Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

John, aktywno?? graczy w Tibii i tak ju? spad?a. Z ponad stu tysi?cy do zaledwie 50 codziennie. Jest to ogromny spadek i pewnie du?a strata dla Cipsoftu, a to wszystko dlatego, ?e masowo kasuj? bot?w i usprawniaj? zabezpieczenia jak i dodaj? nowo?ci do gry.
Napisa? ChmieluAG
Moim zdaniem jest inny pow?d, to chodzi o czar Tibii, bynajmniej takie jest moje zdanie zacz??em gra? w Tibie w 5 klasie podstaw?wki teraz jestem na pierwszym roku studi?w policzcie sobie, jak zaczyna?em to by?o co? grali wszyscy moi znajomi etc. Nie oszukujmy si? Tibia nie ma wspania?ej grafiki ani niczego czym by mia?a przyci?gn?? w tych czasach nowych graczy. Wi?c s? praktycznie tylko starzy wyjadacze z kt?rych cz??? wyros?a ju? z gry w Tibi? b?d? si? znudzi?a, albo jakie? dzieci neo kt?re te? szybko znikaj?.
Tibia , mo?e nie zadawala grafik? ale nie oszukujmy si? Tibia ma 15 lat , je?eli by zmieni?a si? grafika tej legendy , to by? by juz naprawde bardzo duzy upadek. Tibia musi zosta? tak? jaka jest bo inaczej "padnie". Spadek graczy Online spada z wielu powod?w , inni przestali grac z powodu obowi?zk?w , brak ch?ci lub poprostu zostali oszukani lub zbanowani i przestali gra?. Dla mnie Tibia jest i b?dzie legend? a Ci co pisz? i m?wi? ze Tobia to g?wno i jej grafika roz?miesza , myl? si? grubo , dla mnie to CZYSTA LEGENDA !
John, aktywno?? graczy w Tibii i tak ju? spad?a. Z ponad stu tysi?cy do zaledwie 50 codziennie. Jest to ogromny spadek i pewnie du?a strata dla Cipsoftu, a to wszystko dlatego, ?e masowo kasuj? bot?w i usprawniaj? zabezpieczenia jak i dodaj? nowo?ci do gry.
. 
You see an anniversary backpack (Vol:15).
It weighs 15.00 oz.
It was awarded during the festivities of Tibia's 15th anniversary.
jednak liczy?em ,?e dadz? jeszcze co? do ?rodka :<
!
Pozdrawiam !
Tibijczyku , jeste? gotowy do paaaaarty??
W tym miesi?cu chcemy ?wi?towa? 15-lecie Tibii z Tob?. Dlatego b?dziemy aktualizowa? ten artyku? 15 razy w ci?gu najbli?szych tygodni. Za ka?dym razem zaprezentujemy Pa?stwu nowe wydarzenie rocznicy ?e czeka na Ciebie w grze i kt?re b?d? dost?pne od dnia dostaje ciekawe tutaj do 15 lutego. Czy jeste? ciekaw, co mamy dla Ciebie w sklepie? Chod? troch? bli?ej ... Plotka g?osz?, ?e niekt?rzy cz?onkowie Cipsoft zostali przyci?gni?ci do gry, ale ????.... ...
Zacznijmy od znanego i ca?y czas Knightmare s?awnego. Nad g?ow? drog? do Thais i odwied? go w celi ...
Znajd? Knightmare i porozmawiaj z nim, mo?e on da ci co? mi?ego ...
Chcesz wiedzie? dlaczego Knightmare wybra? t? lokalizacj? w Tibii? Przeczytaj jego wyja?nienie:
W dawnych czasach, przed GM, przed nauczycieli i przed legendarnym GM-wyspie, nie by?o ?adnego miejsca, gdzie GM mo?e odpowiedzie? na wszystkie pytania i wnioski w pokoju. Tak wi?c wycofa? si? do jednej z cel wi?ziennych w Thais. Wi?zienie pierwsze znajduje si? pod zamkiem, p??niej pod biuro szeryfa. Kluczem do tej kom?rki jest "rzadkie tar?o", co oznacza, ?e pojawi?y si? dopiero, kiedy mapa by?a ca?kowicie zresetowana.
Nie znalaz?e? pokoju by rozmawia? z r??nymi podmiotami bez wyci?gania zbyt wiele uwag i nie zbyt daleko od centrum Thais , gdzie serce Tibii tamtych czas?w bi?o najmocniej. Poza okazjonalnymi obywatelami Thais , by?o tam bardzo spokojnie i cz?sto wezwany mia? ze sob? psa, jak firma i obywatele czekaj?cy na zadanie pytania, mimo, ?e kom?rki sta?y si? nieco znanym atrybutem mojego biura i cho? rzadko tam go?ci?em ludzi. Czasami i zosta? uznany przez niekt?rych graczy Clueless , kt?rzy zapytali mnie, dlaczego zamkni?to mnie tam, m?wi?em im, ?e Cipsoft zablokowa?o mnie z oboj?tnych powod?w - niekt?rzy z nich faktycznie uwierzyli oskar?ycielom.
Wraz z utworzeniem postaci GM sta?o si? dla mniej wa?ne, aby mie? takie zabezpieczenia w pokoju. Blokady drzwi celi nie przetrwa?y wszystkich remont?w z wi?zienia, wi?c tak, ?e klucz ma dzi? tylko warto?? sentymentaln?...
Ciekawy? Stay tuned!
Tw?j Community Managers
kiedy mapa by?a ca?kowicie zresetowa?, co sta?o si? dopiero teraz i potem.
Je?li mo?esz, popraw, bo nie wszyscy umiej? przeczyta? w oryginale.