Straszne lagi

Status
Zamknięty.

CzerwiaN

User
Styczeń 25, 2012
Liczba reakcji
4
Witajcie. Mam problem z tibi? od popo?udnia. Od samego rana gra?em bez problemu, lecz gdy przyszed?em z poobiednim spacerku nagle tibia zacz??a mi lagowa? gdy si? poruszam po ?wiecie. robi? kilka krok?w i mam laga na 1-2 czasem 3 sekundy i znowu jest dobrze i tak co jakie? 5 sekund. Prosz? o pomoc.

Odp: Straszne lagi

Wi?kszo?? tibijczyk?w tak ma, zale?y z jakiego kraju jeste? :/ akurat Polsce laguje. Mo?emy tylko czeka?...

@up

Obada?em wszystkie trzy linki i nadal mam to samo. Og?lnie gram na serwerze Refugia(europe). I nie tylko ja nagle dosta?em tych lag?w. M?j kolega z miasta dosta? ich w tym samym czasie i nadal je ma.

@down

Przypuszcza?em, ?e to jest co? tylko z serwerami tibia.com, poniewa? gdy w??czy?em serwer wszystko ?miga?o ?adnie.

@topic

Nie ma innego wyj?cia jak tylko czeka?. My?l?, ?e temat mo?na zamkn??. Dzi?kuj? wszystkim za udzielenie pomocy.

Ostatnia edycja:

Nawet na tibia.com oficjalnym forum pisz?, ?e s? lagi ludzie, wi?c ?adne szukanie przyczyn w swoim komputerze nie pomo?e.

Notka moderatorska:
Niekt?rzy ju? nie siedz? na tibi.com i nie graj? na rl :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja tam mieszkam w Ameryce i nie mam zadnych lagow :P za to kiedys mialem takie ze grac sie nie dalo.. probwalem wiele rzeczy ale nic nie pomagalo.. jedyna rzecza ktora mozesz zrobic to kupno lepszego neta, ja tak zrobilem i 0 lagow :) ale to chyba tylko chwilowe lagi wiec nic tylko czekac :P

@up

My?l?, ?e gdy mam ??cze 10mb/s to powinno wystarczy? na gr? na serwerze, kt?ry stoi w Niemczech. S?dz?, ?e to b?dzie zb?dne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry