Witam zak?adam temat poniewa? chcia?em wyj?? grafiki z naruto ots lecz pojawia si? b??d nawet gdy mam odznaczon? przezroczysto?? itd nie umiem poradzi? sobie z wczytaniem grafik dla tego clienta , prosz? nie przenosi? mnie na inny temat poniewa? by?em ju? na nich i g?wno pomog?y dalej mam ten sam problem poniewa? client jest z tego roku a grafiki mog?y zosta? zaszyfrowane . Zaraz odpisz? mi jaki? kole? co ma 10k post?w ?e jest to proste , prosi?bym o konkretne wyt?umaczenie o co z tym chodzi . Zmieniam dat nie dzia?a Dopiero jak zmienie dat i spr w version.xml to dzia?a ,a wcze?niej musia?em zmieni? tylko dat i odrazu dzia?a?o Wszystko teraz musz? zmieni? nazwe dla dw?ch typ?w ?eby zadzia?a?o >. <Nie wiem z jakim problemem mam do czynienia ale wydaj? si? by? dla mnie trudny ,dlatego wstawiam powy?ej scrn . Ma?o jest takich temat?w na forach prosi?bym o kulturke a nie komenty typu " Ooo wypierdalaj sam se szuka? " albo "Poszukaj na google to znajdziesz
" Najcz??ciej u?ywane komenty , co to ma by? ludzie nie do?? ?e cz?owiek szuka rozwi?zania problemu na forum bo po to ono jest to wy jeszcze hejtujecie ka?dego co nie rozumie danego b??du , a ostatnio jak czyta?em jak tematy to by?a masakra . Jedna wielka masakra go?? co ma reputa na full odpowiada dla ludzi bzdury i dalej nie mogli rozwi?za? b??du z name potworka event a wystarczy?o tylko poszuka? w silniku ots events i wej?? w jeden plik o nazwie i usun?? mobka a potem to samo w folderze Nikt nie umia? tego opisa? go?cie kt?rzy robi? server po 4 lata nie umieli opisa? b??du gdzie ja mam server przez 2 miesi?ce i wyczy?ci?em ca?y silnik z b??d?w . Ale o tym nie teraz to jest inny temat wi?c prosz? o normaln? pomoc . O normaln? odpowied? a nie wkurwianie ludzi i oszukiwanie ich. Nie Pozdrawiam i czekam na odpowied?.
---------- Tre?? dodana o 13:51 ----------
Dodaje do tematu ?e nie mog?em wypakowa? spr edytowa? dat ani nic z tych rzeczy po prostu jak to robi?em to wyskakiwa?o mi "Program Tidus editor zosta? zatrzymany albo ?e przesta? dzia?a?" a inne programy do wypakowania spr ?apa?y odrazu b??dy o nieznanych liczbach .