Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gra?em w metina. Nabi?em 30 level szamanem dalej nie mog?. To jest nudniejsze ni? expienie 300 knightem na banucie ^^Pytanie bezsensu, ale moim zdaniem fajnie by by?o jakby tibia mia?a chocia? 2% tego co ma Metin. Powinni d?wi?k zrobi? by ju? gra?o 20% os?b. No ale c?? przy takim toku my?lenia cipsoft nigdy tak nie zrobi.
Wed?ug mnie nawet Elf nie zrobi? by silnika pod tibie 3d. Nie wiem co on o tym s?dzi, jednak mam przeczucie, ?e on te? jest przeciwko.Wed?ug mnie Tibia 3D nigdy nie powinna wej?? , a dlaczego ?? Bo straci?a by sw?j pi?kny klimat . Gdyby to nasta?o trzeba by by?o robi? wszystko od nowa(Chodzi mi o RME itd.) Je?eli zrobi? 3D wszyscy odejd? z gry .
Pozdrawiam
Tiket
Nigdy nie m?w nigdy. Wszystko jest mo?liwe, lepiej, ?eby si? tak nie sta?o.Tibia jest najbardziej grywaln? gr? 2D pod s?o?cem. ?adna gra dwa de nie ma takiego klimatu jak nasza kochana tibia. My?le, ?e CipSoft nigdy nie zrobi tibi 3D - chyba by?oby to niemo?liwe.![]()
Tu si? mo?esz myli?. Techniki kompresji pozwalaj? na dodawanie co raz wi?cej tekstur do gier.Tibia w 3D nie powstanie, chyba ?e Cip'om ju? kompletnie szajba odwaligdyby tibia by przesz?a w 3D to by jeszcze wi?cej os?b by odesz?o, do tego mn?stwo technik by posz?o w zapomnienie, trapowanie by przesta?o by? trapowaniem, magic walle sta?y by si? bezu?yteczne, a granie palem ogranicza?oby si? do spierdalania przed siebie jak najdalej. To dzi?ki tym 'pikselkom' du?o ludzi wci?? gra
Poza tym gdyby tibi? przenie?? do 3D to by zajmowa?a cholernie du?o, i by wymaga?a potwora a nie kompawyobra?cie sobie ca?? map? Tibii w 3D i w dobrej grafice
za du?e wymagania by by?y
![]()
ps:[/USER] eloWi?c my?l? ?e nie powstanie co? takiego... Jest du?o gier typu 3D (chodzi o multi) ale nie ma niczego podobnego do tibii i to j? wyr??nia cipsoft wie o tym i wed?ug mnie to by by?a g?upota bo du?o graczy by odesz?o.
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam