- Liczba reakcji
- 31
Layout nadchodz?cego servera. Mo?na go obej?a? na : paradox.servegame.org
Strona g??wna we flashu.
@DOWN
Sam jeste? kradziony...
Jest to layout z cz??ci wyprowadzonych przez WoW Cataclysm Wbesite...
A w innym temacie nie mog?e? go widzie?... nie nabijaj post?w... zrobi?em go dzi? od rana razem z stron? g??wn? -.-
@edit2 Moze zacznijmy od tego ?e tych grafik jest tu co kot map?aka? tak? Wi?kszo?c musia?em sam dorabia? i jest z r?znych ?r?de?. Co prawda opiera si? na G?siorze... jak wszystkie(zdecydowana wi?kszo??). A wi?c sprecyzuj swo? wypowied? bo to nie sko?czy?o si? jedynie na podmianie grafiki. Powiem wi?cej jedyne co podmienilem to background i header... zmiana w tabelach - rozstawienie - wielko?? czcionka. Wszystko to mojej roboty. Praktycznie 80% basica jest moje... i 20% indexu... Nie wci?niecie mi tu normalnej podmiany grafik.

yyyy.... nie robi?e?, tylko podmieni?e? grafiki, jest r??nica
[Gesior ACC]Aeron Layout: WoW Style
To?... to jest najwi?ksze g?wno jakie mog?e? tu pokaza? xD. Pewnie nigdy nie mia?e? pewnie tamtego laya na kompie cz?owieku... Jak by? mia? to by? wiedzia? ,?e jedyne co tam dzia?a to funkcja no-repeat... nast?pnie... co z tamtych grafik przypomina Ci te tutaj...? ?adna... nawet top menu nie ma u mnie odno?nika do forum a tamten shit ma-.-. Zastan?w si? 2x zanim co? podsuniesz

@
Czy ten layout nie jest przypadkiem kradziony? : >>> co? mi si? wydaje, ?e widzia?em go ju? w jakim? temacie xd
#edit
http://tibia.net.pl/showroom/262235-kawonik-layouty-z-mojego-ots.html
Ta? A co to niby jest ?D
Sory za link![]()
Patrz znalaz?
bravo, nie wiedzia?em, ?e kto? jeszcze te grafiki u?y?. Kole? dalego zabrno?... mi jeszcze troche brakuje ale nic trzeba to sko?czy? 
D