[Shirako] Gallery 2

Odp: [Shirako] Gallery 2

92.
apjryg.png

93.
5d9y5u.png

94.
anevzq.png

95.
2957a4p.png

96.
b5kxvd.png

97.
30ddk3r.png

Jak zawsze the best!

Ty zamiast robi? mapy jakim? francom, to sam by? odpali? serwer ! Mapki bardzo pi?kne :)

Warto by?o poczeka? troszk? czasu na nowe screeny ;p
94 i 97 jak dla mnie najlepsze.

98.
bjab8n.png

99.
4hcbra.png

100.
2njwlzb.png

?wietnie to wygl?da. Tylko te zielone ?cianki w cobblu minie pasuj?.

W sumie to nic tu nie ma :v

?wietne!

Mapki cudne, trzymaj tak dalej!

Naprawd? zajebiste mapki. Screeny przepi?kne! Oby tak dalej!

103.
2vry5w7.jpg

104.
w6qvcx.png

105.
2d8nqqg.png

106.
163252.png

107.
124wk00.png

108.
6s56vo.png

109.
10frf4z.png

110.
2rgdnir.png

111.
14ctjcl.png

112.
6gwzfm.png

113.
2ymvgqr.png

A przede wszystkim, nic nie widac ;)

Zeby nie bylo ze hejt, to rozwine swa wypowiedz, bo mnie zaraz zjedza jakies skurwysyny co sie na wwszystkim znaja i twierdza, ze nie mam o niczym pojecia.

Punkt numer raz:
Nie twierdze, ze jest slabo.

Punkt numer dwa:
Przecietnie wygladajace prace wygladaja ladnie jak ktos gra swiatlem a nie mapa. Zastanow sie wiec czy komponujesz ladne obrazki czy robisz ladna mape. Bo ktos przyjdzie na vis luxie i mapa bedzie wygladac duzo slabiej? Co wtedy? ;p

I punkt numer trzy:
Zeby sie juz wszyscy odpierdolili to zamiast skomentowac dowale standarowego zjebanego posta ktory jest przez wszystkich chwalony i podziwiany jako wzor idealnych postow w takich tematach (mimo, ze nie ma zadnej kompletnie wartosci):
fajne prace, gral bym, rob wiecej bo sie fajnie oglada taka galerie, masz talent.

Btw. Kto kurwa wrzuca cos do galerii w takich godzinach? xD

A przede wszystkim, nic nie widac ;)

Zeby nie bylo ze hejt, to rozwine swa wypowiedz, bo mnie zaraz zjedza jakies skurwysyny co sie na wwszystkim znaja i twierdza, ze nie mam o niczym pojecia.

Punkt numer raz:
Nie twierdze, ze jest slabo.

Punkt numer dwa:
Przecietnie wygladajace prace wygladaja ladnie jak ktos gra swiatlem a nie mapa. Zastanow sie wiec czy komponujesz ladne obrazki czy robisz ladna mape. Bo ktos przyjdzie na vis luxie i mapa bedzie wygladac duzo slabiej? Co wtedy? ;p

I punkt numer trzy:
Zeby sie juz wszyscy odpierdolili to zamiast skomentowac dowale standarowego zjebanego posta ktory jest przez wszystkich chwalony i podziwiany jako wzor idealnych postow w takich tematach (mimo, ze nie ma zadnej kompletnie wartosci):
fajne prace, gral bym, rob wiecej bo sie fajnie oglada taka galerie, masz talent.

Btw. Kto kurwa wrzuca cos do galerii w takich godzinach? xD
* Punkt numer raz: okeeeeej
* Punkt numer dwa: swoje mapy komponuj? tak, ?eby przede wszystkim wygl?da?y dobrze w edytorze. Potem bawi? si? w ?wiat?o. Zreszt? je?eli gracz sam sobie psuje klimat to jego strata.
* Punkt numer trzy: dzi?ki!

Btw. magia stref czasowych :)

Ostatnia edycja:

?a?, naprawd? ze jeszcze tutaj jestes. Pami?tam ciebie kiedys jak w 2011 roku podziwia?em twoje prace !:).
Szkoda ze nie pami?tam has?a do mojego starego konta. Pozdrawiam, prace ?adne jak kiedys, a nawet ?adniejsze

Back
Do góry