• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Twoja najwi?ksza pr?dko?? pobierania.

Regulamin

User
Lipiec 2, 2010
Liczba reakcji
8
Witam temat s?u?y do ukazywania screen?w kt?re b?d? ukazywa? twoj? najwi?ksz? pr?dko?? internetow?, mo?esz nawet poda? t? kt?r? teraz masz [ przy ?ci?ganiu ].

16284277.png

Odp: Twoja najwi?ksza pr?dko?? pobierania.

Internet 2mb, co daje 256 kb/s ?ci?gania. A screen po co? I czemu nie obci??e?, tylko da?e? taki dupny?

@Down:
Jak masz pr?dko?? gwarantowan?, to mo?esz ich pozwa? za ni?sz? o dowolnej porze dnia.

Ostatnia edycja:

Internet 8mb, najwi?ksza pr?dko?c ponad 1000 kb/s . Jak co? planujecie wi?kszego ?ci?ga? to radze tak ko?o 3/4 w nocy :) Najwi?ksza pr?dko?? wtedy.

@Down
U mnie ma znaczenie bo ja w nocy mam 4 x wi?ksz? pr?dko?? ;)

Ostatnia edycja:

#Eldryzif
Ale? ty kurwa pusty. Jak si? nie znasz to sied? cicho.
Jak mo?esz m?wi? tak og?lnie?
Przecie? to jest zale?ne od operatora sieci, ilo?ci ludzi podpi?tych do ??cza i rodzaju ??cza.
Je?eli on ma mocne ??cze i sporo u?ytkownik?w, to w nocy b?dzie DU?O mniejsze obci??enie linii, bo wi?kszo?? wtedy ?pi (i wy??cza PC).
To ?e u Ciebie to nie robi wielkiej r??nicy, to nie znaczy, ?e jest tak w ca?ym tym jebanym kraju.

#topic
M?j rekord to oko?o 250 kb/s (standard 256 kb/s). Internet - 2 MB.
Nie mam pr?dko?ci gwarantowanej i nie mam ?adnych limit?w. :)

A ju? my?la?em, ?e najwi?ksza pr?dko?? samochodem lub motorem :) btw. 180 km/h na hondzie hornet;d

a ?ci?gania to marne 128kb/s.

5.

ja mam neostrade 2 mega i scioga?o mi najwiencej 298kb/s.

Pr?dko?? 6 mb/s, w nocy 12 mb/s, dzi?ki Promax <33 Najwi?ksza? Z tego co pami?tam 1.2 mb/s.

A ju? my?la?em, ?e najwi?ksza pr?dko?? samochodem lub motorem :) btw. 180 km/h na hondzie hornet;d
.

Heh, no to ja na Yamaha R6 230 km/h ;) Ale to minimum :)

@Topic

Pr?dko?? 6mb, rekord ?ci?gania to 1 mb/s.

Ostatnia edycja:

Troch? spamliwy temat.
Moje ?ci?ganie waha si? 40-60 a rekordowa anomalia to 80bs/sec

beztytulu91.png

Edit#
Mam radi?wk? i 42 % Sygna?u

Ostatnia edycja:

