• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Totemsflare.game-server.cc

Status
Zamknięty.

Voo Voo

Advanced User
Czerwiec 30, 2011
Liczba reakcji
5
4TcwVfq.png

Totemsflare.game-server.cc startuje w Sobot? o godzinie 17:00
Ju? 29 czerwca od godziny 14:00 b?dziecie mogli zagra?, na jednym z najlepiej dopracowanych serwer?w OTS. Po?wi?cili?my wiele czasu, oraz nerw?w ,aby gra?o si? wam jak najlepiej . Totemsflare zosta?a za?o?ona, z my?l? dostarczania jak najwi?kszej rozrywki ,zdobywania poziom?w, walk pomi?dzy Teamami gdzie jest wam znany „War System”.
Nie jest to mizerna ods?ona niedopracowanego, postawionego dla pieni?dzy, nudnego serwera jakich jest multum. Drugiego takiego nie znajdziecie ,to mo?emy wam zapewni?!
Co oferujemy?
*Brak Jakichkolwiek lag?w i crashy!
*Archivements System
*Regrouping Room
*Task System
*Castle War System
*Guild Leaders Chat- Ka?dy leader gildii z poziomem 20+ mo?e do??czy? do tego chatu. Bardzo upraszcza on szukanie przeciwnik?w do walki.
*Rzecz jasna, ?e na pierwszym planie stoi dobra zabawa , mi?a atmosfera, kulturalny ,rzetelny suport ,kt?ry w razie problemu zawsze Ci pomo?e!
*Real Mapa+Sporo wysp na kt?rych b?dziecie mogli prze?ywa? w?asn? przygod?!
*Eventy, najazdy potwor?w oraz wiele innych ciekawostek kt?re u nas zobaczysz !
Chcesz wiedzie? wi?cej ?? Jest na to jasna odpowiedz. Po prostu 29 czerwca wbijasz wraz ze swoimi znajomymi ,a sami stwierdzicie, ?e jest to OTS dla was.
Przed startem zapoznaj si? z podstawowymi Poradnikami, Tutorialami:
Mo?na je znale?? na Tibia.pl
Warto tak?e przed startem zapozna? si? z Cast Systemem, Bounty Hunters oraz naszymi autorskimi wyspami, opisy znajdziesz po lewej stronie w menu.
Guild points:
Gildie mog?… ubiega? si? na dotacje w celu finansowania dzia?a? wojennych. S? to punkty do Guild Shopa. Wymogi to:
* Oczywi?cie za?o?ona gildia, a w niej:
* 10 os?b online w teamie
* Gildia musi posiada? serwer komunikacyjny (vt,ts itp).
Zg?oszenia na:
totemsflare.cba.pl

EXP:
Level "1" - "39" = "100x"
Level "40" - "59" = "80x"
Level "60" - "79" = "50x"
Level "80" - "99" = "35x"
Level "100" - "119" = "25x"
Level "120" - "139" = "15x"
Level "140" - "159" = "10x"
Level "160" - "179" = "7x"
Level "180" - "199" = "3x"
Level "200" + = "1.5x"

Magic:10x
Loot: 3x
Skill: 10x- can skill afk

Kilka Ss'?w :

vipland.jpg

gengia.jpg

travitea.jpg

Odp: Totemsflare.game-server.cc

Je?eli chcecie swoj? naiwno?ci? zach?ci? graczy do grania na takim serwerze to ja ju? dawno bym podzi?kowa?. Raczej nic unikalnego w tym serwerze nie ma, pr?cz paru zjebanych wysepek, kt?re w mi?dzyczasie mo?na pobra? z neta. Nie ma tutaj nic przerobionego, ?adnych innowacji. Jednym s?owem ots tylko dla kasy ;P

Nie jest to mizerna ods?ona niedopracowanego, postawionego dla pieni?dzy, nudnego serwera jakich jest multum
No chyba jednak jest.
Nie widz? tu niczego czego nie ma na innych[kt?rych jak ju? wspomina?e? jest multum].
Typow? rzecz? multum ots?w s? "Guild Points", kt?re jak widz? u ciebie widniej?.

#ps
Lista item?w w sms shopie jest d?u?sza ni? lista stworzonych postaci.

Je?eli chcecie swoj? naiwno?ci? zach?ci? graczy do grania na takim serwerze to ja ju? dawno bym podzi?kowa?. Raczej nic unikalnego w tym serwerze nie ma, pr?cz paru zjebanych wysepek, kt?re w mi?dzyczasie mo?na pobra? z neta. Nie ma tutaj nic przerobionego, ?adnych innowacji. Jednym s?owem ots tylko dla kasy ;P

Co Ty chcesz mie? nowego, unikalnego jak co? powstanie zaraz jest w internecie nawet szybciej jest w internecie ni? na serwerze :)

No chyba jednak jest.
Nie widz? tu niczego czego nie ma na innych[kt?rych jak ju? wspomina?e? jest multum].
Typow? rzecz? multum ots?w s? "Guild Points", kt?re jak widz? u ciebie widniej?.

#ps
Lista item?w w sms shopie jest d?u?sza ni? lista stworzonych postaci.

Pisa?em wy?ej co powstanie jest ju? w necie. Guilds Pointsy daj? poniewa? aby lepiej si? gra?o gildiom, a nie zbierali jak na RPG :). Daj? r?wnie? darmowe kody na FanPage wi?c nie pisz, ?e OTS dla kasy bo codziennie b?d? dawa? po 20-30 kod?w.
Nie rozumiem tego co tutaj napisa?e? ni?ej bo konta s? ca?y czas robione strona dopiero wczoraj powsta?a nawet nie mia?em czasu rozreklamowa? go i dopiero od dzisiaj rana zacz??em i si? rozkr?ca wszystko. Wi?c nie wiem co ten tekst mia? znaczy? ostatni ale jako? mnie nie rozbawi?e? :)

Guilds Pointsy dajesz bo inaczej nikt by nie zagra? na twoim serverze. W tych czasach na serverach takich jak tw?j jest to wym?g.
Co do listy przedmiot?w chcia?em tylko napomkn??, ?e jest dosy? d?uga.

#ps
Co Ty chcesz mie? nowego, unikalnego jak co? powstanie zaraz jest w internecie nawet szybciej jest w internecie ni? na serwerze
S? te? rzeczy rzadko spotykane [raptem na dw?ch/trzech] serverach, lecz stworzenie tego wymaga przynajmniej podstaw programowania w cpp.
Np.
http://screenshooter.net/data/uploads/km/gd/uwvg.jpg
http://screenshooter.net/data/uploads/dv/ux/swmn.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/4535/f805c3828d4d4329a109fbb.png
http://i.imgur.com/PE6Qrby.png
Ostatnie screeny s? z tibii pod protok?? 7.6, wi?c w 8.6 nie b?dzie to problemem.

Gdyby przynajmniej te rzeczy znalaz?y si? na twoim serverze, wtedy m?g?by? nazwa? go "innym ni? wszystkie".

Pkt daje aby ludzie wbili i si? orali, a nie expili itp.
Bez PKT to mog? zrobi? RPG ale jak pisz? do mnie ludzie to wol? ?eby sobie pograli, a nie wykonywali questy itp.
9.81 i w g?r? tibia taka b?dzie RPG itp ale 8.60 to ju? praktycznie przesz?o??.

1 fotka nie wiem zbytnio o co chodzi ale chyba co?, ze mac? walniesz co? dostaniesz jest taki skrypt w necie jak dobrze pami?tam ale mo?e si? myl?.
2 fotka upgrade system te? skrypt w necie ale to bardziej podchodzi pod evo nie widz? sensu tego dawa?.
3 fotka to nie wiem zbytnio chodzi bo wyrwane z kontekstu, a napis ma?o wyja?niaj?cy ale jak rozumiem to chyba jaki? tp np na quest. Mo?na to robi? komend? na jedno wyjdzie wi?c jest taki skrypt na necie ;)
4 fotka nie wiem zbytnio o co chodzi bo channele ?atwo takie zrobi? ale o co z nimi chodzi to nie wiem bo tylko fotka jeste?. Co widz? to mo?e sprzeda? przedmiot?w nie przychodz?c do npc ale nie wiem jak mo?esz wyja?nij :) Je?li tak to skrypt tez jest taki w necie sprzedawanie na ogleg?o?? i nie widz? sensu tego jakby dodawa? :)

Jak i wszystkie s? takie dopracowane i zajebiste,?e hej.
Mapa s?abiutka 3/10.

Ale ?ycz? chocia? udanego startu.

Pkt daje aby ludzie wbili i si? orali, a nie expili itp.
Bez PKT to mog? zrobi? RPG ale jak pisz? do mnie ludzie to wol? ?eby sobie pograli, a nie wykonywali questy itp.
9.81 i w g?r? tibia taka b?dzie RPG itp ale 8.60 to ju? praktycznie przesz?o??.

1 fotka nie wiem zbytnio o co chodzi ale chyba co?, ze mac? walniesz co? dostaniesz jest taki skrypt w necie jak dobrze pami?tam ale mo?e si? myl?.
2 fotka upgrade system te? skrypt w necie ale to bardziej podchodzi pod evo nie widz? sensu tego dawa?.
3 fotka to nie wiem zbytnio chodzi bo wyrwane z kontekstu, a napis ma?o wyja?niaj?cy ale jak rozumiem to chyba jaki? tp np na quest. Mo?na to robi? komend? na jedno wyjdzie wi?c jest taki skrypt na necie ;)
4 fotka nie wiem zbytnio o co chodzi bo channele ?atwo takie zrobi? ale o co z nimi chodzi to nie wiem bo tylko fotka jeste?. Co widz? to mo?e sprzeda? przedmiot?w nie przychodz?c do npc ale nie wiem jak mo?esz wyja?nij :) Je?li tak to skrypt tez jest taki w necie sprzedawanie na ogleg?o?? i nie widz? sensu tego jakby dodawa? :)

Bo?e, to ju? delirium. Serio nie rozumiesz co znajduje si? na wy?ej wymienionych screenach ?
Czyli wed?ug ciebie "gra" to napieprzanie si? teamami ? W takich celach s?u?? PvP Enforced na koncie 1/1,2/2 bez zb?dnych ceregieli i nabijania poziom?w.
Skoro oni maj? si? napieprza? to po co im frag removery, stamina boxy, miecze, topory i inne g?wna z 80 ataku z SMS Shopu ? Najwyra?niej autor sam nie wiedzia? co pisze albo co chce zrobi? i wysz?o co wysz?o.

Mam mapera poprawia tam na mapce r??ne kwadraty itp.
Robi aktualnie nowe miasto unikalne jest na etapie exp?w i nie wiem czy si? wyrobi do startu z ca?? robot? no ale si? zobaczy.

Bo?e, to ju? delirium. Serio nie rozumiesz co znajduje si? na wy?ej wymienionych screenach ?
Czyli wed?ug ciebie "gra" to napieprzanie si? teamami ? W takich celach s?u?? PvP Enforced na koncie 1/1,2/2 bez zb?dnych ceregieli i nabijania poziom?w.
Skoro oni maj? si? napieprza? to po co im frag removery, stamina boxy, miecze, topory i inne g?wna z 80 ataku z SMS Shopu ? Najwyra?niej autor sam nie wiedzia? co pisze albo co chce zrobi? i wysz?o co wysz?o.

S? te? osoby kt?re graj? dla quest?w, poziomu, frag?w itp ale w wi?kszo?ci teamy og?lnie lubi? si? bi?, a nie robi? questy.
Nie chce mi si? ju? tutaj k??ci? itp ale fotki nie poka?? Ci dok?adnego rodzaju skryptu i b?dziesz wiedzia? co do dok?adnie jest. To wszystko co jest na fotkach jest i w necie lub b?dzie troszk? dopisa?/ zmieni? i masz.

