• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Seabis is back

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis is back

Fajnie fajnie, ale to wszystko ju? jest nudne, wszyscy wiemy, ?e potrafisz robi? podziemia, ale zr?b co? porz?dnego, co? w ko?cu z gracj? i ambicj?, bo podziemia s? ju? straszliwie nudne, szczeg?lnie z Twojej strony, pomimo tego, ?e s? perfekcyjnie wykonane.

Je?eli chodzi o t? pseudo reklam?, to fajny szablon.

Prace Na Wysokim Poziomie Brawo :)

Outfit w Pyre- Nowe "zej?cie" ze statku Mi Si? Niezbyt Podoba

Ale to tylko Moje Zdanie :) Reszta Patrz?c na Mapki S? ?wietne :)

Most ciekawy, ale detalizacja tutaj si? k?ania, brakuj? mi tutaj jakichkolwiek border?w. Sam piasek tutaj nic nie znaczy. Jaskinie bardzo ciekawie :)

Nosz do jasnej cholery!
Tobie m?zg wyparowa?, czy zmieni? w?a?ciciela? Bordery na budowli kt?ra ma we wr?cz mninimalnym stopniu styczno?? z pod?o?em? lolled poka? mnie jak to si? robi....

#up
Powy?szej nie oceniam, bo by?o ju? kilka razy.
Je?eli chodzi o ten most, to wykonany jest bardzo solidnie, lecz brakuj? mi takich szczeg???w jak pochodnie na ?cianach, a co najwa?niejsze s?abo wydetalowa?e? wod?.
Swoj? drog? w Bottle of Wine by? ca?kiem podobny most.
Pozdrawiam!

Mapy s? na poziomie profesjonalisty, c?? powiedzie? znakomicie.Dzi?ki.

nowe mapki s? zdecydowanie lepsze
pi?knie bardzo
10/10

Tylko pierwsza praca jest godna ocenienia, 2 nuda, a 3 ju? by?a w prawie identycznym stanie. Je?eli chodzi o jedynk? to ciekawe po??czenie ?cian, do?? dobre wydetalowanie, ale sam pomys? ulega. Je?eli tworzysz map? do jakiego? serwera, to graczom b?dzie si? gra?o wr?cz wy?mienicie, a dodatkowo ?adnie.

Witaj! Twoja ostatnia praca jest estetycznie i ?adnie zrobiona, nie widz? tutaj jakich? b??d?w czy nie doci?gni??, dobrze dobra?e? klimat tego expowiska i znakomicie umie?ci?e? elementy na mapie. My?l?, ?e na tym nie poprzestaniesz i b?dziesz dalej kontynuowa? swoj? przygod? z map edytorem. :] Czekam na dalsze twoje prace... .

Pozdrawiam!

Do screena wy?ej nie mam zastrze?e?, do ss wy?ej ni? ten wy?ej te? nie mam.

Pozdrawiam

Potrafisz dobiera? elementy do ka?dego miejsca, idealnie nadaj? si? na expowisko.
W?a?nie takie mapy ja lubi?, a nie zapchane byle jak, tak ?e nie mo?na wcale pochodzi?.
Posiada wiele ciekawych cech i tym samym mo?na to miejsce uzna? jako za nawiedzone lub upiorne. Tw?rz dalej klimatologu.

Og?lnie to uwa?am, ?e ingame ssie. Ale poza tym to jest ca?kiem nie?le, fajne, skromne wn?trze tej jaskini czy co to jest. Dobre po??czenie obu rodzaj?w g?r, po prostu zajebi?cie. Gdyby nie to, ?e ci? lubi? to bym hejtowa? to g?wno, ?artuje zi?. _/

Najs prace na poziome og?lnie pracki w porz?dku
podoba?o mi si? Pyre przerobione
i te behemothy.
10/10.

Pi?kne prace , dobrze jest zobaczy? estetycznie wykonane prace.
Masz talent doce? to , ?e m?wi? to nie wielu osobom i znam si? na krytyce.

10/10 Pracuj dalej.

?adne prace, jak dla mnie wszystko jest na swoim miejscu.

10/10 !

A teraz ocenie ostatni? prac? poniewa? mnie uprzedzi?e? swoim postem.
Wszystko ?adnie , pi?knie - lecz ingame ssie , jak to nas Rybek uj??.
Nie wiem co tam robi ten kamyczek w ?wiecie wodnym obok tego Serpenta.
I ten teleport ob?o?ony kamykami - to nie jest las do chuja !

8/10

?wietne, ju? gratulowa?em Ci na GG, ale tutaj tak?e co? napisz? do siebie. Walnij tam Atlantyd?, wtedy b?dzie zajebi?cie.

mapy po prostu genialne :) masz wyczucie go?ciu, ty mappujesz dla jakiego? projektu ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry