• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Wydaje Ci si?, xhtml, css zrobiona jest tak?e optymalizacje seo wi?c to tylko czas i wasze ch?ci poka?? jak portal si? rozwinie.

No Ok.
Ale jak sobie wyobra?asz prowadzenie portalu, przez edytowanie plik?w ?

//

Odezwij si?, gg Ci da?em na PW.

Strona wygl?da tak jak wygl?da?a wczesniej na Screenie
Szukanie nie dzia?a(Konkretnie przycisk OK)
Gdy daje loguj i wpisuje jakie? bzdety nawet nie wyskakuje ?adne Error ?e z?e passy

Brak rejestracji
Wygl?da mi to na zwyk?y html
Pisa?e? ?e strona zakodowana mo?esz wyja?ni? ?? Strona ?adna ale zrobiona jest tylko strona Index i tyle

Ostatnia edycja:

Drogi tak wielki geniuszu z j?zyk?w programowania, grafiki i nie wiem czego tam jeszcze ot?? odpowiadam:

xhtml, css zrobiona jest tak?e optymalizacje seo, b?dzie dodany CMS strona jest jedynie co poci?ta i zakodowana na pokaz Wam. Rzymu od razu nie wybudowali wi?c trzeba czasu a?ebym wszystko zrobi? na dodatek sam.:huh:
Wi?c je?eli chcesz mie? wszystko na gotowe i tylko ocenia? bo widz? ?e Ci to najlepiej i najszybciej przychodzi to nie tutaj :D:|

Aaa i jeszcze jedno:
Koduj?c projekt od zera przeprowadzam optymalizacj?, kt?ra poprawia wydajnosc serwisu PwO
podstron nie ma poniewaz jest to szablon gotowy do wykorzystania w CMSie, wszlekie podstrony b?d? generowane przez CMS w oparciu o ten szalbon

edit:
SATYSFAKCJONUJE ODPOWIED???

Ostatnia edycja:

Po pierwsze nie mia?em na celu ci urazi? je?li ci urazi?em to przepraszam.
Chodzi?o mi oto ?e od tamtego czasu praktycznie nic nie zrobi?em odk?d pokaza?e? screeny
Po Drugie jak ju? wcze?niej wspomina?em jestem pocz?tkuj?cy i nie mia?am zamiaru wytyka? b??d?w tylko ogarn?? spraw? z t? stron?.

A po trzecie mam source stronki nie jest on wybitny :D

@Edit
Nie chodzi mi o pod strony tylko o silnik strony brak rejestracji, brak szukaj i kilka jeszcze drobnych pierd??ek.
ale do otwarcia servera jeszcze sporo czasu wiec dasz rade :) Powodzenia :D

szablon fajny tylko ten baner tak jakos biednie <rozpikselowany troche >
ale jak na wstepny projekt to ok

Logo rozpixelowane a tak poza tym to good ;)

Nie no co to za strona xD Naprawde bardziej skichanego kodu nie widzia?em

Topic:
Widz? ?e ludzie tu m?wi? ?e wasze serwy padaj? szybko.

Stronka mi si? naprawd? podoba :):) Jak potrzebujesz kogo? do pomocy z Forum, artyku?ami etc. ja ch?tnie pomog? :):)

Axel 5
?? tak zapytam, co ta strona ma wsp?lnego z naszym projektem??

mozna znac adres forum sory za bledy ale pisze w jezyku tibiskim

Z naszym?? Hm... nie przypomina mi si? ?eby? by? w projekcie....
Ale c?? to strona informacyjna na kt?rej b?d? zamieszczane informacje dotycz?ce serwera.

Przeczyta?em kilka ostatnich stron tematu, ale czy jest jaka? beta, klient, lub czy mo?na za?o?y? konto? Brazylisjkie servery sa powalone pod wzgl?dem kolejek, przez to chcia?bym se pogra? na jakim? bez kolejek (bez BR, nie jestem rasista ale jak biegaj? za mn? i krzycz? co? przez capsa, to nie mi?o ;P). ,oraz polskim.

@patrzy?em te? na inne projekty, ale to Wy odpisujec niusy, post?py itd.. wi?c zak?adam ?e nie b?dzie to kolejny niewypa? bo ch?tnie zaczn? gra?.

Ostatnia edycja:

Ju? nied?ugo b?dzie gotowy portal :) pod adresem : pokemon-online.xaa.pl
Jak tylko Axel skonczy robic layout forum dokonczymy portal :).
Mam nadzieje ze ots nie d?ugo wystartuje :).
A i radze zrobic tak np ze na quest na Timer Balle bedzie ich z nagrody np z 15 ;p :).
A co myslicie o tym ze aby walczyc z snorlaxem trzeba go obudzic za pomoca Fleta :0.

Z naszym?? Hm... nie przypomina mi si? ?eby? by? w projekcie....
Ale c?? to strona informacyjna na kt?rej b?d? zamieszczane informacje dotycz?ce serwera.
A no ja jestem w projekcie jako grafik, wszystkie sprity kt?re s? dodane s? zrobione z moj? zas?uga :)
Co do tego portalu to my?la?em, ?e b?d? tam informacje gier na konsole przeno?ne

Mo?e mi kto? powiedzie? w jakich godzinach jest online? :s

Chodzi Ci o serwer ?
Serwer jest nie zrobiony bo nie by?o ?adnej bety/test?w ani innych .

Przed wczoraj gra?o 477 os?b xd

Co ? O czym tu m?wisz cz?owieku ? Chyba ci si? pomyli?o z br.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry