• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

• Bardzo dobre

Votes: 0 0,0%
  • Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Bardzo dobre

• Dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• Mo?e by?

• S?abo

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Bardzo dobre

• Dobre

• Mo?e by?

• S?abo

• Total voters
    40
Status
Zamknięty.
Odp: Unreal 2D Nowa Ods?ona - zapowied? III

@ panie Dantez dzi?kuj? za jedn? w tym temcie uczciw? krytyk? i mam nadziej? ?e uda mi si? wyrobi? do wrze?nia tego roku ze wszystkim, oczywi?cie ?e sama zmiana nazwy to nie jest innowacja, lecz chodzi?o mi o og?? rzeczy...
Po pierwsze jak tu nie zaczepiac i nie odpisywa?, gdy autor wi?kszo?ci post?w robi jaja sobie z tematu i ma wszystko gdzie? i jeszcze bezczelnie pluje mi od ?mieci. Proste ?e RA Projekt czy EK tak nie odpisuje, gdyz nie ma takich sytuacji, albo go znam i jest to cz?owiek znajomy co sobie za?o?y? nick i dla jaj mi dokucza, albo banda gimbus?w, kt?ra nie potrafi skrytykowac uczciwie otsa, znaczy powidziec dok?adnie co jest nie tak, i co go boli, a nie wyzywac od ?mieci lamus?w itp itd.
Po 2 nie wiem kto to jest i sk?d si? tu wzi??, bo nikt z moich znajomych nie mia? nigdy nicku anastazjo, uwazam ?e jest to forumwicz o niskim pocuciu humoru i co? go dreczy, temu tak pisze. Te grafiki nie sa wyci?te, mamy pewien program napisany przez kolege mego kolegi i zarazem wsp?lnika, kt?ry potrafi? odwzorowac grafiki Unreala. tyle.

@ panie Dantez dzi?kuj? za jedn? w tym temcie uczciw? krytyk? i mam nadziej? ?e uda mi si? wyrobi? do wrze?nia tego roku ze wszystkim, oczywi?cie ?e sama zmiana nazwy to nie jest innowacja, lecz chodzi?o mi o og?? rzeczy...
Po pierwsze jak tu nie zaczepiac i nie odpisywa?, gdy autor wi?kszo?ci post?w robi jaja sobie z tematu i ma wszystko gdzie? i jeszcze bezczelnie pluje mi od ?mieci. Proste ?e RA Projekt czy EK tak nie odpisuje, gdyz nie ma takich sytuacji, albo go znam i jest to cz?owiek znajomy co sobie za?o?y? nick i dla jaj mi dokucza, albo banda gimbus?w, kt?ra nie potrafi skrytykowac uczciwie otsa, znaczy powidziec dok?adnie co jest nie tak, i co go boli, a nie wyzywac od ?mieci lamus?w itp itd.
Po 2 nie wiem kto to jest i sk?d si? tu wzi??, bo nikt z moich znajomych nie mia? nigdy nicku anastazjo, uwazam ?e jest to forumwicz o niskim pocuciu humoru i co? go dreczy, temu tak pisze. Te grafiki nie sa wyci?te, mamy pewien program napisany przez kolege mego kolegi i zarazem wsp?lnika, kt?ry potrafi? odwzorowac grafiki Unreala. tyle.

Kiedy ?mieciu sko?czysz si? pogr??a??
Powiedz mi kiedy, bo robisz si? irytuj?cy ju?, naprawd?...
Jeste? takim kaleczniakiem intelektualnym, ?e po prostu ma si? ochot? ******* ci? ?miechem.
Albo jeste? t?py albo ?lepy, podejrzewam jedno i drugie skoro nie zauwa?y?e? po postach ludzi co zmieni?.
W ka?dym po?cie jest napisane, GRAFIKI, MAPA, CLIENT DO ****.

Debil. Tyle mam o tobie do powiedzenia.

Papa ;*

Pozdrawiam.
Piotr Fronczewski, Kapitan Hejterskiej Gwardii.

@up Tyle mam tobie do powiedzenia: zr?b lepsze a nie si? opierdalasz a brazole robi? za ciebie robot? i przesta? tu mi spammowa? bo nie jestes tu mile widziany tak jak twoje posty szczeniaku. I jak nic nie wiesz o robieniu ots?w to wypad na pokemony grac , a nie na nerwach ludziom dzia?a?.

Jak na razie kenorze to twoj ots zapowiada sie gowniany. Po co piszesz zapowiedz jesli to co jest i tak nie bedzie uzyte na starcie? Pograsz sobie na tym unrealu z kolegami. Mam nadzieje ze zamkniesz ten watek i napiszesz nowy gdy wszystko bedzie gotowe.

@up Tyle mam tobie do powiedzenia: zr?b lepsze a nie si? opierdalasz a brazole robi? za ciebie robot? i przesta? tu mi spammowa? bo nie jestes tu mile widziany tak jak twoje posty szczeniaku. I jak nic nie wiesz o robieniu ots?w to wypad na pokemony grac , a nie na nerwach ludziom dzia?a?.

Chcesz ?mieciu por?wna? nasze umiej?tno?ci?
Zapraszam :) Jeste? ******m g?wnem, kt?re nic nie umie, a najg?o?niej szczeka, zr?b co? porz?dnego, a potem tu wr?? ****** rezerwo spo?eczna.
Masz manie prze?ladowcz?, jeste? jebni?ty i pierdolisz co? o brazylijczykach czego nikt nie rozumie.

Nara ?mieciu, szkoda mi czasu na pisanie z bezm?zgim 13 latkiem zapatrzonym w siebie i sw?j nic nie warty projekt.

Pozdrawiam.

Chcesz ?mieciu por?wna? nasze umiej?tno?ci?
Zapraszam :) Jeste? ******m g?wnem, kt?re nic nie umie, a najg?o?niej szczeka, zr?b co? porz?dnego, a potem tu wr?? ****** rezerwo spo?eczna.
Masz manie prze?ladowcz?, jeste? jebni?ty i pierdolisz co? o brazylijczykach czego nikt nie rozumie.

Nara ?mieciu, szkoda mi czasu na pisanie z bezm?zgim 13 latkiem zapatrzonym w siebie i sw?j nic nie warty projekt.

Pozdrawiam.

Aktualnie zszed?e? poni?ej jakiegokolwiek poziomu, potrafisz tylko cisn??, a sam nic nie robisz. Gardz? takimi lud?mi i rozumiem hejty na Twoj? osob?. Wszystkie Twoje posty zaraportowa?em i mam nadziej?, ?e sko?czysz z banem, marna prowokacjo. Nie sta? Ci? na nic wi?cej ni? napisanie, ?e jest '?mieciem'? I Ty Kenora nazywasz dzieckiem? ZASTAN?W SI? NAD SOB?.

Wracaj?c do tematu: czekam niecierpliwie, szykuje si? ?wietny serwer.

Rozumiem ze ta innowacja to ma byc spierdolenie wszystkiego jak sie da byle jak. Musiales zmienic wyglad zeby byl oczojebny zeby sie nie dalo ogladac a co dopiero potem grac... kolejny nie wypal na ktorym zagra 10 osob GL

Anastazjo, nie musisz sie az tak spinac. Po przeczytaniu tej wypowiedzi o glosowaniu na po i pradzie po 500 zl tez sadze ze jest popierdolony, ale nie warto dostawac za to jakichs warnow czy poprostu jechac mu po bani, bo i tak skonczy sie tym ze albo pojedzie ci na rodzicow albo dalej ten dojrzaly men wytknie ci to, ze jestes gowniarzem z "gimbazjum"

Co do otsa:
mapa tak oczojebna ze nawet ja robie lepsza.
ogolnie wszystko tak jebie w oczy ze ja pierdole

teraz:
Kenor, powiedz mi moj ty innowatorze, dlaczego tak jedziesz po swoich potencjalnych graczach?
zrob cos takiego ze i mi i wszystkim tym jakto ich nazwales? "NOOBOM" wyjda oczy z ****.
narazie nie zagralbym na tym scierwie na 100% wolalbym pograc na nowotsie zrobionym przez moich swietnych kompli z gimbazy niz na unreal shit-d
beztytuu2sc.png

Ostatnia edycja:

