Inne Problem z silnikiem TFS

Status
Zamknięty.

Najst997

User
Lipiec 1, 2010
Liczba reakcji
0
Siema. Mam pewien problem, z kt?rym nie umiem sobie poradzi?. Prosi?bym o szybk? odpowied?, a mianowicie:
Wype?ni?em wszystko w configu, stworzy?em baze danych, wszytko cacy, jednak mam zmienne IP, tak wi?c zrobi?em no-ip na no-ip.com, teraz wpisa?em w "url" w?a?nie ten host, a moje IP w "IP". W??czam silnik, wszystko si? ?aduje bez ?adnych problem?w. Pisze, ?e OTS online, jednak ja nie mog? si? zalogowa?... Spr?bowa?em w IP Changerze na 127.0.0.1, tak, uda?o si?, jednak tylko w menu postaci, dalej ju? nie idzie... Wiecie o co chodzi?
Prosi?bym o pomoc...

Odp: Problem z silnikiem TFS

Mowisz o tym ze
Wczytuje ci sie lista postaci a po wybrani laduje dlugo czy jak?
Mozesz dac ss z silnika ?
Pzdr Quomak :)

Ekhm, prawdopodobnie rozwi?za?em problem - w IP Changerze poda?em "IP mojego dawcy internetu", tzn. mam router, zaraz po pod??czeniu internetu 1 raz trzeba by?o wej?? na stronke, a dok?adniej takie IP i wszystko wype?ni?, inaczej nic nie b?dzie dzia?a?o.

PS. M?g?by kto? mi pom?c w pewnym te?cie? Podam IP serwera, wy si? zalogujecie i sprawdzicie, czy TYLKO JA mog? si? logowa? czy inni? Info. na PW.

Juz mu napisalem wiec narazie chyba mozna temat zamknac :)

My?l?, ?e by? to b??d typu wewn?trzne/zewn?trzne IP. W zmiennej ip powiniene? wpisa? adres zewn?trzny (czyli domena no-ip) np.

ip="murzyn.no-ip.org".

Je?li ??czysz si? z otsem z kompa na kt?rym jest postawiony to tylko z localhost'a czyli 127.0.01 za? pozostali powinni bez problemu ??czy? si? z zewn?trz poprzez domen? no-ip.

Je?li z zewn?trz nie b?dzie mo?na si? ??czy? to zbadaj porty.

@up

Nie wprowadzaj w b??d, w ip nigdy si? nie wpisuje adresu no-ip tylko zwyk?y zewn?trzny.

Racja ale dzia?a? b?dzie poprawnie : D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry