-Inne TibiaServer

Status
Zamknięty.
Odp: TibiaServer

Chyba jednak nie wbije na tego otsa...bo to co tutaj widze /\ to mi sie wydaje ze ten ots nie bedzie taki fajny i lada moment moze padnie. Wi?c dzieki za te powyzsze posty- przynajmniej na innego se wbije :D
Pozdrawiam

niee, jak by? mia? troch? inteligencji - oczywi?cie nie obra?aj?c Ciebie :confused: wiedzia?by?, ?e dzieci to pisz? specjalnie. Serwer jest dost?pny dla graczy od 4 lat. Wi?c nie widz? powodu, aby? nie spr?bowa? zagra?. Jednak?e to Twoja decyzja czy wejdziesz czy te? nie.

Pozdrawiam,
Esio.

Dla mnie jeste?cie band? dzieci i jak nie umiecie stosowac sie do regulaminu servera to juz nie jest to wina Adma. Sessam ja Ci radze sie ogarn??. Wiesz ?e takie gro?by s? Karalne??? A z tego co wiem juz mo?esz prawnie odpowiadac przed s?dem :( Nie wiesz z kim zadzierasz i jakie problemy moga was czekac ale to tylko taka ma?a sugestia z mojej strony do Cb bo Cie lubie :p Nie wiesz w co sie pchasz :p

Witam
Pietro z tej strony

gram na tym serwerze d?ugo jest dobry stabilny co raz lepszy z edycji na edycje
Po 2 Sasir nie spinguje tego serwera bo nie ma na to czasu i go z nam on pinguje rl mapy i straszy? to wy mo?ecie babki na korytarzu jestem pewien ?e jeste?cie jakimi? pionami co tylko mo?ecie pomarzy? o pingowaniu Pozdrawiam.:)

Zapraszam Na ots.tibiaserver.pl nie s?uchajcie si? tych debili co m?wi? ?e b?d? crashe.
Tylko ruszajcie do startu w poniedzia?ek o 16 !:)

Na TibiaServer gra?em na ka?dej edycji i powiem tak ots jest wyj?tkowy.Pieni?dze wydajesz raz i grasz do ko?ca , nie jak na innych ots'ach musisz wydawa? maj?tek na 7 dniowe granie. Na serverze s? bardzo cz?ste aktualizacje , dzi?ki czemu milej si? gra.

@SeSsam
Uwierz mi ?e nic nie zdzia?asz , server stoi na profesjonalnym dedyku , tak?e elo.

OTS.TIBIASERVER.PL START 23.08.2010 16:00 - MUSISZ TAM BY? - JOIN TO GAME

Szkoda ?e

Hagar - Przydupas esia (daje mu ssa i m sd na ob)
Pietro - Vcl Hagara to czemu ma on te? nie dosta?? ;)

Sajanin Tutor :/

A gdzie opinia innych graczy co narawde tam graj? bez ?adnych wspomaga? administracji serwera? (donate)

Nigdzie bo cie maja w dupie. :/ Zreszt? ja te? :)

Aby tam gra? trzeba liza? dupsko administracji przyk?ad

Yomyska - Moja kumpela. Zakumplowa?a si? z esiokiem i dosta?a za (freeko) noblesa, magic seta 100% :0 (jeszcze sie tym chwali?a)

A opinia od przekupionych graczy ci nic nie da bo mnie nie przekupisz nawet jak mi zap?acisz. Pog?d? si? z tym ?e ka?dy ots upada. Pami?taj co b?dzie w poniedzialek o 13

PS: To co mi na skype pisa?e? ?e atak dos tw?j dedyk bedzie odpiera? i wysy?a? spowrotem na nasze maszyny? ;D Id? si? schowaj bo atak w?a?nie na tym polaga i jeszcze bardziej zmulisz dedyka.

(hahahhahah jaki noob xD ahhahsahhsahshahh)

Dow?d? ;D
Ilo?? post?w: 1
Rejestracja w tym samym czasie (gadali?cie 100% na vt/skype/team speak)

Ostatnia edycja:

Wdowka ma racje. Esio przekupuje itemami z donate ?eby pisali dobr? opinie. Wczoraj =God=Esio sam mi napisa? na PW czy chce zarobi? jaki? item na 100% z sm shopa wzamian za pozytywnego posta tutaj.

Nie polecam tego serwera.

Nie jestem za ?adn? ze stron, kt?re si? jak wsz?dzie k??c? ale spr?buje oceni? tego Otka.

System ulepszania broni - mo?esz ulepsza? przedmioty, dzi?ki czemu stan? si? pot??niejsze ni? kiedykolwiek!
Nie wiem czy ten upgrade jest ju? tak fajny, mo?e z pocz?tku by? sza? ale teraz..

The Pits of Inferno Quest,
Demon Helmet Quest,
Demon Oak Quest,
Annihilator,
Azerus Outfit Quest,
Branie quest?w z rl na w?asne projekty nie jest zbyt oryginalnym posuni?ciem.

No i ma?o ss?w ale z tych co widz? to nawet fajna mapka.

Szkoda ?e
Hagar - Przydupas esia (daje mu ssa i m sd na ob)
Pietro - Vcl Hagara to czemu ma on te? nie dosta?? ;)
Sajanin Tutor :/
A gdzie opinia innych graczy co narawde tam graj? bez ?adnych wspomaga? administracji serwera? (donate)
Nigdzie bo cie maja w dupie. :/ Zreszt? ja te? :)
Aby tam gra? trzeba liza? dupsko administracji przyk?ad
Yomyska - Moja kumpela. Zakumplowa?a si? z esiokiem i dosta?a za (freeko) noblesa, magic seta 100% :0 (jeszcze sie tym chwali?a)
A opinia od przekupionych graczy ci nic nie da bo mnie nie przekupisz nawet jak mi zap?acisz. Pog?d? si? z tym ?e ka?dy ots upada. Pami?taj co b?dzie w poniedzialek o 13
PS: To co mi na skype pisa?e? ?e atak dos tw?j dedyk bedzie odpiera? i wysy?a? spowrotem na nasze maszyny? ;D Id? si? schowaj bo atak w?a?nie na tym polaga i jeszcze bardziej zmulisz dedyka.
(hahahhahah jaki noob xD ahhahsahhsahshahh)
Dow?d? ;D
Ilo?? post?w: 1
Rejestracja w tym samym czasie (gadali?cie 100% na vt/skype/team speak)

Nikogo nie przekupuje bo nie musz? :) Po drugie owa Yamyska nic od mnie nie dosta?a - nie widz? dowod?w, a ?e maj? po 1 po?cie? Kiedy? musieli za?o?y? konto na forum - na start si? nie dostaje 100 post?w

Ro?nica mi?dzy nami jest taka, ?e ja mam inteligencje, a Tobie jej brakuje - przyk?ad? No wybacz, je?eli kto? nie zdaje przez 3 lata do nast?pnej klasy w 1 gimnazjum + szkoda dla nie do rozwini?tych umys?owo no to Co? z tob? musi by? nie tak :O

Wdowka ma racje. Esio przekupuje itemami z donate ?eby pisali dobr? opinie. Wczoraj =God=Esio sam mi napisa? na PW czy chce zarobi? jaki? item na 100% z sm shopa wzamian za pozytywnego posta tutaj.
Nie polecam tego serwera.

Tak, a mo?esz da? zdj?cie jak Ci wys?a?em t? wiadomo??, tylko nie podrobion? :)

Witam mo?e zaczn? od tego ?e Sajanin to idiota i nie warto czytaj tego postu on ma taka natur? po postu s?ucha hip hopu ?piewa JP JP na 100% :D a 1 leci na policj? i s?du dowodem tego jest np ten post ale dobra wracaj?c do tematu :P Na Serwerze Esia gram nie k?ami?c b?dzie ju? oko?o 5 lat i wiem ?e Esio si? stara jak mo?e wida? to po aktualizacjach, kto? tam wspomnia? o crasach ja osobi?cie nie pami?tam dnia kiedy by? jaki? crash a mo?e by? a mnie nie by?o jest taka mo?liwo?? :D a co do lag?w to ich nie ma to prawda by?y lagi ale to z 2 lata temu jak dobrze pami?tam. Profesje hmmm jak by? mia? aktualne dane to w?a?nie profesje zosta?y wyr?wnane ;) jeszcze co do donate to prawda kupisz raz i masz na ca?y czas to jest + tego serwera ?e nie trzeba co 7 dni wys?a? zn?w smsa ?eby miec pacc a w tym wypadku u Esia jest Noobles. Osobi?cie polecam serwer jestem ?ywym dowodem ?e tam da si? gra? i to bardzo d?ugo :D. Pozdrawia Waderus Sparta.

Ehhh...teraz ju? sam nie wiem czy wbi? czy nie? :D Mo?e zobacz? czy s? lagi i czy jest dobra mapa. Bo jak tak to wtedy zostan? na d?u?ej :P wszystko si? oka?e jutro.
Pozdrawiam

Wader to niedojebany krzywy ryj ma 160 cm wzrostu i mysli ?e jest fajny trenuje boks i dostaje ca?y czas od wszystkich po jego krzywej twarzy. Stara sie byc inteligentny ale nigdy mu to nie wychodzi i do tego analfabeta :p jest poprostu pionem i zerem :p Co do TIBIA SERVER najlepszy ots w sieci zaczynamy gra? wraz z resetem :)

Sajanin nie mam 160 tylko 175 ;D a co do boksu to si? mylisz kurwa chwalisz si? tym jak by? to ty boksowa? kto ma krzywy ryj to nie powiem chamie jeden od p?uga Ci? oderwali zobaczy?e? tibi? i postanowi?e? ?e to b?dzie twoja gra ?ycia z?amasie jeden :D id? szukaj wid?y a potem jazda krow? wydoi? jebany lamusie;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry