VxR - Po prostu pytaj..

Status
Zamknięty.

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
129
Witam, za?o?y?em temat z my?l? o tym, ?e u?ytkownicy maj? prawo mnie pozna?. Na pocz?tku chcia?em powiedzie?, g?upie pytania b?d? ignorowane, a moderatorzy zapewne odpowiednio je nagrodz?. Ja ju? tego dopilnuj?.//Rea~

Odp: VxR - Po prostu pytaj..

1 Imie
2 Czy jeste? aktywnym u?ytkownikiem jaki? innych for je?li tak to jak? range tam zajmujesz
3 Co cie sk?oni?o do zostania Supporterem
4 Nad kt?ra cz??ci? forum najlepiej si? znasz : otsy. boty, rl tibia ?

1 Imie
2 Czy jeste? aktywnym u?ytkownikiem jaki? innych for je?li tak to jak? range tam zajmujesz
3 Co cie sk?oni?o do zostania Supporterem
4 Nad kt?ra cz??ci? forum najlepiej si? znasz : otsy. boty, rl tibia ?

1. Piotr
2. Nie, aktualnie nie mam innego forum po za tibia.net.pl.
3. Proste, pomoc w odbudowie tego co by?o kiedy?.
4. Preferuj? bardziej ots, jestem mapperem troch? ots?w postawi?em, wi?c jakie? do?wiadczenie mam.

Dlaczego masz supporta, a ilo?? Twoich post?w to 39?

@Down

Heh, mia?em na my?li to, ?e nawet jak masz 39 post?w, w kt?rych pomagasz to ma?o.
Support powinien by? rang?, kt?r? dostajesz za prace/pomoc jak? ju? zrobi?e? dla forum.

@Down #2

No ale udowadniasz to prac? jak? w?o?y?e? w forum :).
Po prostu wg. mnie kto? wpierw musi pokaza? swoje moce, a p??niej dosta? r?zg? (wymy?li?em to teraz xd)

Ostatnia edycja:

Dlaczego masz supporta, a ilo?? Twoich post?w to 39?

Posty nie ?wiadcz? o tym kim si? zostanie, bo mo?na napisa? milion post?w, kt?re s? pozbawione sensu. O cz?owieku ?wiadcz? jego zamiary, zaanga?owanie oraz tok my?lenia. Dzi?kuj?! Na reszcie cz?owiek, godny swej posady.//Rea~

@Up

Mylisz si?, jako support dostajesz szans?, aby pokaza? czy jeste? warty rangi na forum czy nie.
Je?li chcesz doj?? do tej pr?by, musisz przekona? do siebie kadr? zarz?dzaj?c?, tak aby Ci da?a t? szans?. Bo mo?esz dosta? supporta, po pomocy wielkiej a po otrzymaniu rangi nic nie robi?.

@Up

Gdyby dostawa?o si? wszystko za co? co si? zrobi?o, to jaki jest sens wybierania osoby na prezydenta, kt?ra jest nim pierwszy raz. Jeszcze nic nie zrobi?, a jednak zostaje wybrany przez ten czas albo poka?e swoj? warto??, albo drugi raz nie uda mu si?. Po za tym, nikt nie powiedzia?, czy nie pomog?em w jakim? stopniu, mo?e to by? po prostu nie widoczne na forum w postach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

No to Piotrze, ile masz lat?

Kt?ry to ju? raz na globalu i czemu za pierwszym razem przesta?e? nim by??

Kt?ry to ju? raz na globalu i czemu za pierwszym razem przesta?e? nim by??

Globalem jestem drugi raz, a czemu zrezygnowa?em za pierwszym razem? Mia?em ma?o wolnego czasu, czu?em si? te? troszk? wypalony, dlatego nie blokowa?em innych.
By?em w kadrze 2 lata bez przerwy, z czego chyba po?ow? tego czasu jako global.

wi?c po co w og?le wr?ci?e?? Nie mia?e? co robi? po klapie revany?

@odpowied?
co do serwera to ma to do twojej osoby wi?cej ni? my?lisz
przesta?em bra? ci? na powa?nie po tym co odwali?e? na gg i po tym jak skutecznie poprowadzi?e? sw?j serwer

Ostatnia edycja:

wi?c po co w og?le wr?ci?e?? Nie mia?e? co robi? po klapie revany?

Wr?ci?em bo chcia?em, nie mia?em w tym jakiego? celu, kt?ry mi daje jakie? korzy?ci. Co do serwera, ma si? on nijak co do mojej osoby, wi?c nie pytamy o niego w tym temacie.

Z jakiego miasta jeste??

W informacjach profilowych podana jest I??a, no i tego si? trzymajmy. xd

My?lisz, nad awansem na admina ? Co chcia?by? zmieni?/doda? na forum ? Sk?d pomys? na nick ? Czy zechcia?by? udzieli? mi wywiadu ?

Ostatnia edycja:

My?lisz, nad awansem na admina ? Co chcia?by? zmieni?/doda? na forum ? Sk?d pomys? na nick ?

Nie, na razie musz? my?le? nad utrzymaniem si? jako global.
Jak wiesz, chce rozwin?? 3 najpopularniejsze kategorie forum, a jak mo?na zauwa?y? w OpenTibii ju? co? zaczyna si? dzia?.
Szczerze ju? nie pami?tam jak ten nick powsta?, by?o to ponad 7 lat temu.

Czy zechcia?by? udzieli? mi wywiadu ?

Mog?, ale za 2 tyg. nie wcze?niej. Bo prowadz? du?o projekt?w, a z tym wi??e si? brak czasu.

Nie pierdziel, ?e jeste? z I??y. Z kt?rego miejsca dok?adnie? Mam tam rodzin?. :D

Co zamierzasz zmieni? wraz z up?ywem czasu ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry