- Liczba reakcji
- 7
Witam wszystkich serdecznie. Pragn? was zapozna? z moim ostatnim projektem, kt?ry w sumie zaj?? mi w pojedynk? oko?o miesi?ca. Zapewne wi?kszo?? stwierdzi, ?e w miesi?c nie mo?na zrobi? nic porz?dnego. I tu si? mylicie! Stworzy?em 2 serwery. Wojenny i wysoko poziomowy.
START PRZEWIDZIANY JEST NA PRZYSZ?Y PONIEDZIA?EK, CZYLI 30 SIERPNIA!
Pozdrawiam,
Szaki.
![]()
Informacje serwera
Port: 7173
Exp:
Monsters: 1
Players: 1%
Loot: 3
Skill: 100
Magic level: 100
Spawn: 1[/align]
Serwer typu war (wojenny). Mapa Ab'dendriel jeszcze z wersji 8.10. Zosta?a zmieniona przeze mnie. Nie wida? wielkich zmian, ale dla serwera war s? znacz?ce. Labirynty, kt?re umo?liwi? rycerzom bliskie starcia z paladynami, jak i okna w tych labiryntach, aby da? szans? paladynom i magom wszelkiej ma?ci. W?skie przej?cia przez tunele oraz otwarte przestrzenie na polanach... Wszystko to znajdziesz na Abwar!
Z dziennika kapitana Warteza:
16 wrze?nia 1363 r.
Wojna z elfickimi mutantami potoczy?a si? po naszej my?li. Wszystkie elfy zgin??y. Kilka elf?w ukry?o si? w podziemiach, jednak s? one niegro?ne. My?l?, ?e wojownicy przy pierwszej lepszej okazji wyt?pi? ten pod?y gatunek.
23 stycznia 1364 r.
Ma?o, kt?ry elf jeszcze ?yje. Zosta?a ich garstka nie ca?y procent ich dawnej populacji. I tak g?oduj?. Na nic im si? zda ucieczka lub walka. Wszystko zgodnie z planem...
21 maja 1364 r.
Z?y elficki mag przekl?? nasz? ras?. W konsekwencjach wywi?za?a si? wielka wojna mi?dzy lud?mi. Elfy nadal s? naszymi wrogami, jednak musimy si? l?ka? siebie na wzajem. Wojna jest bardzo brutalna. Boj? si?, ?e zaraz kto? wejdzie do mojego domu i mnie zabije. Pr?bowa?em uciec statkiem, ale zatopili go... My?l?, ?e przyszed? m?j kres.
Fire field AbWar
![]()
Ku**a...
![]()
"?ap SD na klat?!"
![]()
"W imi? zasad skur******."
![]()
10. frag
![]()
I nic ciekawego...
![]()
![]()
Port: 7171
Stage Exp:
1 - 250 = 1000x
250 - 500 = 750x
500 - 7500 = 500x
750 - 1500 = 250x
1500 - 99999 = 200x
Loot: 5
Skill: 150
Magic level: 150
Spawn: 2
?w serwer jest serwerem popularnie nazywanym "Evo". Ma on jednak w 100% w?asn? map? oraz wi?kszo?? nowych system?w i skrypt?w. Stara?em si? usun?? wszystkie rzeczy przypominaj?ce co? przeci?tnego. Mam nadziej?, ?e wam si? spodoba! Enjoy!
Demonic Tree (Demon Oak w moim wydaniu)
![]()
Fragment wyspy z domkami
![]()
Fragment exp room'u
![]()
Nowe item'y z 8.6 (SMS Shop)
![]()
Nowy outfit z 8.6 i Bonus Addon System
![]()
Drobny fragment hali NPC
![]()
Dragons
![]()
PvP areny
![]()
Przyk?adowy quest
![]()
Fragment quest room'u
![]()
Reklamy i podzi?kowania obok depo
![]()
Fragment temple
![]()
Bardzo ma?y fragment trainer?w
![]()
Vip exp w Exp room'ie. Jest jeszcze VipExpRoom (nawet 2)
![]()
START PRZEWIDZIANY JEST NA PRZYSZ?Y PONIEDZIA?EK, CZYLI 30 SIERPNIA!
Pozdrawiam,
Szaki.