Ciekawe co by da?a zmiana nicku i nazwy projektu...
Anastazjo: Bo?e co za ?wietny projekt ... Po kilku dniach wraca, przecie? to unreal hahaaha ty ch###### spo?eczny.
Taki jest ten ?wiat. Ja musz? tego s?uchac tylko na tym forum, ale p?ki co si? przygotowa?em ju?, ?eby mie? co? na rezerw?. Czemu na otland nie dostaje komentarzy w stylu "ty mendo"? Tam te? Kuzer ma konto, ty kubiczi o ile si? nie myle, stary nasz przyjaciel ghalla. Bo tam proxide i scarlet trzymaj? dyscyplin?, a tu jest ju? m?yn, nie ma nikogo kto by si? zaj?? lud?mi, kt?rzy schodza poni?ej g?wnianej warstwy ziemi i nie dorastaj? szczeniakowi takiemu jak ja do pi?t, bo za nich otsa tworz? tylko brazole. Oni sami nic nie potrafi? i pluj? mi?sem.

@off Anastazjo: kup sobie browara w ?abce i si? wyluzuj. Nie my?la?e? o tym ?e ty mo?esz miec t? mani? prze?ladowcz? skoro tylko ja na tym forum jestem dla cb ?mieciem? I trzymaj si? policjo z dala od Nas.
[video=youtube;-Jzb4g2Wt5A]http://www.youtube.com/watch?v=-Jzb4g2Wt5A[/video]

Ostatnia edycja:

Ciekawe co by da?a zmiana nicku i nazwy projektu...
Anastazjo: Bo?e co za ?wietny projekt ... Po kilku dniach wraca, przecie? to unreal hahaaha ty ch###### spo?eczny.
Taki jest ten ?wiat. Ja musz? tego s?uchac tylko na tym forum, ale p?ki co si? przygotowa?em ju?, ?eby mie? co? na rezerw?. Czemu na otland nie dostaje komentarzy w stylu "ty mendo"? Tam te? Kuzer ma konto, ty kubiczi o ile si? nie myle, stary nasz przyjaciel ghalla. Bo tam proxide i scarlet trzymaj? dyscyplin?, a tu jest ju? m?yn, nie ma nikogo kto by si? zaj?? lud?mi, kt?rzy schodza poni?ej g?wnianej warstwy ziemi i nie dorastaj? szczeniakowi takiemu jak ja do pi?t, bo za nich otsa tworz? tylko brazole. Oni sami nic nie potrafi? i pluj? mi?sem.

@off Anastazjo: kup sobie browara w ?abce i si? wyluzuj. Nie my?la?e? o tym ?e ty mo?esz miec t? mani? prze?ladowcz? skoro tylko ja na tym forum jestem dla cb ?mieciem? I trzymaj si? policjo z dala od Nas.
[video=youtube;-Jzb4g2Wt5A]http://www.youtube.com/watch?v=-Jzb4g2Wt5A[/video]

Ty naprawd? my?lisz, ?e tw?j projekt jest dobry XD
Dobra czas si? rozpisa?, ?eby? co? zrozumia?, bo widz?, ?e 5-latkowi szybciej bym co? przet?umaczy? ni? tobie, no ale c??, upo?ledzenie ci? w jakim? stopniu usprawiedliwia.

Ja nie hejtuje sobie ciebie dla zabawy, hejtuje ci? dlatego, ?e tworzysz co? co jest s?abe, a ty pr?bujesz nam wcisn??, ?e jest inaczej, masz brzydk? map?, brzydkie grafiki, nie masz ?adnych innowacyjnych system?w, a piszesz, ?e masz, pr?bujesz zrobi? z nas debili na si??, no ale niestety wychodzisz tutaj tylko na niedorozwoja, nie wiem kiedy w ko?cu zrozumiesz, ?e sobie przybijasz ka?dym postem kolejny gw??d? do trumny.
Tw?j serwer jest po prostu s?aby i wymaga nie poprawek, a reworka i pisz? ci to ka?dy.

Masz mani? prze?ladowcz?, ubzdura?e? sobie, ?e ci? specjalnie t?pi?, ale jak nie t?pi? kogo? takiego jak ty, kt?ry gdy tylko us?yszy s?owa krytyki rzuca si? z pyskiem, wyzywa od dzieci, gimbus?w, dzieci neo, m?wi?c, ?e jest wielkim innowatorem ?wiata OTS... To jest po prostu ?a?osne i irytuj?ce, zamiast wzi?? si? do pracy i stworzy? co? dobrego to pierdolisz bez sensu na forum na kt?rym i tak jeste? ju? g?wnem, bo zamiast s?ucha? ludzi to dalej ich ci?niesz bo tw?j projekt jest ohy ahy, a my jeste?my *****mi, kt?rzy si? nie znaj? i s? na forum o OTS tylko po to ?eby denerwowa? tak wielkich tw?rc?w OTS jak ty.

My?lisz, ?e zmiana nazwy by ci co? da?a? Albo zmiana nicku? Cz?owieku cho?by sam Elf zrobi? t? zapowied? to by dosta? taki sam pocisk na pysk jak ty i w?tpi? aby tylko ode mnie.
Ty jeste? dla mnie nikim, obecnie ?mieciem i g?wnixem, kt?rego nie znam i nie chc? zna? bo takich ludzi nie warto zna?, wi?c sko?cz ze swoj? mani? prze?ladowcz?, bo nikt sobie z ciebie jaj nie robi, po prostu jeste? g?wnem kt?re reprezentuje jeszcze wi?ksze *****, dlatego wszyscy po tobie cisn?, zrozumia?e??
Nie lubi? wielu os?b, m.in Kuzera, Sawexa, i paru innych os?b, kt?re r?wnie? reklamowa?y/zapowiada?y tutaj swoje projekty i ?aden nie dosta? hejtu (no opr?cz misia Sawexa, ale to za lenistwo), a dlaczego? Bo ich projekty s? dobre, s? godne uwagi, a nawet jak co? skrytykujesz to nie wyskakuj? z pyskiem jak niedo****** 13-letni bachor, tak jak ty.

Sprawa jest prosta, wciskasz ludziom, ?e masz super utalentowany zesp?? programist?w, itp, itd, a ja twierdz?, ?e robisz ten badziew sam, nie znasz si? nic, a nic na robocie, ale wmawiasz sobie, ?e jest inaczej, a co najgorsze pr?bujesz to m?wi? i nam, p?ki co nie pokaza?e? nic, dzi?ki czemu by? zas?ugiwa? na jaki? szacunek.

Sko?czy?em z tob?, bo naprawd? nie mam ochoty pisa? z kim? tak niskich lot?w, czepiasz si? non stop Brazylijczyk?w, nie wiem dlaczego to robisz bo obecnie tworz? najlepsze serwery na rynku i nie m?wi? o Evo bo na takich nie gram, ale oni w przeciwie?stwie do ciebie zas?uguj? na prawdziwy podziw i szacunek dla ich pracy.
Wg. mnie problem le?y w tym, ?e zazdro?cisz im, chcia?by? zarabia? tak jak oni, jeste? po prostu nast?pnym szczeniakiem, kt?ry my?li, ?e si? dorobi na OTS, jest to mo?liwe, ale jak si? ma dobrego OTS'a, a nie jakie? *****, kt?re nie trzyma si? kupy.

Pozdrawiam.

@up po twoim pisaniu widze ?e masz jak?? mani? wielko?ci, uwazasz ?e tylko twoja ekipa jest ok hejtuj?c i za?miecaj?c wszystkie tematy po kolei. To ty jeste? noobem i hejtem a nie uwazasz ?e wszyscy s? hejtami, pr?bujesz za wszelk? cen? wm?wi? mi jak?? chorob? psychiczn?, a sam nie widzisz swoich wad, tw?j ots gdzie go?ciu biega w outficie (z rekami do ty?u) to uwa?asz ?e to jest co??, uwa?asz, ?e jak ci brazole zrobili k??kowy sprite to uwa?asz, ?e si? nam?czyli jak to sklei?? Nie wiesz chyba nic o robieniu sprit?w, jakie to ?atwe i przyjemne,...
Na krytyk? to si? nie rzucam, ale na g?b? tak. Krytyk? Danteza doceni?em i nie tylko dlatego ?e wzi??em do serca co mam zmieni?, ale go?ciu tj. Dantez ma styl pisania, a u cb jest czort wie co... gubisz si? w s?owach, albo piszesz na temat, albo wyzywasz.
Nic szczerze do cb nie mam, i do twojej krytyki tak?e, ale nie do natr?tnego spammu, i tylko nie w moim temacie.
Wyjasnijmy sobie raz na zawsze, gdzie ja siebie nazwa?em "wielkim innowatorem"? Czy ja co? takiego m?wi?em? Nie wiem wymy?lasz s?owa z kosmosu, nie wiadomo oc o ci chodzi dok?adnie, Edwin np. si? zmieni?, napisa? mi ?e nie ma sensu wojny toczy?, noob ots dla niego i tyle, ale jak kto? mi pisze, "zamknij temat -ju?!" no to co mam nie reagowa?, odpisuj? mu wujgarnie tak samo jak ty dla mnie to ja tobie proste. To nie ja zacz??em ci? wyzywac, wiem ?e m?j ots, to tak naprawd? ***** w?r?d wszystkich ots?w, i nie m?wi? ,?e jestem najlepszym ze wszystkich spriter?w. Why piszesz ?e tak jest? Ja tylko m?wi?, ?e ludzie oceniaj? co?, przegl?daj?c posty beikahena, stwierdzi?em, ?e to konto do natr?tnego przeszkadzania, i wbijania na si?? post?w i reputacji, chc?c osiagn?c moderatora np., ja widze jak ludzie si? wypowiadaj?, widz? te ludzkie dramaty na temat dzisiejszych ots, gdzie pisz?: "tam exp za ma?y", "tu exp za du?y", nic do tego nie mia?em, a tw?j post wygl?da tak:

Jeszcze gorszy shit ni? przed paroma miesi?cami.
Fajne grafiki, wycina?e? z gazety?
Te drzewa si? nadaj?, ale na mobki, lepiej by si? prezentowa?y od tych wycinanek, nazwa?by? je "Wielkie Straszne Drzewo Mocy" itp. i mia?by? mobki.
Client po prostu mnie zwali? z n?g, w ?yciu bym nie wpad? na tak kontrowersyjny pomys?, ODWR?CENIE KOLOR?W!!! C?? za Design!!!

Urlop powiadasz? Traktujesz robienie OTS'a, wybacz, tego ***** jako prac?? Wsp??czuj? ci (btw zmie? prac? bo w tej jeste? beznadziejny) z ca?ego serca.
Nie wiem czy zarobisz na tym OTS'ie na bochenek chleba, ale trzymam kciuki.

Podsumowuj?c, wracasz po paru miesi?cach z jeszcze wi?kszym G?WNEM ni? przyszed?e? na pocz?tku.
Otrzymujesz Status "G?wnixa", Gratulacje!

HTML: OBRAZEK

Pozdrawiam.

@Down
Karnawa? sko?czy? si? 12 lutego.
EPIC FAIL!
G?wnix x2.

To co mam my?le? o pierwszym po?cie, a to jest post edwina, z kt?rego wczesniej zrobi?em jaja na YT i teraz ?a?uj?, bo si? zmieni?.
Kenor jak ja dawno nie widzia?em twoich post?w... A? w ko?cu zobaczy?em tw?j nowiutki temat i postanowi?em co nieco napisa?. Nie chc? ju? wywo?ywa? ?adnej wojny (bo ode mnie to si? zacz??o), ale by?em zmuszony przez to, ?e nie potrafi?e? przyj?? ?adnej krytyki. Niestety, ale nie widz? ?adnych wi?kszych post?p?w w twoim projekcie. Grafiki dalej takie jakie by?y - czyli gorsze by? nie mog?y, mapa tragiczna - nie b?d? jej ocenia?, bo nie ma to sensu. Jeszcze ten opis gry Unreal na pocz?tku tematu, po co on komu? Mo?e by? nagra? wreszcie jakie? filmiki z waszymi super ekstra skryptami i systemami, co by mo?e przyci?gn??o wi?ksze rzesze fan?w... Oczywi?cie ?ycz? wam jak najlepiej i by? mo?e sykces?w, ale nie jest to OTS, kt?ry w jakikolwiek spos?b zapisze si? na kartach historii Open Tibii.
Kolorystyka klienta r?wnie? si?ga dna. Jeszcze ten zasi?g zamiast poziomu. xd Te? mi innowacja...

#edit
Od razu m?wi?, ?eby nie by?o jak w poprzednim temacie. ?aden z u?ytkownik?w wy?ej, to nie moje multikonto. ; ) Ani Ci, co b?d? pisa? cokolwiek poni?ej.

Pozdrawiam,
Edwin.

Przeczyta?em kolejn? cz??? i m?wi?: jeste? naprawd? jaki? dziwny, pracuj? sam? tak? ilo?? grafik, obstruga?, podzieli?? Pracowa?em przez 9 miesi?cy nad grafikami i map? i musze przyzna? ?e mi si? to op?aci?o, bo teraz na otland mam same pochwa?y, i tylko na takim forum jak tutaj mo?e taki kto? jak ty po mnie jecha?... Bo tu nie ma ?adnej administracji (sry, ale musze tak to okre?li?, bo nie dbacie o porzadek, jak moderatorami byli arts18, aramiszon, matre, jakos to wygl?da?o m.in. 2 lata wstecz), ja bym si? przyda? to bym zrobi? porz?dek, bo siedz? przy kompie w weekendy 24h/dob?. Ale co tam, i bez tego mam dobr? zabawe, zawsze si? znajdzie kto? taki jak ty, kt?ry mi "wm?wi" paranoj?, szajb? i mysli samob?jcze. Wielki mi tu psycholog. Nie znasz si? nic a nic na manipulacji, socjologii i psychologii, wi?c mozesz tylko pomarzy? o tym zawodzie.
Ja sam nie pracuj?, kiedy ja zakur###?em grafiki, Kenor w tym czasie (ten prawdziwy - doby kumpel niczym Peja do Dexa), wk?ada? grafiki na klienta, i musze ci powiezie?, ?e sie op?aca?o, bo sam tego bym przez 3 lata nie zrobi?...

Ostatnia edycja:

@up Nie powiem kto robi otsa z brazylijskich dochod?w oraz detali. Jeste? dla mnie nikim, zerowa konkurencjo od evolution, kt?re mam od groma na zuzytych pendrivach i sie lepiej nie wypowiadaj, skoro w tym nie siedzisz i nie masz zadnego doswiadczenia w tym co robi? porz?dni innowatorzy tacy jak ja...
Nie nazywaj mnie smieciem, bo osbiscie cie nie znam, a nawet jak mnie ty znasz to i tak ***** o mnie wiesz, i nie spammuj skoro nie siedzisz w tych klockach, i ***** tak naprawde wiesz o projektach typu RPG, bo brazole odwalaja za cb wiekszosc roboty, a ty biedny pr?bujesz sie tym szczycic i wybic ponad otsy EVO.
Raport polecia? prosto do Imperator?w czy tam Operator?w, bo twoim zachowaniem zak??casz godno?? zar?wno u?ytkownik?w forum jak i mojego autorstwa temat, kt?ry sie m?czy?em ponad 5h, ?eby sklei?.

ehh.. jeste? po prostu bezczelny pisz?c, ?e to ja gubi? si? w s?owach gdy ty nawet nie wiesz co piszesz, poza tym wi?kszo?? twoich post?w jest pozbawiona sensu, cz?owieku ja ci tylko pr?buje u?wiadomi?, ?e ten serwer to p?ki co pora?ka, czego ty nie potrafisz znie??, i gdzie ja ci pisa?em by? zamkn?? temat? Jeste? niepoczytalny, nie umiesz si? porz?dnie wys?owi? i masz zawy?one ego i aspiracje.

Sko?czy?em z tob? bo to nie ma sensu i prosz? ci?, nie pisz, ?e by?by? dobrym moderatorem tutaj bo nast?pnego tak wielkiego ataku ?miechu mog? nie prze?y?.

Pozdrawiam i ?egnam pana JP PEJE, dziecko ulicy wychowane w biedzie (ju? wiadomo dlaczego stawiasz otsa - i need a dollar).
Piotr Fronczewski, Kaptan Hejterskiej Gwardii.

P.S
Pracowa?em przez 9 miesi?cy nad grafikami i map? i musze przyzna? ?e mi si? to op?aci?o, bo teraz na otland mam same pochwa?y
Twoje SAME Pochwa?y na OTLANDZIE:
you're wasting time.
im saying this just to help you man. no offense.

worst mapping eu

Based on the video, really don't like this. Hasn't really had any thought put into it at all, just random things placed everywhere that doesn't make much sense.

I would suggest you take the time to think about the game systems, the game world, the game atmosphere that you want to capture, and the community that you think has a good range of people to enjoy it.

Over-all I think it would not make success what-so-ever and needs to be entirely rethought. This is just my opinion, if anyone thinks otherwise feel free to let me know. I am not trying to offend by submitting this comment, merely help the creator to realise where its falling short.

As said, it's great that you're trying to create something custom and different, big kudos for that. However, maybe your ambitions for this have blinded you in a way which unables you to see how unsorted, unorganized and completely senseless the things you've shown us here look. May I suggest a couple of things, then they would be

Tutaj odno?nie spamu, kt?rego narobi?e? we w?asnym temacie.
How many bumping and refreshes do you want to post?

Afaik you can get warning from OtLand staff by doing this type of spam (I think)

Tutaj m?j ulubiony komentarz.

there is NO sprite completely made by u there, i come to this thread for the lols, a sprite should take hours to make not a google search

"MMNORPG"
That's a term i've never heard before.
Annoying music in the video,
the sprites are too big and the graphics are really low, sorry bro.

alright, itried givin u constructive critisism, and you didnt do nothin about it, now time to flame xD

MY EYEBALLS ARE BURNING OUT THEIR FUCKING SOCKETS

I po co te k?amstwa? No powiedz po co?
My?lisz, ?e jeste? jaki? sprytny? Na Otlandzie te? ci? pojechali, troch? subtelniej, ale te?.
Jeste? po prostu ?a?osn? kup? *****.

Ostatnia edycja:

Nie pokaza?e? nic nowego. Dalej to samo... W sumie nie chcia?em si? tu wypowiada?, bo wszystko, co mia?em do napisania, ju? napisa?em, ale... Na kij w co drugim po?cie wypominasz m?j nick? Tak Ci? to zabola?o, ?e oceni?em Tw?j projekt?
Na mapie s?abo si? znam, jedynie oceniam po og?lnym kszta?cie. Tak wi?c mapa w po??czeniu z tymi grafikami to jaki? koszmar. W sumie si? nie postara?e? nawet wycinaj?c. Wzi?te z internetu drzewo i pomniejszone( bia?e piksele ). Te zrobione r?cznie maj? r??owe piksele. Te pochwa?y to chyba z g?owy Ci wylecia?y. Kilka os?b si? zg?osi?o w Twoich tematach, to nie oznacza od razu pochwa?. Mog? Ci jedynie da? plusa za to, ?e Ci si? chcia?o wrzuca? te sprity. Sam wrzuca?em ju? ponad 15k grafik, wi?c wiem jaka to katorga ^^.

@up @up To takie bogacze jak ty jad? po projektach, co nie umiej? nic z kas? zrobi?, bo maj? jej tyle, ?e tylko hejtuj?, s? te? dobre opinie, czemu nie... tylko ich nie wymieni?e?, og??em jeste? ?a?osnym kretynem i psycholem, jak mo?na wymieni? same opinie, negatywne; zreszt? zobacz sobie ankiet?, jak tam jest, ile g?os?w w zwy?? og??em 15/12, a tu ile? 8/24? + na otlandzie 6 koment?w co najmniej pozytywnych...

Teraz ju? b?d? wiedzia? kogo banowac przynajmniej... Za??? konto to nie wbijesz 4 post?w czy tam 4 reputacji. Po 2 Vendeliko dosta? bana, a tylko dlatego ?e si? wydurnia?...

Ostatnia edycja:

Cz?owieku skopiowa?em tutaj wszystkie komentarze xD na stron? przypadaj? 2 komentarze, a reszta to tw?j spam. Z reszt? niech ludzie sami oceni?: http://otland.net/f41/unreal-2d-game-scene-part-1-a-171213/
BTW wyniki ankiety:

2aezsf60qpfm.png

42% Ugly, ***** jestes serio takim pojebem ?eby wkr?ca? takie k?amstwa gdy mo?na to ?atwo sprawdzi??

