Problem Wodbo

Status
Zamknięty.

NikePL

User
Kwiecień 16, 2008
Liczba reakcji
1
Witam mam silnik sparking (wodbo) i nie dzia?a mi fusia Goku i Vegety jesli chodzi o gotenksa to dziala oto linijka z pliku spells :
<instant name="fusion" words="fusion" aggressive="0" params="1" lvl="0" maglv="0" mana="0" soul="0" exhaustion="1" prem="0" enabled="1" function="fusion"></instant>
W plikach serwera nie moge nigdzie znalezc tej function.Na google nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie.Moze ktos z was wie na czym to polega??
Z Gory tHx.

######odswiezam######

Odp: Problem Wodbo

Tu Sam se poradzi?em ale dziex za 0 pomocy.....

Tez mam ten problem :/ moze chociaz ty bys pomogl skoro sobie poradziles :)?

Edit: Czy moderatowie na tym forum nie maja co robic? (Ostrzezenie za malo wartosciowy post looool , co ja mialem ku..a napisac? skoro na priv nie odpowiadal napisalem w temacie)

Ostatnia edycja:

Co tu duzo gada u niektorych silnikach wodbo nie dziala ta fuzja bo cos skopane w kodowaniu silnika albo w source wiec bez source ani rusz...

R A P O R T nie wiesz ze sie nie pisze 2 postow pod soba?? o.O

wlasnie bez source nie da sie poprawic a mial by ktos moze source bo tez znalazlem pare bledow i chcial bym poprawic za dobre source poleci reput pzdr

Ostatnia edycja:

Up source nikt nie ma pr?cz jacolos wiec odpada jol !
Topic. Znajdz skrypt na necie na fusion i bedzie smigalo ; d

ja mam mo?e troch? g?upie pytanie ale jak zrobi? fuzje gotenks bo nie wiem, a mam problem bo na wodbo gram chibi trunksem .

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry