Skrypty & Kody Pare pyta?

kite28

Advanced User
Listopad 11, 2011
Liczba reakcji
1
Siemka mam troch? nie rozwi?zanych problem?w z OTS .Jest to poke OTS.

1. Dollary w hD i Hd w TD a mianowicie mam jeszcze centy w Dollary i gdzie to mog? znale???

2. Tak samo mam
Kod:
Widzisz a super ball.
Zawiera a Raikou [level 100] Male.
--- Status ---
Offense: 35000 Defense: 35000
Agility: 130 Sp. Attack: 35000
Vitality: 35000

Jak mog? ukry? albo usun?? to:
Kod:
"--- Status ---
Offense: 35000 Defense: 35000
Agility: 130 Sp. Attack: 35000
Vitality: 35000"

Widzisz "a"

3.Pojawia mi si? pewien item kt?rego ID nie mam w skrzynce do odbierania rzeczy startowych . W krypcie te? go nie ma a jednak po otwarciu skrzyni dostaje si? go.

4. Jak zrobi? ?eby na pocz?tku dosta? item z rzeczami w ?rodku przy tworzeniu postaci.

Tyle pyta? mam dzi?kuje po rozwi?zaniu prosz? zamkn?? i do kosza.

Odp: Pare pyta?

Problem nr 3. sprawdz action.xml najprawdopodniej item itema kt?rego ma dawa? jest wpisany w dany skrypt i daje co innego.
4. w samplach porozdawaj dane itemy i gotowe ;)
a tych wiecej to nawet nie rozumiem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Problem nr 3. sprawdz action.xml najprawdopodniej item itema kt?rego ma dawa? jest wpisany w dany skrypt i daje co innego.
4. w samplach porozdawaj dane itemy i gotowe ;)
a tych wiecej to nawet nie rozumiem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Problem 3 dalej nie jest rozwi?zany nie ma tego Id Ani nazwy w Action.xml
4.Nie mam acc niestety jeszcze.

+

5. ?owienie z prawego g?rnej opcji nie dzia?a. na OT cliencie. A jak przywo?am w?dk? to dzia?a .

Ostatnia edycja:

w actions nie musi byc te samo id co itemu :)
Musisz przeszuka? wszystkie skrypty w actions i dopiero mo?esz znale?? id itemu :)

Problem z OT Klientem. Czy kto? pomo?e rozwi?za?? Nie dzia?? w?dka tzn ikona w?dki . Nie wiem co zrobi?.

Problem z OT Klientem. Czy kto? pomo?e rozwi?za?? Nie dzia?? w?dka tzn ikona w?dki . Nie wiem co zrobi?.

Powiedz, jak mamy Ci pom?c skoro nie wiemy jaki masz client, nie poda?e? zadnych informacji, kodu nic XD

Powiedz, jak mamy Ci pom?c skoro nie wiemy jaki masz client, nie poda?e? zadnych informacji, kodu nic XD

Klient naprawiony. teraz pytanie z tych coins?w tibijskich mi zmienia na te moje a ja nie chce tych coins?w tibijskich gdzie to zmienie ?

Back
Do góry