Witam potrzebuje pomocy w pewnej sprawie
gram na otsie gdzie s? Vip Roomy
wiekszosc z was zapewne wie co to jest
jest to pok?j do ktorego wchodzi sie za oplata (na moim otsie 100cc)
i jest czerwone pole staje sie na nim i pojawia sie np dragon lord.
i jak wiemy elfbot nie posiada 100% na otworzenie loota oraz bez oryginalnego elfa nie da sie uzywac blessed wooden stake na vampirach np.
jednakze slyszalem o czyms takim i chcia?bym to zrobic ze gdy:
stane na czerwonym polu (zrespie potwora) postac czeka az on podbiegnie i po zabiciu jakos 100% otwiera loota i 100% uzywa blesseden woden stake (sprawdzalem skrypt dziala w 100%)
tylko jak to zrobic po kolei ?
chodzi o to ze gdy potwor podbiegnie i padnie to elf w jakis sposob wskakuje na wpt (ACTION) kt?ry wygl?da jakos tak :
usegrounditem id cia?a (zbiera loota)
wait 1000
useongrounditem id ciala id blesseda
chodzi mi o to zeby z takim actionem zrobic jakos 100% na loota ( na skurkowaniu mi tak bardzo nie zalezy ale mysle ze pomoze ono w tym ze gdy bot bedzie otwieral skrypem deda w 100% to id ciala zeskurowanego bedzie inne gdy kilka potwor?w padnie obok siebie)
daje naj bardzo prosze o pomoc
gram na otsie gdzie s? Vip Roomy
wiekszosc z was zapewne wie co to jest

jest to pok?j do ktorego wchodzi sie za oplata (na moim otsie 100cc)
i jest czerwone pole staje sie na nim i pojawia sie np dragon lord.
i jak wiemy elfbot nie posiada 100% na otworzenie loota oraz bez oryginalnego elfa nie da sie uzywac blessed wooden stake na vampirach np.
jednakze slyszalem o czyms takim i chcia?bym to zrobic ze gdy:
stane na czerwonym polu (zrespie potwora) postac czeka az on podbiegnie i po zabiciu jakos 100% otwiera loota i 100% uzywa blesseden woden stake (sprawdzalem skrypt dziala w 100%)
tylko jak to zrobic po kolei ?
chodzi o to ze gdy potwor podbiegnie i padnie to elf w jakis sposob wskakuje na wpt (ACTION) kt?ry wygl?da jakos tak :
usegrounditem id cia?a (zbiera loota)
wait 1000
useongrounditem id ciala id blesseda
chodzi mi o to zeby z takim actionem zrobic jakos 100% na loota ( na skurkowaniu mi tak bardzo nie zalezy ale mysle ze pomoze ono w tym ze gdy bot bedzie otwieral skrypem deda w 100% to id ciala zeskurowanego bedzie inne gdy kilka potwor?w padnie obok siebie)
daje naj bardzo prosze o pomoc