• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Pegaz - OTS 8.11 RPG

Status
Zamknięty.

Healer

Active User
Październik 3, 2009
Liczba reakcji
1
Zaczynamy zabaw?!
Temat jest tylko dla u?ytkownik?w, kt?rzy graj? (lub grali na Pegaz OTS). Wstawiamy tu swoje SSy z Pegaza i oczywi?cie komentujemy.
Wi?c i ja wstawi? swoje ; ).
Popo?udniowy skill:

Pokaz itemk?w w Depo:

Wszystkich zach?cam do gry! Atmosfera na OTSie jest mi?a, lecz zdarza si? wieczorem do?? cz?sto PK Team. Oczywi?cie b?d? pomaga? w miar? moich mo?liwo?ci ; p.

Pegaz-OTS.PL.

Pozdrawiam,
Healer.

Notka moderatorska:
Z?y dzia?. Przenosz?.

Odp: Pegaz - OTS 8.11 RPG

Osobiscie gra?em tylko troch? i nie spodoba?o mi si?. Natomiast wiele moich koleg?w z rl tam gra, maj? tam po 200lvl. Wi?c zalezy jak dla kogo ;d

No nice masz kasy jak na tw?j lvl ;>
Gra?em tam obecnie nie mia?em takie postacie jak Buraak,Zaraz Wracam,Nizahe,Ymajo,i Slu Maniak Buraak to best ;p
Ale tak jak ju? gdzie? uslysza?em pegaz by? dobry rok temu teraz to przesz?osc

Rok temu gra?a stara ekipka, te? gra?em rok temu, teraz to 4Fun ^^. Teraz to do dupy, same nupki biegaj?, analfabeci 400 +, co 9 lat maj? i Monki ubijaj? na trainach ;<. No, ale teraz nie jest ?le ;].

Gralem tam ale hack to me xd. Adi Pallek here. Przyznam noobki co maja 9lat graj? ale jedno wam powiem oni kupuj? te konta np. Zuzun on ma 12lat ;d on kupil tego hara poprostu ?al

zal kasy to ma malo ja mialem tam 5k cc na 90 lvl i tam sie bardzo szybko kase zarabia!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry