Pogromcy Etherea Ots

Status
Zamknięty.

Ognisty

Magic System
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
173
Witam

Chcia?bym Was zaprosi? Ethera Ots. Jest to powszechny serwer z real mapk?, wyspami Oken, Gengia, Pyre itp itd. Priorytetem naszej gildii (Raz Dwa Trzy Spi) jest opanowanie tego serwera. To czy b?dziecie w naszej gildii i opanowywa? z nami otsa zale?y od Was. Od razu m?wi?, ?e nie chcemy ludzi kt?rzy nie potrafi? ogarn?? prostych polece? typu rzu? mw, na staka, eee jestem z Tnetu dasz co? itd.

Czas chyba przedstawi? Wam informacje o otsie:

IP: Etherea - Latest News

Exp Stage
8 - 50 = x250
50 - 100 = x150
100 - 130 = x100
130 - 150 = x50
150 - 170 = x40
170 - 190 = x35
190 - 200 = x20
200 - 251 = x5
251 - 300 = x4
300 + = x3

New City
Oken
Gengia
Pyre
Landrandia

Cel
Zniszczy? ?yd?w i opanowa? serwer

A teraz kilka ss'?w:

1053ymd.jpg

e1c02r.jpg

1zxnr52.jpg

Odp: Pogromcy Etherea Ots

Wczoraj ok. 23 napierdzielali?my si? w Thais, na pocz?tku ich wyjebali?my, bo by?o ich tylu co nas, p??niej poszli do defa i zaczynali?my powoli im robi? straty, ale nast?pnie dosz?o do nich z 6 os?b, Oser da? loga i powoli zaczynali?my dostawa?.
1PGY

Najlepsze jest to, ?e z tego trapa jeszcze wyszed?em. :D

Hmmy.. Jestem z Tnetu mog? zagra? ??

Dobra, dobra chcesz Ognisty opanowa? serwer beze mnie ?? Nie ?adnie ;p

Na razie wklej? tylko co? z pocz?tk?w, ale jutro ju? b?dzie 1000lvl ;D
20kcdc3.jpg

tak btw. Ko?czy si? stamina ??

Ostatnia edycja:

The character Jaki Ryz has been created.
Please select the outfit when you log in for the first time.

See you on Etherea!

jesli moge to dolacze :>

Od teraz ssy mog? wrzuca? tylko cz?onkowie gildii Ronin

Kilka ss:

Logo naszej guild : D
2n1dr0h.jpg

Kilka ss?w z wczorajszej wojenki kt?re przes?a? mi przyjacie:

gengia9.png

gengia8.png

gengia7.png

gengia6.png

gengia5.png

gengia4.png

gengia3.png

gengia2.png

gengia1.png

gengia10.png

M?wi? sobie, id? poexpi?, bo z rana nic nie b?dzie, a? tu nagle "thais dp -1!"
Ss?w z oro nie mam, ale 7 frag?w wpad?o:
xd1v.png

I mam toskafke ;<

@Ognisty to jak ssy mog? only cz?onkowie gildi wrzuca? to od kt?rego lvla przyjmiesz RP?;]

?eby nie by?o offtopa
GZ GOGO 500LVL AND PVP MASTAH.

Dzisiejszy dzie? by? ?wietny. Na pocz?tek bawili?my si? na Okolnir, niechc?cy zabili?my Micha, potem ma?e OB z Morta Kombat kt?re wygrali?my w minut?, p??niej zn?w orali?my si? na Oken, rozwalili?my ca?? gildi? Mortal Kombat kt?ra po kr?tkim czasie si? rozpad?a, potem za? przysz?a pora na Status Quo, gildi? kt?ra czuje si? zbyt swobodnie na serwerze. Pod koniec dnia poszli?my na PoI kt?re posz?o nam szybko i sprawnie.

Teraz czas na kila ss:

Niechc?ce zabicie Micha
14l7hi8.jpg

Gubienie pz przed OB:

1jusg5.jpg

Gildia przed OB
2ai52md.jpg

T? fotk? musia?em wstawi?, "prawie" perfekcyjne combo sd:

qx9e3a.jpg

Fota z vt podczas OB

2uqjin6.jpg

Na koniec ssy od kolegi z OB:

ob9.png

ob8.png

ob7.png

ob6.png

ob5.png

ob4x.png

ob3.png

ob2h.png

Ostatnia edycja:

Kurwa, przegapi?em poi :-|
Ostatni frag z trejner?w. Gm chuj postawi? tam ?cian? i ju? nie mo?na ora?.

173frag.jpg

Btw. Bulwers Osera, gdy przed openk? zamieniam si? w szypkiego wonsza- bezcenne.

Nie no brawa dla was za wczorajsze oro na oken :]. Screena z postaci nie mam jaki wrzuci?, bo offline ;/. Ale Shadey 200ED here :P. Wlecia?o was na mnie 20 i po 3 sekundach mnie nie by?o :<. Milla te? jest z tnp?

corrado.png

Wpadli?my po Corradunia ; * Niestety dzi? OB do?? kiepskie, lecz nie mamy co narzeka?, kolejny raz pokazali?my ?e nie boimy si? straty lvl, dzielnie walczyli?my, lecz bez skutku. Lecz pocieszaj?ca wiadomo?ci, ?e Chmielu zn?w ban! Tym razem zacz?? sapa? do GOD'a... Mam nadziej? ?e nast?pne OB b?dzie o niebo lepsze, tymczasem trzymajcie form? na sobotni event ;-)

Narazie.

Heh Micha si? fajnie zabi?o. M?wi?em, ?e Ci? zabije moim 90 najtem ;p
No ale do?? tych ?art?w.
Pierwszego dnia na serwerze podexpi?em si? do 150lvl potem od godziny 16 do p??nych godzin nocnych orali?my ?yd?w. Ca?y dzie? sp?dzony na oraniu 10 frag?w jedna gleba. Kolejny dzie? zacz??em od akcji na Gengi, niestety przegrana, no ale co chcie? od 5 os?b na 15 ?eby ich zabi? ?? Oczywi?cie zabili?my sporo os?b, ale ci?gle ich przybywa?o. Po po?udniu wzi??em si? za expa wbi?em ten marny 200 lvl i zn?w oro ;p. Mieli?my i?? na INQ, no ale co? nie wypali?o bo by?o trzeba si? ora?. Do??czy?o do nas par? os?b od ?yd?w, bo zacz??o robi? si? coraz mniej graczy, sporo ilo?? naszych przenios?a si? na innego OTSa. Do?? tych opowie?ci czas na Foto.

fp8irl.jpg

Mozna sie dolaczyc? Jak tak to :

Oczywiscie mag ;]

E, WY
P-O-G-R-O-M-C-Y

Z tego co ja wiem, a wiem wiele ze mna i moja ekipa nie wygraliscie ani (czyli wcale -,^) jednego ob. Wasz super commander jest boski, tylko szkoda ze nie zasluguje zeby tak na niego mowic

POGRAMIAJCIE DALEJ!

Wlasnie mnie tez to smieszy ;]
Mowia dawajcie przejmujemy otsa gdzie bylo 20 osob online
Wiec mnie to smieszy a sa gowno znani na otsach ;]
ps : chlopaki jak chcecie wbijcie na falania.com bo juz z nami sie niechce nikt bic ;/ (Skittles)

E, WY
P-O-G-R-O-M-C-Y
Z tego co ja wiem, a wiem wiele ze mna i moja ekipa nie wygraliscie ani (czyli wcale -,^) jednego ob. Wasz super commander jest boski, tylko szkoda ze nie zasluguje zeby tak na niego mowic
POGRAMIAJCIE DALEJ!

?mieszny jeste?. Pkujecie na Thais, wpadamy my i Wy od razu uciekacie do defa. Nie przyj?li?cie zapa do wojny, a na ob zn?w uciekli?cie do defa, dodatkowo jad?c na combo-leaderze, gdyby nie to, wygraliby?my. Nasz commander jest dobry i zna si? na rzeczy, gdyby tak nie by?o nie uciekaliby?cie ci?gle przed nami...

Z Pozdrowieniami Wasz Chory Pastor

?eby nie by?o offtopa:

5nq73n.jpg

Odp: WY Pogromcy Etherea Ots

Odp: WY Pogromcy Etherea Ots

pytaj sie kazdego kto byl najlepsza guildia na ostie, kogo sie wszycy bali,
kazdy ci powie Status Quo

Niewiem czy nie zap??no ale poora? bym na tym OTS'ie
natomiast ju? jest sonda czy przy zmianie serwera dedykowanego ma by? reset har?w?;> a tego nie lubi?...

Zycze sukces?w w oraniu !
pozdrawiam,
dudii18

Status
Zamknięty.
Back
Do góry