Inne Update na 8.60

Status
Zamknięty.

Czechu944

Active User
Wrzesień 11, 2009
Liczba reakcji
1
Cze??,
M?j problem polega na tym ?e chcia?bym updatowa? m?j silnik na wersj? 8.60 ,ale nie wiem jak to zrobi? m?g?by kto? po kolei utworzy? temat jak to zrobi?? i wklei? tutaj linka z tego co znalaz?em w internecie to trzeba tam co? przekleja?... ale nie chce czego? zepsu? i znowu zaczyna? od nowa....
Dziekuje i pozdrawiam

Odp: Update na 8.60

How to make your server client 8.61 Tutorial

b?dziesz musia? por?wna? 8.6 z 8.61 jak chcesz 8.6(nie wiem, we? r??ne revy otserva?)
i na wszelki wypadek przeczytaj ca?y temat bo ostatnio jak patrzy?em(wieki temu)pierwszy post nie by? kompletny

a jak tego nie chcesz to konwertuj z 0.3.6 na 0.2(albo otserv) skrypty :*

Ichtio link z twoimi plikami ju? wygas? m?g?by? uploadn?? jeszcze raz? b?d? wdzi?czny a spos?b 1 kolegi niewiem czy op?aca mi si? tam robi? konto bo niemam pewnosci czy to dzia?a... a pr?bowac nie chce jesli ma nie dzialac bo cos jest nie kompletne... prosilbym wi?c jesli by ktos mogl oczywiscie aby ktos wstawil na forum swoje pliki wiem ze robienie otsa nie jest proste i lepiej by bylo jesli sam bym do wszystkiego doszedl.. ale analizuje wszystkie pliki wiec nie martwcie sie ze biore gotowce itp...
Pozdrawiam i dzi?ki wielkie

Ostatnia edycja:

1. Przekonwertowac mape na 8.6.....
2.Znalesc silnik 8.6 ( najlepiej 0.4_DEV )
3. Pokombinowac :)

Zycze ci milej zabawy ^^
Poszukaj w DOWNLOAD oraz PORADNIKACH odpowiedzi na temat tego co szukasz.

Pozdrawiam,
Dreamer

Dzi?kuje :) przyda?o si? dobrze ?e s? tacy ludzie jak ty na tym forum :) teraz b?d? w notepadzie robi? przy itemkach troche bo na serwie chce zrobic lepsze ringi zeby oplacalo sie je nosic :) Pozdrawiam (temat do zamkni?cia)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry