W?asna Woda

Status
Zamknięty.

Profi

Active User
Październik 11, 2013
Liczba reakcji
2
Siema chcia?em wam zaprezentowa? w?asne bordery z wod?.

Co o tym my?licie ?
Podoba si? wam ?

FbwBonWl.png

S? to przerobione bordery jaskini oraz piasku na kt?re na?o?ona jest woda i kilka detalicznych ozd?bek

Odp: W?asna Woda

zaje..fajne *_*
jak si? dobrze przyjrze? wida? r??owe niedoci?gni?cia ;)

Bardzo mi si? podoba, ale z traw? to dziwnie wygl?da, popraw to jak mo?esz.

Trawa nie pasuje kompletnie reszta idealnie przypada do gustu.

Bordery s? mocno chujowe, ale nie ukrywam... woda mi si? bardzo podoba ;) Dorobi? jeszcze tekstury, kt?re r??nicowa?yby g??boko?? (pobawi? si? transparency) i by?oby kozacko.

bo ja ogolnie to robi?em w Photoshopie bo za paintem nie przepadam a raz zrobi?em na tych normalnych borderach takich wodnych to ?rednio wysz?o natomiast teraz troche kwadratem zaje?d?a ale od zera borderow nei zrobie bo za ciezko nie ten poziom :)

Je?eli poprawi?by? te r??owe pierdo?y to da?oby si? to prze?kn??. Na wod? si? napatrze? nie mog?. Totalny rozpierdol z przezroczysto?ci?.
Dodatkowo przer?b grafiki p?ywaj?cej postaci (tam te? jest chyba woda, czy nie?). Fajny efekt by?by :D

chodzi tobie o to ?e jak sie wejdzie do wody to taki p?ywak w czepku ?

---------- Tre?? dodana o 23:09 ----------

Zrobi?em tego p?ywaka niestety nwm dlaczego gdy go na?o?? usuwa si? dno a zrobi?em go z przezroczysto?ci?. Mo?na by by?o zrobi? ?e z dnem takjakby si? porusza ale wtedy to ju? nie to samo ;/ Widocznie tylko w grze by to wygl?da?o bez czarnego

ni2EZN51.png

_jne50ZQ.png

Lol kole? ma na serio fajne bordery do tej wody :) mo?e mi sie uda co? takiego jutro ogarn?? mo?e nawet w?asne zrobie :)

Powiedzcie mi czy je?li zrobi? bym w?asn? tak? wode to jestem w stanie j? opchn?? za jak?? kwot? ?

Ostatnia edycja:

Powiedzcie mi czy je?li zrobi? bym w?asn? tak? wode to jestem w stanie j? opchn?? za jak?? kwot? ?

Ym raczej nie, bo to 10minut zabawy ze spritami, chociaz mo?e znajdzie si? idiota kt?ry kupi.

ale mi chodiz o to jakbym zrobi? od zera tkaie konkret

Nikt nie kupi, bo to tylko kwestia czasu kiedy kto? by j? wyci?gn?? z tibia.spr i si? nic nie wykosztowa?.
To nie tak, ?e Twoje prace s? nic niewarte, ale nikt nie chce by? stratnym w por?wnaniu do innych.
Nawet Ci co nie chcieli u?ywa? czyich? grafik bez pozwolenia s? przyparci do muru, kiedy kto? wykorzystuje ich prace nie maj?c ?adnych wyrzut?w sumienia.

Nawi?zuj?c jednak do tematu - ?wietnie to wygl?da.
I podoba mi si? znacznie bardziej ni? ta woda "z jebni?ciem".
My?l? te?, ?e gdyby? poziom ni?ej nawali? tyle detali co tamten to wcale nie by?oby du?ej r??nicy.
Tak trzymaj.

siemka i jak tam nadal pracujesz nad wod? ? ?adnie to wygl?da fajnie by by?o jak by? udost?pni? prace :) przyda?o by mi si? do projektu

Kolega raczej sobie odpu?ci? jak dowiedzia? si? ?e nie zarobi, a szkoda bo bardzo ?adna woda. :)

No niestety wci?gn?? mnie CS GO i nie mam czasu ;/

Od kiedy w Tibi mamy prze?roczysto???

Woda taka sobie 5/10

Od jakiego? p?? roku, a nawet ponad.
qsnskafvevpuaelljvnjwtstgdbdsyyxdeeoauzgjisabgikakkxhiyxztlhyccfwsqwzwkowhznbsrauqciobpughphirhhgndjpmleawaaikvhblmhauqvcwprhcfe

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry