• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Rookgard Anihilator

Status
Zamknięty.
My z kolegami robili?my takie trapy tylko ?e tak ustawiali?my ?eby ofiara nie mog?a si? przesun??. Na samym ko?cu k?adli?my box ?e wchodzi? kto? w ten trap robi? krok w d?? i kompletnie nie m?g? si? ruszy?. Szkoda ?e teraz zrobili tam schody. Teraz jedynie mo?na robi? trapy w Wasp Tower. Wsz?dzie posze?yli koryta?e np na Mino Hell i przy wyj?ciu z Wasp?w.

?adnie padaja ludzie :> ja kiedys padlem na mino hell chwila nie uwagi i mnie przesuneli w trapa i padlem :/

Trapy ?adne, lecz teraz na rooku ci?gle trapuj? : < No, ale trzeba przyzna?, ?e trapy ?adny -.^

Teraz tak jak na pierwszym filmiku sobie nie portrapujecie <evil>... Dlaczego? Teraz nie ma hole i rope, tylko schody xD

Film og?lnie spoko, tylko nudny ^^ Ci?gle to samo si? dzieje...

ale przynajmniej ci co trapowali byli ogarnieci bravo dla nich

Mnie tez tak kiedys nabrali gosciu mowil help to ja glupi poszlem tam ale na szczescie ucieklem jakby nie smal potionki to pomnie by bylo:mad:

Bardzo dobra kmina xD
To juz bede wiedzial gdzie sie nie paletac na Rooku.

Odp: Rookgard Anihilator

widzialem takie cos kiedys wypuscic mnie nie chcieli ;/ naszczescie schodzilem a nie wchodzilem na exp uffff...

@Ewande
Ale tam sta?o korytko ,wi?c nie by?o jak uciec. Potem korytko by?o przykryte skrzynkami itp. ; )

Filmik Dobry Nie jest To ciekawe Bardzo nie ;>

pozdr

Kiedys tak robilem ;D

Hehehehe, dobre ale czy warto meczyc noobkow na rooku :D?

hmmmm...a mnie noobek uwi?zi? na mino hill(czy jako? tak)na rooku
(server-arcania)i se siedze :D

Haahaha...ale ich wrobili xD 10/10 normalnie super xD

Dla mnie trapowanie nigdy nie by?o wporz?dku, nie jest i raczej nie b?dzie. To jest najgorsze co mo?e by? pomijaj?c blokad? wylogowania :P A filmiki robi?, aby zaszpanowa? swoimi trapami.
@off Jeszcze dobr? porad? na uj?cie z ?yciem jest, jak ma si? troch? miejsca, i s? drabiny czy schody to ucieka? wy?ej, bo ni?ej zawsze cie ropn?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry