Real Tibia cz OTS ??

Kamcius14

Active User
Czerwiec 25, 2009
Liczba reakcji
4
Nie wiem czy zacz?c grac znowu na real tibi czy na ots :/... bo sporo nie gram na real od kiedy mi shakowali 170 rp na danubii:confused: a ots to troche strata czasu doradzcie mi gdzie grac ;dO.o ??

Odp: Real Tibia cz OTS ??

ja tam by? gral na ots ;D na rl to zaraz na pacca i wydawac pienadze a zaraz jeszcze moze hack i znow hajs nara a na otsie ja hack no to mozna nowego hara zrobic w kilka dni
;]

Je?li kupisz pacc to radzi?bym na rl bo ots si? szybko nudzi jak tam nie kupisz pacc a po co marnowa? 7 z? na sms za 14 dni pacc :<

@i sory je?li cie to obrazi albo co? ale nie wie?e ?eby na 170 rp nie mia? recower key a wogle to od 100 lvl masz dodatkowe zabezpieczenia wi?c tak ?atwo by cie nie shakowali :<

Posluchaj mnie kondzio132 dawno chakli mi z 3 czy 4 lata temu shakowali mi keidys bylo inaczej i nie scagalem nic nie wiem jak sie stalo ale jakis Szwed mi shakowal bo mowili mi ;d :( ;/ no to co nie wiem rl czy OTS?:confused::confused::confused:

Jak dla mnie to powinne? zacz?c gre od nowa na RL TIBIA czemu? Poniewa? ots'y to jest strata czasu i tak b?dzie res har?w jak na ka?dym servie... wi?c szkoda czasu a na rl nie bedzie za?atw sobie dobrego anty wirusa i nie daj si? hackn?c.

Zdecydowanie na OTS. Zdob?d? do?wiadczenie i id? na rl ale nie zdziw si? ?e b?dzie Ci si? trudno gra?o na pocz?tku jak przyzwyczaisz si? do OTS?w z wysokim expem :)

ja Ci powiem ?e lepiej gra? na rl bo na expie np x10 wbijesz 300 lvl to po kilku dniach usuwaj? tego otsa... zawsze jak gra?em kupywa?em itemki to usuwali po kilku dniach wiec nie radze grac na otsie zosta?em shackowany 5 razy w 1 roku i nadal mi si? chce gra? lecz teraz nie gram bo przez te ots'y co ?ci?ga?em mam pe?no wirus?w

Moim zdaniem tibia real...
Zreszt? koledzy up m?wi? dobrze.
Je?eli masz czas to lepiej osi?gn?? co? na rlu ni? na otsie, pytanie... dlaczego?
Gdy ci si? znudzi sellnij hara dobre i co zarobi? lub popstrostu poszpanowa? na forum ?e wbi?e? 40 lvl i masz git eq a co masz z otsa mi?a zabawa kt?ra si? ko?czy... Bo albo:
a)szybko si? ci ten ots znudzi
b)Ots pochodzi kilka tygodni mo?e miesi?c ty stracisz za pacc 7 z? za tydzie? wydasz na niego przypu??my 14 z?otych i po otsie.
Moim zdaniem ots dla zabawy je?eli nie umiesz gra? to ?wiczysz na otsie a powa?niejsza gra zaczyna si? dopiero na realu...

Back
Do góry