• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

PVP - Party

Status
Zamknięty.

nevil7

Active User
Czerwiec 26, 2009
Liczba reakcji
1
Witam, nigdy nie gra?em na serwerach PVP i nie wiem jak expi? z kim?. A mianowicie chodzi mi o to ze mam taki czar co wali na wi?kszo?? p?l i si?ga mojego kolegi w Party. Nie wiem co zrobi? ?eby go nie bi?y moje czary a ?eby potworki dostawa?y normalnie z czaru.
Z g?ry dzi?ki.

Odp: PVP - Party

jezeli potworki obrywaja ze spela , a siega to twojego kolegi , to on takze dostanie. shared exp - wchodzisz w party ( nie mozecie miec krzyzyka ) i ustawiasz shared exp.

Jak w party masz to musisz na t? tarcze nacisn?? PPM i tam masz wszystko :))

Kolega musi dobrze ustawi? lepiej potworki , ?eby on by?y bli?ej ciebie ty walisz i on nie dostaje ,

Mi nie chodzi o to ?ebym mia? z koleg? exp na p?? tylko o to ?e jak wezme np. czar ktory bije na ca?y ekran to zeby potworki dostawa?y hity a kolega nie.

nie ma czaru co bije na dokladnie caly ekran wiec tak jak napisal Satari, odpowiednie ustawienie blokera i nie bedzie otrzymywal od Ciebie obrazen

U druida np. exevo gran mas frigo prawie na ca?y ekran sieka, ale wiem ze da sie tak zrobic zeby kolegow nie bilo a stwory zeby obrywaly. Mo?e w gildii musze byc i co? zrobi? czy jako? tak.
A z tym shared exp nie dzia?a bo mi miga ciagle tarcza z krzyzykiem a lvl mam odpowiedni bo przeliczalem licznikiem.

Na pvp nie da si? ?eby kolega nie dostawa? , mo?na tylko zrobi? tak ?eby? skulla nie ?apa? - PARTY , inaczej si? nie da .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry