-Inne PokeWorldOnline.net

Status
Zamknięty.

koob

Active User
Maj 3, 2009
Liczba reakcji
2
Zapraszam na forum projektu PokeWorldOnline.net
Kr?tka prezentacja i pokaz mo?liwo?ci #1
Kr?tka prezentacja i pokaz mo?liwo?ci #2
Kr?tka prezentacja i pokaz mo?liwo?ci #3
Co mamy uko?czone:
  • Pokemony posiadaj?ce w?asny level
    [*]Flying / Digg / Smash / Light / Cut / Teleport System
    [*]Catching / Releasing System
    [*]Randomizacja leveli pokemon?w na spawnach ( hunty o r??nym poziomie trudno?ci )
    [*]Pokedex
    [*]Duel System - prace na uko?czeniu
    [*]Mapa z Anime Johto/Kanto
    [*]Exp: Trener: 1x, Poke: 1,5x lub 2x
    [*]Dmg zalezny od lvlu trenera i pokemona
    [*]Mozliwosc uzywania pokemona zalezna od poziomu trenera
Projekt jest wielojezyczny ( PL serwer bedzie rowniez dostepny ).
Planowany start closed beta: oko?o 15 kwietnia
Planowany start open beta: oko?o 20 kwietnia
Planowany start oficjalny: zale?ny od wyniku test?w beta.

Pytania ? Zapraszam na oficjalne forum:PokeWorldOnline.net
*Najaktywniejsi uczestnicy forum dostan? prywatne zaproszenia na Closed Beta Testy.

Odp: PokeWorldOnline.net

Tutaj jeszcze krotki filmik ze zdolnosciami pokemonow:

Abilities

No Wko?cu jaki? konkretny projekt to mi sie podoba I Tak powinno by? a nie zak?ada? bezsennsu temak kiedy si? jeszcze nic nie ma tak jak Eldiane

Ja na pewno zagram :D
Je?li m?g?bym jako? pomuc np w Reklamie/Grafice to Pisz : 1091634
i mam pytanko z ilu os?b sk?ada si? tw?j Team

CO moge powiedzie? ? Jeden wielki shit Mapa baaardzo s?aba grafiki ?ci?gni?te z br a te systemy mo?e ka?dy g?upi zrobi? :] wi?c nic tu specjalnego nie ma .

UP poli? mu dup? dalej..

To jest kolejny projekt pokemon kt?ry jest robiony przez polak?w, cho? ten projekt jest nieco lepszy od innych bo pokazujecie filmy co jest dost?pne i co robicie tam. Mam nadzieje ?e ten serwer wystartuje w ko?cu jako z nielicznych kt?re maj? szanse na start. A i "Planowany start closed beta: oko?o 15 kwietnia" macie jakich? tester?w?. Jak nie to ch?tnie si? zg?osz?.

CO moge powiedzie? ? Jeden wielki shit Mapa baaardzo s?aba grafiki ?ci?gni?te z br a te systemy mo?e ka?dy g?upi zrobi? :] wi?c nic tu specjalnego nie ma .

1. Widziasz gdzies na filmie zeby bylo napisane, ze to prezentacja mapy ?
2. Systemy moze kazdy napisac ? Jak narazie to w kazdej zapowiedzi poke OTSa widnieja tylko screenshoty ( majac grafiki mozna takie fejki zrobic w 5 minut ), tutaj masz filmy, ze te sytemey rzeczywiscie dzialaja.
3. Specjalnie w tym projekcie jest to, ze jako jedyny bedzie ukonczony.

granek87
Nie ma to jak konstruktywna ocena.

@Sexbastian
Na closed beta zaproszeni zostana najaktywniejsi uczestnicy naszego forum.

Emano, a pokaz mapke :) Jestem ciekaw co wasz team wymy?li? :)

a co do mapki, ja bym ostro takiego mappera opierniczy? za to ze nawet nie potrafi zrobic szczegolowej mapki... wszystko jest robione zapewne w Simone Map Edytor i wida? b??dy mappera :)

Ostatnia edycja:

Koob, a wejdz w File->Proporties i zrob screen wielkosci mapy :)

Nie rozumiem po co ? Napisalem przeciez, ze mapa nie jest jeszcze gotowa. Jak bedzie gotowa to wrzuce screena.

Ale nie macie ustawionych rozmiarow? robicie na czuja ?

Mnie zawsze uczyli:
1. ogolny zarys mapy
2. wszystko od 7 w gore
3. podziemia ( 7 w dol)
4. szczegoly

Dobra, nie krytykuje tylko czekam na szczegoly pozniej, musze obserwowac konkurencje xD

Moim zdaniem powinni?cie si? cieszy? z tego ?e ch?opaki co? robi?..
Je?li jeste?cie tacy m?drzy to we?cie si? do roboty i sami co? zacznijcie w?asnego robi?
Im zaj??o to du?o czasu wszystkie przygotowania.
A wy ? WY tylko potraficie krytykowa? czyj?? prace zamiast zach?ca? do dalszych dzia?a?...

@up

Niestety nie moge si? z tob? zgodzi? z prostej przyczyny, jestem z innego team, kt?ry tak?e pracuje nad PO PL, najwieksza roznica miedzy nami to, to ze Oni robi? dla kazdego pokemona oddzielny lvl, a u nas zostaje jak na po br, lvl postaci. :)

Podsumuje, czytaj posty wyzej z wieksza dokladnoscia :)

widzisz... i oni robi? co? swojego .. dla ka?dego pokemona oddzielny lvl
a wy jak wspomnia?e? robicie jak na Serwerach BR czyli wszystko z?ynacie pro?ciej m?wi?c
sam si? do tego przyzna?e?
wi?c wychodzi na to ?e bardziej si? przyk?adaj? do w?asnej pracy a wy bardziej do kopiowania czyi? serwer?w :>

@up
Niestety nie moge si? z tob? zgodzi? z prostej przyczyny, jestem z innego team, kt?ry tak?e pracuje nad PO PL, najwieksza roznica miedzy nami to, to ze Oni robi? dla kazdego pokemona oddzielny lvl, a u nas zostaje jak na po br, lvl postaci. :)
Podsumuje, czytaj posty wyzej z wieksza dokladnoscia :)

Narazie z tego co widzialem to macie tylko ohydne forum.

@up, albo jestes slepy albo glupi ... do wybrania dla wszelakich osob... ja strzelam na to drugie, ale nie mi ciebie oceniac ...

Fajne filmy wreszcie cos oprucz ss!! Widac ze to jest jak narazie najlepiej zapowiadajacy sie server PO, wpadne zobaczyc na server jak ruszy.
Pozdrawiam Nefastorris

No wreszcie jakie? filmiki :)
?wietnie to wygl?da. Mam nadziej?, ?e nic si? nie zmieni i w kwietniu b?d? beta, a potem jak najszybciej START xD.
Jedna rzecz mi si? troch? nie podoba -> na pierwszym filmiku ten pokemon jest jak by na innej kratce ni? mu si? wskazuje ;/ I jak b?dzie z tym premium?

No ciekawe, ciekawe czekam na start.5!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry