-Tibia 8.60 Rookgaard RPG

Status
Zamknięty.

Wildhells

Senior User
Luty 4, 2012
Liczba reakcji
118
Z ogromn? przyjemno?ci? chcieliby?my zapowiedzie? pierwszy w Polsce serwer Rookgaard RPG!

Informacje o serwerze:
IP - ju? nied?ugo.

Exp stage:

1 - 8 = 5x
9 - 20 = 4x
20 - 50 = 3x
51 - ?? = 2x

Loot = 1.5

Skills = 5.0

Magic = 3.0

Zdj?cia:
nf8o.png

wfz.png

zwm.png

jylg.png

l1ib.png

6s7.png

dju.png

m6e.png

jbag.png

qpc.png

znik.png

mi1.png

tlub.png

pzh.png

xvn.png

Lista quest'?w znajduj?cych si? na serwerze:
Rapier Quest
Combat Knife Quest
Dragon Shield, Plate Legs Quest
Katana Quest, Life Ring Quest, Morning Star Quest
Mino Hell Quest,
Bear Room Quest,
Wand of Vortex Quest,
Crystal Coin Quest, Dark Armor Quest
Snakebite Rod Quest, Dwarfen Shield Quest
Rookgaard Quest

Chcia?bym podzi?kowa? tak?e Rabbciowi dzi?ki, kt?remu serwer ma wspania?? map?, a tak?e wszystkim testerom.​

Odp: Rookgaard RPG

By?em widzia?em testowa?em co nieco powiem tak mapa robi wra?enie lecz jest przeogromna ilo?? b??d?w na mapie ale systematycznie s? one poprawiane.Serwer zapowiada si? naprawd? dobrze polecam go ka?demu kto lubi ma?y exp i dobr? zabaw?.

Wreszcie Wild wziol sprawy w swoje rece i cos zaczyna sie dziac ;D

gramy tylko na rooku bez czarow, ja?

Mapka bardzo ?adna a b??dy wynikaj? z konwertacji i s? one do poprawy w 2-3 godziny , tak s?dze . Troszke pracy wi?cej quest 1-2 miasta , troszke smaczku RPG i server bedzie zajebisty
co do rate proponuje
EXP : 1-8 5X 8-20 4X 20-35 3X 35 + 2.5X
LOT : 1.4X-1.7X

Trzymam kciuki i mam nadzieje ?e nie jeste? mi?tkim robiony i nie poddasz si? jak niekt?rzy :)

@Marbiel czary raczej bed? z tego co sie orientuj? gra ma sie opiera? na normalnych profesjach tylko nie bedziesz biega? 300 lvlem a 30-60 ^^

Regards,
Liderus.

Ostatnia edycja:

Start jeszcze w 1 po?owie wakacji? Napewno wbije je?li co? z tego b?dzie.

Start jeszcze w 1 po?owie wakacji? Napewno wbije je?li co? z tego b?dzie.

Start serwer planowany jest w pierwszej po?owie i my?l?, ?e si? wyrobimy.

Mapka bardzo ?adna a b??dy wynikaj? z konwertacji i s? one do poprawy w 2-3 godziny , tak s?dze . Troszke pracy wi?cej quest 1-2 miasta , troszke smaczku RPG i server bedzie zajebisty
co do rate proponuje
EXP : 1-8 5X 8-20 4X 20-35 3X 35 + 2.5X
LOT : 1.4X-1.7X

Nie mam zamiaru si? podda? to na pewno. B??dy w mie?cie i w okolicach zosta?y ju? poprawione, ale niekt?re pewnie mi umkn??y - oby nie. Co do drugiego miasta tak jak pisa?em jest ono w fazie tworzenia, ale najpierw chce si? zaj?? g??wnym kontynentem. Mam ju? kilka pomys??w na rozbudowane questy wi?c to kwestia czasu a? b?d? je wprowadza?. Co do exp rate i loot rate to wydaj? mi si? dobre.

gramy tylko na rooku bez czarow, ja?

Jest to przerobiona mapa Rookgaardu z wi?ksz? ilo?ci? expowisk i quest?w. Drugie miasto jest w 10% sko?czone wi?c sporo jeszcze pracy, a co do czar?w to b?d? oczywi?cie.

Ostatnia edycja:

~~Wild, oby to nie by?o tylko na chwile jak z serwerem Tejdiego/

oby to wypali?o, czekam z niecierpliwo?ci? i licz? na wspania?? przerobion? rl map?, wr?cz nie do poznania !
Czekam na taki RPG ots ju? strasznie d?ugo i chyba si? doczekam ;]

Hiho , jestem starym wyjadaczem serwer?w , a tw?j przyci?gn?? mnie najbardziej .
Je?eli masz jakiego? skryptera , to zr?b porz?dne skrypty zaczynaj?c od
- nowych czar?w.
- podklas , np - knight , berserker , crusader , warrior , ninja mog? by? dwie
- bronie powinny mie? okre?lony atak np 70-150 . zale?no?? miedzy najwy?szym a najni?szym powininna polega? na skillu.
- system daily quest.

To s? moje sugestie , wiem ?e wszystkiego od razu nie mo?na ale chcia?bym ?eby co? z tego zago?ci?o

@Up to nie jest orshabumba , podklasy s? dobre na exp 10000000x , ludzie tutaj wchodz? dla low rate i chc? pobi? si? ze starymi dobrymi czarami i balansem a nie wymy?lone super elo evo podklasy i nowe czary jak dla mnie tw?j pomys? jest do bani , jedynie co mi sie podoba to system daily quest , co do ataku z broni to ju? taka uroda knighta ?e czasem uderzy za 1-3 albo wcale nie trafi a czasem jebnie kryta 200.

I to si? nazywa pomys? na serwer :)

Co prawda jakie? daily taski (za troch? exp'a i $$$, mo?e jeszcze jakie? punkty do zdobycia jakich? addon?w? co? jak w "The War Against Hive") rzeczywi?cie mog?yby urozmaici? rozgrywk?.

Bedzie jakas Open Beta ?

Czas poka?e.

Na dzie? dzisiejszy uko?czy?em kolejnego questa skrzynkowego i na tym zako?cz?. NPC dzia?aj? ju? poprawnie, a je?li chodzi o smaczek RPG b?d? si? tym zajmowa? teraz wraz z tworzeniem expowisk.

B?d? profesje czy no-voc z mo?liwo?ci? u?ywania weapons r??nego rodzaju?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry