okr?g?o, poprzez zapowiedzi.

A tutaj nasza hostoria:

Gdy rano wsta?em zobaczy?em moj? matk?, kt?ra kaza?a mi wsta? i i?? do starego Santiasa na lekcje walki. Nie m?wi?c nic, ubra?em si? i gdy mia?em wychodzi?, zatrzyma?a mnie
daj?c mi zbroje oraz miecz, kt?ry zawsze zabieram na trening.
Podzi?kowa?em jej i wyszed?em. Gdy szed?em do domu starca, po drodze spotka?em jakiego? starca, kt?ry m?wi? abym nie szed? w tamta stron?
i? mog? tego ?a?owa?. Zignorowa?em go i poszed?em dalej.
Gdy doszed?em do domu Santiasa nie by?o tam nikogo, tylko list, w kt?rym by?o napisane "To Ci co zabili ..." My?la?em co to znaczy, ale nic nie przychodzi?o mi do g?owy, wi?c wyszed?em.
Gdy przyszed?em do domu opowiedzia?em wszystko matce. Wtedy jej si? przypomnia?o o li?cie kt?ry ostatnio dosta?a.
By? on od jakiego? Morgotha. Pisali, ?e wiedz? co si? sta?o z ojcem.
Matka bardzo si? przej??a, i? napisali, ?e to oni zabili ojca dla naszego maj?tku. Zdenerwowany wsta?em i poszed?em porozmawia? z moim przyjacielem Diergo.
Id?c do niego spotka?em znowu jakiego? starca, kt?ry powiedzia?
mi, ?ebym uwa?a? na ludzi Morgotha oraz jego samego. Gdy przyszed?em do domu Dierga, nikogo nie zasta?em, wi?c wr?ci?em. Po drodze my?la?em o li?cie. Postanowi?em pom?ci? ojca oraz odzyska? nasz maj?tek.
Gdy przyszed?em do domu, powiedzia?em o moich planach matce, ona zaniepokojona spyta?a czy dam sobie rad?, odpar?em, ?e tak. W tym mom?cie da?a mi klucz do miejsca gdzie ojciec trzyma? sw?j ekwipunek.
Gdy otworzy?em drzwi nie wierzy?em w?asnym oczom, by?o tam najlepsze uzbrojenie taty, zawsze o nim marzy?em. Zabra?em potrzebne mi przedmioty i wyruszy?em w podr??. Przed wyj?ciem matka da?a mi pier?cie?, kt?ry
mia? mi pom?c w ucieczce przed z?ymi mocami. Podzi?kowa?em matce za prezent i poszed?em w stron? statku by szuka? z?ego z?oczy?cy.

Podoba Ci sie ta historia?
Chcesz j? z nami rozwija??

Nic prostrzego, wystarczy, ?e napiszesz do nas podanie.

Poszukujemy:
1.
[2x]Mapperzy
2. [2x]Skrypterzy
3. [1x]Grafik
4. [1x]Web Master

Regulamin poda?:
1.
Podanie powinno by? czytelne i tre?ciowe.
2.
W podaniu nale?y si? przedstawi? oraz opowiedzie? o sobie.
3. Podanie musi posiada? kontakt z Tob?. Nie b?d? si? prosi? o Twoje gg czy inny spos?b komunikacji.
4. W podaniu nale?y umie?ci? minimum 2 prace pokazowe.
5. My nie patrzymy na d?ugo?? podania ale na jego warto?? og?lna. Zapami?tajcie to!

Brak kt?rego? z powy?szych elemnt?w wi??e si? z brakiem rozpatrzenia podania!!

Kontakt:
Prywatna wiadomo??--
Kliknij
Gadu-Gadu-- 8877909
Forum serwera--
Kliknij

Dzi?kuje za zg?oszenia!

Odp: WarlOn WorlD --nab?r

~~ Od?wie?am!! ~~

Good Luck.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Nazywam si? Kamil wiek : 12
Pozycja Webmaster przyk?ad?w nie robie bo nie chce mi sie raci? 3 dni a i tak nie wiem czy si? dostane ;p
Do?wiadczenie du?e w histori by?y keyloggery strony klanow na ruznych gierkach itd admina prosze zeby nie dal mi bana za keyloggera bo juz skonczylem z tym !!!!
GG :11053081

@UP

Bez prac pokazowych nie b?d? z Tob? rozmawia?.

@Down
A ja jak patrze na taki temat, to uznaje, ?e nic do tego tematu nie wnosi, wi?c raport musi by?!
I po?wicz sobie pisanie polskich znak?w na klawiaturze.

Ostatnia edycja:

Jak patrze na taki temat to mi jest od razu nie dobrze. Dlaczego? Bo teraz to kogokolwiek do teamu to trzeba szukac ze swieczka, a ty robisz laske w 1. poscie, ze kogos przyjmiesz. 2. Nic nie napisales o projekcie, tylko jakas zbedna marna historyjke rodem z Pokemonow. 3 Pozdro & pocwicz!

@up
Podpowiem Ci,?e si? mylisz.Zreszt? czytaj nast?pnym razem dobrze posta.
Pozdrawiam,
Arts.

Back
Do góry