Jeste? ?a?osny, pr?bujesz oszuka? nawet siebie samego.
Niedorozwini?ty gimbus. Swoim postem pokaza?e? tylko, ?e chcesz si? tylko dorobi? na OTS, widocznie "Reprezentujesz biede" xD

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Pomys? og?lnie jest do kitu, jak mo?na zrobi? z gry, kt?ra ma fabu?? opart? na dawnych rycerzach, mitycznych potwor?w takie "co?...". Drzewa wygl?daj? jakby? je sprayem w paincie pryska?, potwory jak... nawet nie da si? por?wna? tego do grafiki. Nie chc? hejtowa?, bo pomys? jest oryginalny, ale do bani. Osobi?cie to nie gra?bym na tym.

Pozdrawiam Tayan

Ej ty na serio chcesz to cos postawic zeby na tym ludzie grali? HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA jeblem nikt Ci na ten syf nie wbije nawet jak bys nad tym jeszcze 10 lat pracowal

Cz?owieku, je?eli ci tak zalezy na tej ankiecie to masz tutaj prawdziwy wyci?g:
1znqxoh.png

A te 6-7 postowe konta na ugly (chyba 4 sztuki naliczy?em) to ja mam ich ze 30 spokojnie, wi?c ka?dy nooob mo?e podsyca? w ten spos?b atmosfer?, taki szatan jak ty szczeg?lnie, co zazdro?ci ka?demu 5 z?.
Wi?cej grzech?w nie pami?tam, obiecuj? popraw? i prosz? ci? ojcz? o rozgrzeszenie... Daj spok?j bo grzesz? piszac z takimi jak ty, co nawet nie wiedz? jak si? no?em i widelcem pos?ugiwac ale to ju? inna bajka. Niekulturalny cz?owieku schowaj w?ty na bok, i tak nie masz co liczy? na to ze ci si? uda wybi? tym zasranym brazylijskim g?wnem, mo?e i reprezentuj? bied?, co to cb obchodzi, nienawidzi?em nigdy policji i bogaczy, ale zawsze s?u?y?em dla sprawiedliwo?ci.

Ostatnia edycja:

Kenor i tak nie zmienisz faktu ze ten server nie ma przyszlosci i nie wazne co dodasz 'innowacyjnego' tym bardziej go spierdolisz aelo :)

Cz?owieku, je?eli ci tak zalezy na tej ankiecie to masz tutaj prawdziwy wyci?g:
1znqxoh.png

A te 6-7 postowe konta na ugly (chyba 4 sztuki naliczy?em) to ja mam ich ze 30 spokojnie, wi?c ka?dy nooob mo?e podsyca? w ten spos?b atmosfer?, taki szatan jak ty szczeg?lnie, co zazdro?ci ka?demu 5 z?.
Wi?cej grzech?w nie pami?tam, obiecuj? popraw? i prosz? ci? ojcz? o rozgrzeszenie... Daj spok?j bo grzesz? piszac z takimi jak ty, co nawet nie wiedz? jak si? no?em i widelcem pos?ugiwac ale to ju? inna bajka. Niekulturalny cz?owieku schowaj w?ty na bok, i tak nie masz co liczy? na to ze ci si? uda wybi? tym zasranym brazylijskim g?wnem, mo?e i reprezentuj? bied?, co to cb obchodzi, nienawidzi?em nigdy policji i bogaczy, ale zawsze s?u?y?em dla sprawiedliwo?ci.

Cz?owieku przeczytaj ty swoje posty, piszesz jak jaki? 13 letni niedorozw?j, masz 30 kont do nabijania post?w i g?osowania w ankietach? Ju? wiemy sk?d tyle cool.
Jeste? ******m dzieciakiem, niedorozwini?tym, nieumiej?cym si? wys?owi?, nieumiej?cym przyj?? krytyki, cierpi?cym na mani? prze?ladowcz?, podejrzewam, ?e bitym i wychowywanym w biedzie, nast?pny ?ysy margines spo?eczny z bluz? JP na 100%, ale przy policji 50% bo si? boj?, a w domu 10 bo Tata jest Policjantem :).
Dalej nie rozumiem twojego pieprzenia o brazylijczykach.
Do?? prawdy ukaza?em o twoim syfie na Otlandzie, gdzie niby by?e? chwalony :)
Tam jak i tu jeste? ?mieciem kt?rym zawsze b?dziesz.

Dzi?kuj? i dobranoc.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry