Tibia GM Dance

Status
Zamknięty.

Poiu19

Advanced User
Kwiecień 17, 2008
Liczba reakcji
14
YouTube - Tibia GM Dance

Powiem tylko ?e to by?o na prawd? na Candi gdy ta osoba na filmiku w??czy?a nagrywanie do questa to GM si? pojawi? :)

GMowie na Candi maj? poczucie humoru :D

@down
Aug 21 2008 -
Also today, a new gamemaster has received the blue cape. Please welcome GM Zaithor to our great helper team.

To nowy GM sobie si? bawi? :) Wida? ma poczucie humoru (Jak nie jeden GM z Candi bo raz ja by?em przypadkiem takiego ?artu)

Ostatnia edycja:
Odp: Tibia GM Dance

na prawde na candi jest taki gm ? musze przyzna? ?e jak to jest prawde to ten gm (chyba jedyny albo bardzo rzadki) ma poczucie humoru w tibi

ALE SIE USMIALEM !!!!!!!! HEHEE

naprawde ten new gm ma poczucie humoru :P

Hehe, ?wietny filmik, ciekawe czy wszyscy GM'owie maj? takie poczucie humoru ;D

Hehehe dobry jak fajnie pojawi? si?a tu tekst "everybody dance now" i jazda hahaha :D filmik kozacki
Pozdrawiam Miki2020

P.S jak macie wi?cej takich filmik?w zapodajcie na priv mi albo tutaj ale lepiej na priv ?eby nie za?mieca?.

U?mia?em si?... xD Ciekawe czy wszyscy GMowie maj? takie poczucie humoru... :eek: Jak kto? ma wi?cej takich filmik?w to tutaj wstawiajcie xD

No jak by tacy Gm byli wszyscy i ?eby jeszcze byli tak samo zabawni co do Banowania xD

Hehe, ?wietny filmik, ciekawe czy wszyscy GM'owie maj? takie poczucie humoru ;D

Gmowie to zwykli ludzie jak ja cz ty. Wiele os?b ma do nich pretensj?, ?e banuj?, ale oni tylko wykonuj? swoj? prac?. Podobnie jest na forum. Gdy kto? dostanie bana to od razu p?acz i pretensj? a nie zastanowi si?, co by zrobi? na miejscu moderatora widz?c 10 pod rz?d bezsensownych temat?w?

Na pocz?tku my?la?em ?e ona b?dzie tak sta? a tu GM : Everybody dance now :P xD a zawalista muzyczka ;D

Pozdro
Bandtito.

Wida? spoko kole? z tego GM no i ma niez?e poczucie humoru xD

Wi?c Lets Dance :D

Takiego czego? jeszcze nie widzia?em i ta muzyczka :D Film pierwsza klasa :rolleyes:

Oto moja reakcja na ten filmik... <?miech...:D> Fajny ten Gm szkoda ?e nie ma go na Luminerze... :D

No a? ciezko uwiezyc zeby Gm mial takie poczucie humoru ;pp

Super szkoda ze nie ma takiego gm na securze ;(
naszczescie caly czas mianuja nowych gm

Super szkoda ze nie ma takiego gm na securze ;(
naszczescie caly czas mianuja nowych gm

Mianuj? ale nie polak?w... Jest tylko jedyny polski GM - Xadam :/
Tylko teraz czeka? na takich GM?w jak ten... Bo co napisze raporta- GM ?pi =(
Obecnie gram Rookstaylerem na Candii to mo?e do mnie si? przeteleportuje :P

Gdy ja na rl,u Gra?em Ek to zaden gm nie tp sie domnie

Ale gdy zobaczylem to to widac ze gmowie maja cos w sobie

1 raz to widze na oczy.

?adne Wydanie

Heh.. No ciekawy GM.. Ale filmik wg mnie jak najbardziej ustawiony.. Co? za szybka reakcja tego playera.. Mo?e po prostu jaki? znajomy ;x

Status
Zamknięty.
Back
Do góry