Ostatnia edycja:

1. i 2. Dynamiczne nadawanie przedmiotom w?a?ciwo?ci. Na screenie pokazany jest system losowego wypadania itemu okre?laj?c jego typ[cracked, normal, fine, legendary itd] i je?eli dopisze szcz??cie to tak?e w?a?ciwo?ci [np. regeneracja hp, reflect itd.]

3. i 4. System teleport?w, dzi?ki kt?rym mo?emy si? przenie?? do wcze?niej odwiedzanych lokacji[je?eli aktywowali?my check point] Wszystko odbywa si? przy u?yciu okienka z kana?ami, kt?rego zainicjowanie[z w?asnymi warto?ciami i eventami po wybraniu "kana?u"] nie jest takie ?atwe.

No i nie spotka?em si? w internecie z czym? takim.[przynajmniej nie na takim poziomie]

No przyznam tutaj rac? bez owijania w bawe?n?, ?e te? NIE.
Po fotkach co widzia?em to widzia?em takie eventy ale w mniejszym wykorzystaniu skryptu.
1 i 2 to jeszcze mo?e by na rl map wbi?o ale 3 i 4 to raczej pod Evo podchodzi.

Twoj mozg oraz wszystkie itemy z twojego sms shopu pod evo podchodza jak patrze na twoj server/wypowiedzi to cisnie mi sie na usta tylko 'g?*pi ci*l' sorry ale taka jest prawda i pewnie usuna moj post ale jak widze jak zaciekle bronisz swojego servera (pewnie twoje jedyne zrodlo utrzymania) i w dodatku pokazujesz otwarcie jaki jestes gl*pi to przestaje wierzyc w ludzi

Nie broni? tylko pisz? jak jest. Nie jest to moje ?r?d?o utrzymania po drugie na co mieszasz moje sprawy jakby powiedzie? prywatne. Itemy nie s? wszystkie pod evo tylko to jest jakby orshabal ots.

To nie jest tak jakby orshaabal ots TO JEST ORSHAABAL OTS! I zrozum to wkoncu...

Dobra ch?opie nie sraj ?arem stw?rz sw?j OTS zobaczymy jak Ty ogarniesz je?li tyle to zako?cz wypowiadanie w tym temacie bo mnie wnerwiasz troch? :)

Trudno ze dla kasy - teraz ka?dy OTS jest dla kasy przynajmniej ch?opak roboty chyci?.

@Benzyniak
Takie g?upoty piszesz o tych orshabalach i tych evo i rl.
Zr?b co? lepszego to pogadamy.

Czyli co jak odpale gotowca z neta dla kasy to stane sie 'kims' ? Wez wyjdz i powodzenia na twoim otsie nikt nie wbije elo

Czyli co jak odpale gotowca z neta dla kasy to stane sie 'kims' ? Wez wyjdz i powodzenia na twoim otsie nikt nie wbije elo
Tylko niekt?re osoby sta? na to ?eby odpali? gotowca a ciebie sta? tylko na tw?j bezsensowny komentarz.
Spoko nie r?b w tym temacie wioski - sam nic nie zrobisz a komentujesz tak jak by? by? kim?.
Nikt nie musi wbi? na mojego OTS'a - robi? bo lubi? - a tacy ludzie jak ty to dno.

Mi sie OTS podoba :)

Nie polecam . revana pad?a to postawi? to .. g?wno

Revana jest Vxra, a on totemem nie adminuje wi?c nie pl?cz innych os?b do tego OTS-a jak nie wiesz kto nim adminuje bo ma?o wiedzy masz, a pierdzielisz troszk? ;)

Nie wiem sk?d pomys? z neta jak w necie nie ma ani takiej mapy ani ca?ego silnika. Nasz silnik jest zabezpieczony od kilku edycji nie ma ?adnych lag?w/crashy itp najwy?ej, ?e to jest po winie Hosteam no ale to inne serwery te? maj?.
Taki m?dry to poka? mi ca?? dat? serwera na internecie i pochwal si? tym niby "GOTOWCEM"

Status
Zamknięty.
Back
Do góry