#Eldryzif
Ale? ty kurwa pusty. Jak si? nie znasz to sied? cicho.
Mam nadziej?, ?e chocia? twoi rodzice nauczyli ci? kultury, je?eli nie to... bym co? napisa?, ale nawet nie jeste? tego warty.
Jak mo?esz m?wi? tak og?lnie?
To jest forum, je?li mi nie wolno to nam?w kadr? do zmiany regulaminu.
Przecie? to jest zale?ne od operatora sieci
Ile wysy?a to wysy?a.
ilo?ci ludzi podpi?tych do ??cza
Ilo?ci ludzi wysy?aj?cych dany plik i ich jako?ci, a tak?e jako?ci serwera.
i rodzaju ??cza.
Tylko wtedy, je?eli w bloku 20 mieszkaniowym jest router na 8MBit?w i dzieli do max 15 mieszka?, co jest jednym, wielkim be?kotem.
Je?eli on ma mocne ??cze i sporo u?ytkownik?w, to w nocy b?dzie DU?O mniejsze obci??enie linii, bo wi?kszo?? wtedy ?pi (i wy??cza PC).
Je?eli ma umow? na siebie na 8MB to nikt inny nie ma prawa mu przeszkadza? w posiadaniu takowego transferu, bo to si? mija z celem.
I nast?pnym razem powstrzymaj si? od wyzywania "kurwa pustym" po zaledwie jednym zdaniu bez znajomo?ci moich argument?w.
@xX Ninja Xx
U mnie ma znaczenie bo ja w nocy mam 4 x wi?ksz? pr?dko??
Dostawca nie mo?e zani?a? twojego transferu, je?eli masz kontrakt na 8MB bez wzmianki o zani?aniu w godziny poranne. Je?eli to ich tak zamula to nie powinni nawet wystawia? takich ofert. No chyba ?e masz du?y router na 10-15 wej?? i dzielisz z innymi mieszka?cami, to ju? inna sprawa.

Tworzy? temat i chwali? si? swoim 1 megowym ??czem. Pozdro.

8mb/s, tak wiec pobieranie max 1mb/s

Tworzy? temat i chwali? si? swoim 1 megowym ??czem. Pozdro.

8mb/s, tak wiec pobieranie max 1mb/s

Szczerze ;o, to jest prawda w 40%, poniewa? na Iplus to jest nie realne ?eby taka pr?dko?? by?? na co dzie? a ja j? mam ju? od 2 dni, i chcia?em si? dowiedzie? jakie wy macie pr?dko?ci ( pobierania np ) . niee

No nic, mog? si? pochwali? pr?dko?ci? a? 2 MB/s, ale nie s?dz? by to by?a a? taka wielka pr?dko??, by si? tym chwali?; Aczkolwiek od tego jest ten temat.

Od kiedy kupi?em nowy internet, to jako? szybszy jest no i mam zewn?trzne.

A tak poza tym, to niewiem, po co tworzy? takie idiotyczne tematy, w kt?rych ludzie i tak na pisz? w po?cie 1mb/s, a moderatorzy si? b?d? wy?ywa? kolejnymi warnami za malowartosciowosc.

mam Internet 1MB/s
moja max predkosc sciagania wynosila 4,9MB
zwykle mi pobiera po 300 kb/s, lepiej niz bylo wczesniej
jakos malo firm internetowych dostosowuje sie do ich wymagan :)

Wi?kszo?? waszych wypowiedzi to k?amstwo ; ), a przecie? ukaza? ( Regulamin ) screen a wy tylko piszecie jakie? pierdo?, kt?re nawet nie s? prawda, ja mog? napisa? ?e mam najlepsze ??cze i wymie? jakie? cyfry i to b?dzie k?amstwo ;< zapraszam do odnowienia tematu, i usuni?cia danych post?w bez Screen, poniewa? to mia?a by? rozmowa o pr?dko?ci i ukazania jej a nie napisania. Wiem ?e nie ma tego napisanego ale taka jest prawda, poniewa? Regulamin [ u?ytkownik ], doda? screen i ukaza? swoj? bardzo dobr? pr?dko?? internetow?, a wy tylko j? opisali?cie ( co ?wiadczy ) o niedoborze waszych rozum?w mam wi?c na to ma?a rad?, kupujcie w sklepach, super Markerach serki Danio lub tak?e znany wam na pewno Aktimel...
#. Nie ukrywam ?e konto ( user ) Regulamin to tak?e moje konto ;p,

megak.png

66923477.png

ja i tak zawsze jad? na recznym wiec tylko nosze w rekach te MB

W dzie? pr?dko?? mojego internetu wynos 4 mb/s. W nocy 8 mb/s. Najwi?ksza pr?dko?? pobierania to granicach 1mb/s.

Back
Do góry