• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rozmazana Grafika

Duun

User
Lipiec 28, 2009
Liczba reakcji
0
Witam m?j problem polega na tym, ze gdy zmieni?em windowsa z xp na win 7 (32 bity) mam problem taki i?, rozmazuje mi si? obraz w tibi i to dos?ownie masakra gra? nie idzie :OO Mam najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej i nie wiem co mo?e by? tego przyczyn? oraz jak to wyelminowa?.... obraz czasami jak gram potrafi sie wgl nie rozmaca? a czasami masakra co chwila mam ustawione w tibi grafike na OpenGl bo na direct 9 wgl strasznie.. :] Wie ktos jak to rozwi?za??

Odp: Rozmazana Grafika

Na Direct9 nie powinno Ci si? rozmazywa?. Je?eli koniecznie chcesz gra? na OpenGL to zmie? liczb? kolor?w na 16bit?w. Podaj specyfikacj? komputera (RAM, nazwa karty graficznej itd.)

Ostatnia edycja:

Na direct9 wgl masakra nie idzie gra? :PP Parametry kompa : Karta graficzna - nvidia geforce 615SE nforce 430 , procesor - AMD Phenom 8650 triple-core Precessor (3Cpus) 2.3 GHZ, Ramy -3072 MB RAM

Zak?adam, ?e jest to karta 6150SE nforce 430 i do tego jest zintegrowana? Z tego co wiem, to te karty graficzne maj? problem z wydajno?ci? (tibia i wydajno??, he) i wydaje mi si?, ?e tak ju? musi by?. Mo?esz spr?bowa? zainstalowa? starsze sterowniki albo te, kt?re masz na p?ytce do??czonej do karty. Spr?buj te? zainstalowa? najnowszy directx.

Czy twoje rozmazywanie si? wygl?da mniej wi?cej tak?
http://imageshack.us/photo/my-images/385/beztytuuje4.jpg/

Mo?e by? da? screena jak to wygl?da to m?g?bym oceni? sytuacj? i Ci pom?c?

moje rozmazanie wygl?da tak ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
JEst to rozmazanie na direct9 masakra ale jak mam na opengl rozmazuje sie czasami ale og?lnie grafika na opengl jest zamulona i taka hmmm wolna jaka? !! nigdy takiego problemu nie mia?em na win xp dopiero po zmianie windowsa nast?pi?

Back
Do góry