• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Pozostałe OTClient Bot..

Status
Zamknięty.

Obeznany1991

Active User
Styczeń 14, 2012
Liczba reakcji
8
Mo?e kto? wie jak rozwi?za? ten problem. CandyBot powinien by? kompatybilny z OTClient lecz to nie jest zwyk?a Tibia. Jak s?dzicie da si? co? zrobi? by Bot czyta? posta??

View attachment 6283

Odp: OTClient Bot..

mo?e dlatego ?e nie pisze w procesie Tibia

Zmiana nazwy procesu tez nie pomog?a. Sam ju? nie wiem w kt?r? stron? mam g??wkowa?. Mo?e CandyBot jest w jaki? spos?b do przerobienia skoro integruj? si? z clientem jako "mod"?

Bot Protection pewnie :P Mo?e co? w terminalu b?dzie pisa?o, mo?esz sprawdzi?

Je?li chodzi Ci o " terminal.otmod " to w tym Cliencie tego nie ma, Client ma usuni?te " modules " jest tylko jeden folder "data" a w nim same Ikonki PNG.

Wszystko jest spakowane w .exe prosta kompresja 7zipem z samorozpakowywujacym sie exe.

proces hacker i powinno pomoc

Proces hacker na niby jakiego bota? Elfa, a co to da skoro po kilku sekundach client si? wy??cza, ka?dy dost?pny bot w sieci zosta? przetestowany na tym cliencie i "Dupa" jedyna rada to ten MOD albo samor?bka innej opcji "bynajmniej ja" nie widz?...

Proces hacker na niby jakiego bota? Elfa, a co to da skoro po kilku sekundach client si? wy??cza, ka?dy dost?pny bot w sieci zosta? przetestowany na tym cliencie i "Dupa" jedyna rada to ten MOD albo samor?bka innej opcji "bynajmniej ja" nie widz?...

masz racj?, sprawdzi?em i si? zwiesza

Nie pobocisz sobie... jedyna opcja by wszystko Ci dzia?a?o wypakuj to co maj? w modu?ach i zr?b w?asnego OTC pod ich OT.
Tak?e wystarczy lekko przedytowa? CandyBot'a i wszystko ?adnie b?dzie dzia?a?. MAX 3-4h roboty.

No i w tym problem, a we? i rozszyfruj tego Clienta... To ju? nie na moje si?y

Status
Zamknięty.
Back
Do góry