Rookstayer - Fortera

Status
Zamknięty.

Kamil

Wielki powr?t
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
236
Wybra?em doj?? ma?o znany ?wiat Fortera. Atmosfera na tym ?wiecie jest w porz?dku a itemy w przyzwoitej cenie. Zapraszam wszystkich ch?tnych rookstayer?w do teamu. Oczywi?cie ch?tni mog? liczy? na pomoc w Questach i jakim? EQ na start.

Zaczynajmy zatem...

1. Wyj?cie z tego g?upiego treningu ;) 2,5 levela wbite ju? na starcie

2. No to awansik z 2 na 3. Tak wiem nic wielkiego.

3. Kolejny awansik z 3 na 4. Trudno nie by?o. Troszk? ciemno :rolleyes:

4. Tutaj z 4 na 5 i znowu raty. Wiem ?e d?ugo siedz?, ale lubi? szczurki ;) nie?le mo?na na nich zarobi?.

5. Zmiana expowiska na Orci i Trolle. Oczywi?cie po drodze troch? skillowania.

6. No i czas na level nr. 8 jednak nigdzie si? nie wybieram :p Zainstalowa?em bocika jak wida?, ale tylko na 3 dni ;) p??niej ju? nie korzysta?em...

7. A tutaj zaatakowa? mnie rzadko spotykany potw?r Munstre. Mo?e jest ich wi?cej w innym miejscu jednak s? to raty pod centrum. Ledwo wyszed?em ?ywy bo skubaniec ma niez?e hity - loot Bone Club.

8. Next awansik i moje ?ycia po walce z Munstre.

9. A teraz zmiana i expienie na spiderach. Po drodze obejrza?em sobie Tarantulle ;)

10. Troszk? kaski zebra?em. Screen doj?? stary obecnie mam oko?o 7k

11. Level nr. 13 my?la?em ?e b?dzie pechowy jednak przebrn??em :)

12. Aktualny stan konta czyli Level nr. 14 To jednak nie koniec. Jak b?dzie czas to i poexpimy jeszcze troszk? a n?? mo?e odkryje doj?cie do Spike Sworda lub Tarantuli :p

Na koniec moje EQ i staty

Zapraszam do teamu na Fortera.

Ostatnia edycja:
Odp: Rookstayer - Fortera

Podziwiam takich jak Ty, dla mnie Rookgard to masakra :D
Wszystko ladnie i estetycznie.
Pozdrawiam ;*

Nie no, ogolnie fajne zdjatka. I PROSZE O WIECEJ SCREENOW ! na rooku wbicie takiego lv to naprawde zmudna praca. A po za tym, dowiedzialem sie, ze mozna miec na rooku taki helm :) Wczesniej nie wiedzialem, fotki spoko, + respekt :) POZDRO

Ch?tnie bym do??czy? :)
natomiast Fortera?? Mnie by interesowa?a Vinera, Malvera, Danubia...
ale mo?e do?acz? :D
?ycz? Ci zdobycia Spike sworda ... :PP

Pozdro

Bardzo ?adnie :)
Sam mam rookstaylera i wiem co to wbi? 14 lvl. Co prawda wbi?em go w 3 dni, ale na PACC :) Szkoda troszku, ?e nie masz czystego konta i na boociku lecia?e?.
Jak ja mam przej?? rooka to eq daje se z mojego 22 lvl :) i szybciutko przechodz? :) Ss bardzo ?adnie. 8/10

A ten ss z banku to by? przed Upade;/ Teraz bardzo g?upio zrobili:/

Pozdrowienia

Spoczko ss :) nie nudzi Ci si? ten rookslayer ? Jakiego bota masz ;D

@UP
TibiaBotNg wiadomo , jednak sciagniety dziala tylko przez 3 dni :P Ja posiadam klucz dzieki ktoremu moge za free kozystac z niego :P
@TOPIC
Bardzo fajne ss'y , ja mam rookstayera ale na Selenie :D
Pozdrawiam,
Przemqol

Od?wie?am temat nowymi osi?gni?ciami z Rooka. Mam nadziej?, ?e b?dzie wi?cej komentarzy. Dzi?kuj? wszystkim powy?ej i czekam na kolejne odpowiedzi.

13. Cia?o, sami widzicie kogo oraz rzadko spotykana r??d?ka na rookgaardzie.

14. Kolejny adwensik na Level 15.

15. Trzeba troszk? poskilowa? nie? Dobre staty to podstawa.

16. A tutaj niestety pope?ni?em g?upi b??d - zostawi?em chara i poszed?em na obiad zapominaj?c ?e posta? stoi na szkieletach zamiast w mie?cie.

Tyle, ?e to nie koniec. Wylecia?a mi katana, cooper shield, studded legs, bag w kt?rym by?o 14 chicken feathers, 8 small potion?w, 3000 gp (prze?y?em szok w ?wi?tyni) takiego chamstwa w ?yciu nie widzia?em. Jednak poszed?em ile si? w nogach i co zauwa?y?em? Wszystko le?a?o na swoim miejscu. Nikt niczego nie zabra? i wp?? szcz??liwy w p?? smutny zacz??em odrabia? 50% strat w levelu.

