Thiefy z harmonii!

Odp: Thiefy z harmonii!

Tnetowski kolega xinum my?la?, ?e rekrutujemy do teamu :(
beztytuuumi.jpg

porobi? bym tak na refugii :P kiedy? tak robi?em na mc :P
ale na refugii chyba mniej noob?w bo strasznie d?ugo zanim kto? dawa? items :P

Chcia?em si? zapyta? wy macie du?e lvl ?e tak ludzi owalacie, czy nawet na ma?y lvl si? nabieraj?

Chcia?em si? zapyta? wy macie du?e lvl ?e tak ludzi owalacie, czy nawet na ma?y lvl si? nabieraj?
Mamy przeogromne levele!

Kasa, przypominam, ?e jest nas 5 :D.To jest tylko moja.
Trochej eszcze wyda?em na moje kozackie eq.

63565609.jpg

Hah no nie moge xD czekalem nanastepny ss z lupem ale widze ze ten stan banku lepszy XD pokaz jeszcze eq i dobij 1kk ; DD tak wgl to podlicz ile ukradliscie nabkom i powiedz nam ; DD go go 1kk, full eq, pacc ;DD

Hail

Rycerz Zbawienia here :PP dosta?em 300gp :D kozak :D

Pozdro ch?opaki gz dla was, ?e tak wam idzie :P Pochwalcie si? swoim EQ

No gratuluje Krzysiu. Pewnie po ka?dej akcji jedziesz na r?cznym, no i pewnie jeste? szcz??liwy bo z tego co mi wiadomo to na redtube ma?o film?w z samymi panami a Ty raczej tylko takie preferujesz...

...rzeczywi?cie macie si? czym pucowa?, teraz ju? mo?ecie rodzicom powiedzie? ?e do szko?y nie musicie chodzi? przecie? w takim tempie to si? z samej tibi utrzymacie. Nape b?d? z was dumni.

Keep it up -.-
?enua

Nie sraj ogniem, jak kto? si? nabierze, to znaczy, ?e on jest debilem. Ty(?).

@top.
Co? z expa, chwilami by?o hardo, bo wko?cu mam tylko 20 level, shoter 18 :P
drgl.png

hardo.png

nagro.jpg

No gratuluje Krzysiu. Pewnie po ka?dej akcji jedziesz na r?cznym, no i pewnie jeste? szcz??liwy bo z tego co mi wiadomo to na redtube ma?o film?w z samymi panami a Ty raczej tylko takie preferujesz...

Sk?d wiesz ?e jest ich ma?o. Sam trzepiesz kapucyna przy panach wi?c nie naje?d?aj na niego.

...rzeczywi?cie macie si? czym pucowa?, teraz ju? mo?ecie rodzicom powiedzie? ?e do szko?y nie musicie chodzi? przecie? w takim tempie to si? z samej tibi utrzymacie. Nape b?d? z was dumni.

Wiem ?e twoim najwi?kszym marzeniem by? p setem, ze smakiem spirit cloaka. Zamknij japsko, i nie hejtuj skurwysynie.

By?o wiele akcji gdzie? na 50k. Nie robili?my screen?w, bo ju? nie ma tej zajawki co wtedy. B?dzie jakie? wi?ksze "kradziejstwo", wstawimy zdj?cia. Powtarzam po raz enty, nie przyjmujemy do "szajki". Skoro jeste?cie tacy naiwni, a my po 10 razy m?wimy ?e nie szukamy dodatkowych os?b do dzielenia rabunku, to nie dziwcie si?, ?e i wy zostaniecie ojebani. W wi?c na konie? powt?rze raz jeszcze, nie przyjmujemy kurwa!

Ostatnia edycja:

Pozdrawiam
Na refugii by trzeba by?o z tydzie? czeka? ?eby kto? bohy po?o?y?

Jakie forum takie tematy...

PFK podsumuje to najlepiej

"?wiat schodzi na psy
Razem z nim ty
Wierzysz mi?
Policzone s? twoje dni
Wiesz jak jest
Tu chodzi o moj? trosk?
Bo niezbadane s? wyroki boskie
Wi?c r?b co chcesz
Pod uwag? bierz
Mo?liwo?ci
Przyczynowo-skutkowe zale?no?ci
Trwa po?cig
Za kas?, pozycj?, dupami
Gdzie ludzie rozmin?li si? z warto?ciami
Tego nie wiem, ale
Spr?buj da? im palec
Kto jest kto przekonasz si? doskonale
Hipokryci
Dla mnie daremnie ukryci
Ich dewizy
Szydercze oczka, u?miech Mona Lisy
W g?owach schizy
Wynikiem mej ekspertyzy
Sprawd? kto kogo teraz ujmuje w ryzy
Oto nadchodzi Magik
Z j?zyczkiem uwagi
Robi? ci kie?bie we ?bie
Nie gorzej ni? dragi"

EDIT:

Drohix - WIELKI FAJNIE FOKUSA, skasuj ten podpis... bo to wstyd ...

Ostatnia edycja:

A we? spierdalaj, jak by tobie kto? po?o?y? co? warto?ciowego na ?rodek, to by? pewnie nie wzi???
W dupie Was mam, zamknijcie ten temat, bo te jebane cepy dalej spamuj? mi na pw, ?e chc? do teamu.

CHUJ WAM W DUPE

@UP
Nie cytujemy zdj?? :)

@TOPIC

?adnie jedziecie :) Jak to tacy ludzie mog? si? nabiera? ;d

Te? kiedy? si? w to bawi?em :D Najlepszy m?j ?up jaki pami?tam to MMS, DSM, G legi, Bohy, Cranial Bansher (Club z 2 areny) Royal helmet. :D ?ycze wam powodzenia ch?opaki ^^

Mo?e opiszecie jaki? spos?b na kt?ry nabiera si? du?o taboret?w(graczy) z tibii

Gz eq i og?lnie rozkminy ;]

Awful czy to cho? odrobin? my?lisz ? Por?wnujesz PFK z Tib?? Chory jeste? czy co, lecz si? cz?owieku. Szkoda mi Cie : O

Krzychu nie przejmuj si? takimi debilnymi postami, zazdroszcz? i tyle, dalej oszukujcie..
?ycz? wi?kszych zysk?w no i levela.. ! : D

Nazwa tematu powinna zosta? zmieniona z thiefy z harmonii na z?odzieje z harmonii.

Czyny nie s? szlachetne, ale trzeba sobie w ?yciu radzi?, i wam to doskonale wychodzi.

Zdradzicie nam spos?b w jaki okradacie graczy? Czekamy !

Zobacz? jeszcze jeden post z pytaniem o spos?b okradania graczy, lub ewidentn? zaczepk? do k??tni to zamkn? ten temat. Je?li masz jakie? obiekcje co do zachowania autor?w zdj??, to napisz to w spos?b kulturalny...

Back
Do góry