-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

W tych czasach trzeba byc orginalnym ;d
Ostatnie poprawki i bedzie cud mi?d ;)

tylko takie pytanie, co to jest to du?e i zielone t?o.

generalnie wydaje mi si?, ?e lepiej by by?o gdyby si? bezpo?rednio klika?o na danego pokemona, ni? tak szuka? w ca?ej li?cie tego, kt?rego chcemy.

Tak to bedzie mniej wiecej wygladac ale bez efektu ewolucji

Attachments

• Evolution.jpg
    Evolution.jpg
    5,8 KB · Wyś: 0

Nono widz? ?e serwer ju? jest na uko?czeniu, gratuluje :)
Jest jaka? przewidziana data startu?(je?eli by?a ju? napisana to sorry ?e pytam)

@down

Dzi?ki wielkie

Ostatnia edycja:

Wystarczy wej?? na forum, widnieje tam du?y czerwony napis "The Server will be start at next friday" czyli start w pi?tek 8 pa?dziernika :)

najbardziej denerwujaca rzecza sa te "rare pokemony" ile mozna czekac zeby sie laskawie Charmander zrespil?? troche bez sensu..

nie dogodzimy ka?demu.

Dla zainteresowanych.

Serwer stoi juz na dedyku, zosta?o nam jeszcze dorobienie kilku npc.

Pozdrawiam Kregox

Skoro stoi na dedyku mozna jeszcze wbijac na tamte stare postacie i sobie pograc jeszcze bez lagow? :]

No a ja niestety nadal jestem pewien ze brazylijczycy odwalili robote na szybko.

Hah, czyste chamstwo. Wybacz ale to prawda, mape tworzyli 2 mie?, i exp'a high lvl maj? wiele detali. Je?li chcesz zach?ci? do projektu, nie krytykuj innych.

Server zapowiada si? bardzo ciekawie. Napisa?em do Larvy, kt?ry zrobi? mi konto. Pogra?em chwile oraz po d?u?szym zastanowieniu postanowi?em, ?e b?de czeka? na OFFICIAL START.

Pozdrawiam xKrysteKx!

ver. 1.17
acc10.png

Start 18.00
8.10.10

strona wg. mnie strasznie s?aba - ma?o czytelna, proponuj? co? z tym zrobi? bo jest to kluczowy element projektu..

te panele po lewej r?wnie? si? jako? zlewaj?

Moim zdaniem strona jest bardzo ?adna. Nie wiem co ci si? tam zlewa. Mo?e umyj monitor?

No to ciekawe jak szybko zape?ni si? pierwszy serwer ;D
Godzina 18 nie ulegnie zmian? mam nadziej?

Ja te? my?l? ?e na 18 jutro wszystko wypali. Nie planujecie raczej ?adnych op??nie??

Start nie ulegnie ju? zmianie tydzien wystarczy? nam aby doko?czy? wszystko

Ostatecznie, jakie jest ip serwera bo nie b?d? kopa? w 82 stronach tematu i gdzie mo?na znale?? klienta do pobrania?

@down
Jakby? nie zauwa?y?, b??d by? celowy...
A ortografi? to w miar? mam ogarni?t?, staram si? nie pope?nia? b??d?w, zobacz moje posty i sie przekonaj.

Ostatnia edycja:

@Up

Przepraszam kolego, ale co to jest za s?owo "gupiego"? Bo ja takiego nie znam :o. Mo?e kolega nie widzia?, nie sap si? do ka?dego chojraku bo tobie wypada?o by i?? do szko?y :]

Zostaw Pokemony i id? si? uczy? pisowni.

Co do projektu to rewelacja, czeka? tylko na start :) Kawa? dobrej roboty zrobione, i wida? od razu ?e server nie padnie jak na pewno wszystkie inne polskie Pokemony kt?re wystartuj? w przysz?o?ci lub nie :].

Pozdrawiam,
Tjusjes.

07:04.
Start za 11 godzin.
Klient b?dzie do pobrania na forum.
Pozdrawiam Kregox

Status
Zamknięty.
Back
Do góry