17. Nie podda?em si? i zacz??em odrabia? straty...

18. Go Go Go...

19. Aktualny stan konta. Dwudziesty ju? blisko ;)

A teraz jak zwykle co? na koniec :D

A dodatkowo pochwale si? moim dorobkiem :p

Troszk? si? uzbiera?o :D

Pozdrawiam wszystkich i czekam na komentarze. W dalszym ci?gu zapraszam do Teamu na ?wiecie Fortera - Rookgaard!

--------------------------------------KOMENTARZE--------------------------------------
Dziwi mnie, ?e tyle wypad?y ci "cztery" przedmioty z eq
mnie to dziwi najbardziej...
?adna Stamina ^^ 18 lvl na ratach bot is good? czy no? lajfe
nawet nie zauwa?y?em hehe. BOT zostawiony tylko do skillowania. Kr?ci? si? co 14 minut :D
Mam chara na Forterze, r?wnie? 18 lvl ale na Mainie ;[
odezwa? si? kolega z tego forum do mnie. Ma 44 level mo?e poexpicie sobie razem.
?adny shielding masz ;]
si? treni si? ma :) z czasem b?dzie wi?kszy...

Dzi?ki.

Ostatnia edycja:

Fajne Fotki i har og?lnie,ale JA OSOBI?CIE nienawidze rooka ! (ale mimo to GZ)

?adna postac, moim najwi?kszym osi?gni?ciem na rookgardzie by? 15 lvl na Candii :p

Dziwi mnie, ?e tyle wypad?y ci "cztery" przedmioty z eq (tarcza,miecz,nogawice i plecak)... My?la?em, ?e max to 3, oczywi?cie nie licz?c rs... My?la?em zawsze, ?e gdy ma si? tak zape?niony plecak to tylko plecak wyleci... Dobra nie b?d? was zanudza?, wracam do tematu

?adna Stamina ^^ 18 lvl na ratach bot is good? czy no? lajfe

Szkoda tego zgonu na skeletonach ale wszystko si? dobrze zako?czy?o...

Mam chara na Forterze, r?wnie? 18 lvl ale na Mainie ;[

?adny shielding masz ;]

Nie?le ci idzie Kamil. Oby tak dalej. Co tu wi?cej m?wi?... ?ycz? ci 50 poziomu do?wiadczenia .

Afff... Nie nudzi Ci si? na rooku? ;> Wed?ug mnie wbicie 8lvl to m?ka ;d Szkoda troch? deda, ale na szcz??cie nikt nic nie wzi??. Gratuluj? takiego osi?gni?cia, bo dla mnie to jest i ?ycz? dalszych sukces?w w grze ;)

Dzisiaj ma?o fotek, gdy? nim dalej tym trudniej, ale dzi? troszk? wa?niejszy adwens ni? powy?sze. Teraz b?dzie ma?a przerwa, wrzuc? po wbiciu kolejnych pi?ciu a to troszk? mi zajmie. Zatem ?yczcie mi powodzenia... ;)

20. Tu? przed oczekiwanym...

21. Oczekiwany wbity. Okr?g?e 20. Nie by?o tak prosto ;)

22. A tutaj wbity 23 shielding, ale trzeba nie?le si? wyskillowa?, aby tu co? wbi? :cool:

?adnie , ?adnie . Ale nie potrzebni skillujesz . Ale GZ
Go go go 25 lvl potem 30lvl itd. !

Do??cza? do naszego teamu rookslayerow na forterze ;]

A tobie gz ;]

?adnie , ?adnie . Ale nie potrzebni skillujesz . Ale GZ
Go go go 25 lvl potem 30lvl itd. !

Po to ?eby si? gra?o przyzwoicie , na rooku nie skilujesz tylko je?li zamierzasz wyj?? na maina na 8 levelu ..

@ Topic

Posta? fajna , szkoda mi tylko ?e nie na Sapirz? czy Berylii

Ja bym z tob? pogra?, ale eq musisz mi za?atwi? xP

?adnie ?adnie ja mam rookstayera na xerenie narazie 8lvl i meczy mnie to czy na 9lvl bede mogl wplacic wiecej niz 1k

Ostatnia edycja:

Knight napisał:
Ja bym z tob? pogra?, ale eq musisz mi za?atwi? xP

za?atwi? bym najlepsze od razu w sumie, albo da? kase na kupno bo tego mi nie brak. Mam ju? ponad 2cc wi?c ?aden problem.

Apocaliptor napisał:
?adnie ?adnie ja mam rookstayera na xerenie narazie 8lvl i meczy mnie to czy na 9lvl bede mogl wplacic wiecej niz 1k

do banku mo?na wp?aci? max 1k ale ja mam 2 posta? gdzie zostawi? to co zdob?d?. Mam ju? ponad 2cc i jako? si? gra. Zacznij od 0 na naszym ?wiecie w teamie ju? 2 osoby a by? mo?e zaraz b?d? 4 i fajnie si? b?dzie gra?o. 8 Level wbijesz w 2-3 godzinki ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry